Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğle =
2 dilim ekmek
3 yumurtalı menemen
5 zeytin
Boll yeşillik

Ara öğün =

Hindiba kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam yemeği =

1 kase mercimekçorbası
5 kaşık köz patlıcan salatası
Şekersiz türk kahvesi

3 litre su . iki gün vücudumu şaşırtmam üstüne de adet olduğum için cumadan beri kilom aynı hiç veremedim almaktansa sabit olduğuma seviniyorum
Hindiba kahve ne giz

Günaydın kızlar
Yarin tarti günü inşallah gitmistir kilolar
Ilk defa 1 aydir tartida kacamaksiz bi diyet oluyor
Demekki kafada bitirmek lazimmis.
Sabah tost ve ayran
Ara ogun
Kayusi ve ceviz
Oglen
Yumurta peynir tahin pekmez zeytin ve yesillik
Ara
Portakal
Aksam nohit yemegi ve yogurt

Günaydın kızlar
Yarin tarti günü inşallah gitmistir kilolar
Ilk defa 1 aydir tartida kacamaksiz bi diyet oluyor
Demekki kafada bitirmek lazimmis.
Sabah tost ve ayran
Ara ogun
Kayusi ve ceviz
Oglen
Yumurta peynir tahin pekmez zeytin ve yesillik
Ara
Portakal
Aksam nohit yemegi ve yogurt
Kafada bitirmek çok önemli canım kafana söz geçirirsen nefsine de geçirmiş oluyosun bi nevi

2020-04-02 10.57.431779164317325918776.jpg
Bunu içiyorum canım ben Mysonismysun Mysonismysun

Tam emin değilim canım ama bebekleriniz daha küçük içmeseniz daha uygun olur diye düşünüyorum gene de araştırmak lazım benimki 10 aylık oldu emmeyi azalttık o yüzden bu hafta içmeye başladım
Bende okudum simdi emziren annelerin kahveye hassasiyeti yoksa icebilir diyor. Sadece ustune sicak su mu katiyorsun. Bende sandim ki turk kahvesi gibi yapicaz değilmiş.

Tam emin değilim canım ama bebekleriniz daha küçük içmeseniz daha uygun olur diye düşünüyorum gene de araştırmak lazım benimki 10 aylık oldu emmeyi azalttık o yüzden bu hafta içmeye başladım
Ben simdi cocuk doktorumuzu aradim hem kontrolu ertelemek icin hem kahvryi sordum icebilirsij turk kahvesinden daha iyi dedi.. yine de siz doktorlariniza sorun

Selamlar. Hala hastayim ama biraz daha iyiyim gectigimiz gunlere gore. Bu hastaliga ragmen evde vizir vizir calisiyorum. Kahvalti;

1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu (greyfurt, nar, limon ve portakal)
1 dilim peynir
2.5 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
1 mini muz
2 dilim ekmek

Ogle yemegi 1 kase mercimek corbasi 1 tabak pirasa ve kucuk bir kase yogurt yerim. Yarin tarti gunu hic gelsin istemiyorum :KK43:

X