Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selamlar. Hala hastayim ama biraz daha iyiyim gectigimiz gunlere gore. Bu hastaliga ragmen evde vizir vizir calisiyorum. Kahvalti;

1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu (greyfurt, nar, limon ve portakal)
1 dilim peynir
2.5 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
1 mini muz
2 dilim ekmek

Ogle yemegi 1 kase mercimek corbasi 1 tabak pirasa ve kucuk bir kase yogurt yerim. Yarin tarti gunu hic gelsin istemiyorum :KK43:
Yarin.bence hic tartilma canim hastaligin gecsin sen kwndine bak sadece doktorlara da gidemiyoruz zaten Allah korusun karnini doyur

Sabah:
1 kase Kuruyemisli musli sutlu
5 6 ceviz

Oglr:
Yogurt
6 adt kayisi
3 4 ceviz

Aksam:
1 tavuk but
1 tabak yogurtlu ispanak yemegi

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
5 gunrur tartilmadim ama ozellikle karin bolgemden belli oluyor zayifladigim benim zaten en son bacaklarim zayiflar oralar hala kalin digee yerleee gore ama ustumde baya hafiflik var muhtemelen kilo vermisimdir yarin gorucez
İkincisi bu nisan ayiyla birlikte ben bu karantina isinden gercekren cok bunalmaya basladim bi buhran geliyo bana... Dolasmam hava almam lazim bunun gitmesi icin kalabaligin oldugu yerleri asiri ozledim surekli evde olmaktan cok ok skildim... Allah saglik versin tabii ama iyiden iyiye bumaldim insallah biran evvel biter bu lanet cinlillerin hastaligu

Hepiniz spor yapiyorsunuz valla helal olsun. Ben bi sure sadece beslenmeyle gidecegim 64 lere falan indigimde baslamayi düşünüyorum.
Bende çok sikildim evde olmaktan artik.
Ekmek yaptim firinda markete gitmesin esim diye valla 🤭

X