- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Oooo supersinSpor yapıyok bacım işimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo supersinSpor yapıyok bacım işimiz var
Ben spor yapmadım mı hiç yapasım gelmiyo yaptım mı da hiç bitsin istemiyorum Bende hergün tartılanlardanım çünkü o beni frenliyo 100 gr eksik dahi görsem daha motive başlıyorum güneHelal kizlar ben 5 dk eliptik ancak biniyorum ki siz baya iyi yapitorsunuz.
Ya ben her gun tartinin ustune cikiyorum siz de yapiyor musuniz bunu eger eksik ciktiysa motive oluyorum artiysa vay halime.
Bu aksam menüde
1 dilim cavdar ekmegi
3 kasik kavurma
3 kasik yogurt
Ara
3 hurm 5 badem
Saat 9 gibi tatli canim cok istedi ama dayandim sukur cunku evde tatli namina hic bi sey yok..
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGunaydin kizlar. Ben biraz hastayim o yuzden cok bakamiyorum. Evde kosusturma asla bitmiyor isyan etmeme az kaldi...
Ben benim evin manzarasını hiç atmayayım içiniz kararmasın istanbulda yaşam nasıl büyük sehir hep korkutmuştur beni yaşamak istemezdim diye düşünüyorumteşekkür ederim canım Pendik İstanbul
Cok gecmis olsun canim elinden geleni yap fazla yorma kendiniGunaydin kizlar. Ben biraz hastayim o yuzden cok bakamiyorum. Evde kosusturma asla bitmiyor isyan etmeme az kaldi...
Gecmis olsun canim ya. Meme ucu yarasi benimde gecen ay olmuştu aglaya aglaya emzirdim geçti ama cok pis acısı var.Sagolun bir de ustune bebegimin yeni disleri cikti meme uclarimi inanilmaz yara etti emzirmek iskenceye dondu sagiyorum cogunlukla sıkıntı bitmiyor.
Her gun tartilinca diyeti birakiyorum cabim ben niye diycen misal dun mercimek yedim muhtemelen gaz olusmustur tartida fazla cikarim ama 3 gun arayla dayanamayip bakiyorumGecmis olsun canim ya. Meme ucu yarasi benimde gecen ay olmuştu aglaya aglaya emzirdim geçti ama cok pis acısı var.
Yaa sende de varmis yamuna nasil iyi mi bak almaya gaza geldim%80 gidiyor benim gobek gotu motu de iyi topluyor hafiften inceliyorsun yani giyince
Pendik biraz daha aileye uygun canım. Evler büyük ve genelde siteBen benim evin manzarasını hiç atmayayım içiniz kararmasın istanbulda yaşam nasıl büyük sehir hep korkutmuştur beni yaşamak istemezdim diye düşünüyorum
Ben de o markanın çekilişi var katıldım İnstagram da müzisyen anne hesabında. Bi umut işte çıkmaz da..Kizlar toplasin unlu bi markanin isim veremiyorum korsesini almaya karar verdim korse kullanan var mi aranizda acaba? İncelemeye yardimci olur mu ya da termal tayt kullanan var mi?
Yaa sende de varmis yamuna nasil iyi mi bak almaya gaza geldim
Bi bu kaldiydi almadigim. Korseyi kesin alacam zaten de tayta gerek var mi. Bende basen cok fazla malesef. Alayim mi sence tayti da. Incelme olur mi?
Sence korse mi taytini mi almaliyimCanim ben memnunum sporumu onunla yapiyorum cok sıkıyor toparliyor.