Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşadığımız süreç aynıymış. Bende 80le hamile kaldım. 94 le doğuma girdim. 2.5 aydır 12 kilo verdim. Daha yolum uzun boyun kaç?Hee,unutmadan su anki kilo-hedeflenen yazayim:
78 ile hamile kaldim.94 le doguma girdim.
Diyetisyende olcumlerimde ideal kilom 72-75 arasi.
Su anda 88-89 arasi gidiyorum.Allah yardimcim olsun.
Merhaba arkadaşlar bende 2.5 aydır diyetteyim. 12 kilo verdim. Daha 12 kilom var vermem gereken. Sizi takipteyim
Ay ne guzel kilo vermissin.Insallah ben de verebilirim.Boyum 1.80.Yaza 2tane dugun var.yuvarlanarak gitmek istemiyorum.Bi de bebelerimle denize gidicrm.Balina olmayayim.Yaşadığımız süreç aynıymış. Bende 80le hamile kaldım. 94 le doğuma girdim. 2.5 aydır 12 kilo verdim. Daha yolum uzun boyun kaç?
inşallah yaza incecik olalım.
4.5 aylık. Ben ilk Karatay tarzı beslendim. İlk ay 5 kilo falan verdim. Sonra diyetisyene başladım. Ekmek pirinç makarna Tatlı yemiyorum.Hosgeldin. Bebegin kac aylik? Cok guzel kilo vermissin neler yapiyorsun diyette?
Benimde 172 cm. Bende 69ları görünce çok mutlu olacağım. Ohh ya iş yerinde sağlıklı beslenmek gibisinyok.Ay ne guzel kilo vermissin.Insallah ben de verebilirim.Boyum 1.80.Yaza 2tane dugun var.yuvarlanarak gitmek istemiyorum.Bi de bebelerimle denize gidicrm.Balina olmayayim.
Okulda ilk donem karar almislar 2 bucukta yani 2.dersin sonunda hergun biri bir cesit salata getiriyor.Saglikli saglikli oh.Normalde tost ayran yapardim.Iyi oldu.
Kahvalti
yemek kasigi menemen
3 dilim kepekli ekmek
2 cay kasigi pekmez
bir kibrit kutusu yarisi suzme peynir
2 zeytin
Cay
ara ogun sekersiz kahve
30 mekik
30 squat
Ogle yemegi
2 dilim kepekli ekmek
pastirmali kuru fasulye
Yogurt
sonuna dogru kimyon tohumu atiyorum bir sey olmuyor. Tavsiye ederim. Yoksa kuru baklagiller ve kis sebzeleri tuketemicem hic ve cok severim.Vur patlasin cal oynasin
Ben bir kere kurufasulye yiyeyim dedim Doruk 3 gün gaz sıkıntısı çekti. Kimyon da atmıştım hâlbuki.sonuna dogru kimyon tohumu atiyorum bir sey olmuyor. Tavsiye ederim. Yoksa kuru baklagiller ve kis sebzeleri tuketemicem hic ve cok severim.
Ogle ymegi et kavurma
Iki tane kayisi 2 tane kayisi yedim aksama dgru
Aksam yemegi kasarli menemen yedim bir tava
Biraz cerez yedim
Maden suyu iciyorum
Anneme geldim 2 gündür bir karbonhidratlar, bir tatlılar