Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydin.sabahla oglen ogunu birlesmis gibi oldu benim. Sut yulaf findik kuru uzum. Bugun 3 lt.su icmek niyetindeyim

Bugün çıkabilirsem migrostan karabuğday almayı düşünüyorum.

Pirincle yapilan her seyi karabugdayla denicem

Sarma dolma pilav yapmayi dusunuyorum simdilik

Umarim tadi iyidir

Ogle 1 kase yogurtlu eristeli kofte corbasi ictim.

Bol su icmeyi unutmayalim 🍶

Merhaba arkadaşlar bende 2.5 aydır diyetteyim. 12 kilo verdim. Daha 12 kilom var vermem gereken. Sizi takipteyim 😍

Hee,unutmadan su anki kilo-hedeflenen yazayim:
78 ile hamile kaldim.94 le doguma girdim.
Diyetisyende olcumlerimde ideal kilom 72-75 arasi.
Su anda 88-89 arasi gidiyorum.Allah yardimcim olsun.
Yaşadığımız süreç aynıymış. Bende 80le hamile kaldım. 94 le doğuma girdim. 2.5 aydır 12 kilo verdim. Daha yolum uzun 🥰 boyun kaç?
inşallah yaza incecik olalım. 🙏🙏

Yaşadığımız süreç aynıymış. Bende 80le hamile kaldım. 94 le doğuma girdim. 2.5 aydır 12 kilo verdim. Daha yolum uzun 🥰 boyun kaç?
inşallah yaza incecik olalım. 🙏🙏
Ay ne guzel kilo vermissin.Insallah ben de verebilirim.Boyum 1.80.Yaza 2tane dugun var.yuvarlanarak gitmek istemiyorum.Bi de bebelerimle denize gidicrm.Balina olmayayim.😁

Okulda ilk donem karar almislar 2 bucukta yani 2.dersin sonunda hergun biri bir cesit salata getiriyor.Saglikli saglikli oh.Normalde tost ayran yapardim.Iyi oldu.

Hosgeldin. Bebegin kac aylik? Cok guzel kilo vermissin neler yapiyorsun diyette?
4.5 aylık. Ben ilk Karatay tarzı beslendim. İlk ay 5 kilo falan verdim. Sonra diyetisyene başladım. Ekmek pirinç makarna Tatlı yemiyorum. 😍
Ay ne guzel kilo vermissin.Insallah ben de verebilirim.Boyum 1.80.Yaza 2tane dugun var.yuvarlanarak gitmek istemiyorum.Bi de bebelerimle denize gidicrm.Balina olmayayim.😁

Okulda ilk donem karar almislar 2 bucukta yani 2.dersin sonunda hergun biri bir cesit salata getiriyor.Saglikli saglikli oh.Normalde tost ayran yapardim.Iyi oldu.
Benimde 172 cm. Bende 69ları görünce çok mutlu olacağım. Ohh ya iş yerinde sağlıklı beslenmek gibisinyok.
yok yok boyun çok uzunmuş. Şimdi bile o kadar kötü durmuyorsundur. 🤩

Kahvalti

yemek kasigi menemen
3 dilim kepekli ekmek
2 cay kasigi pekmez
bir kibrit kutusu yarisi suzme peynir
2 zeytin
Cay

ara ogun sekersiz kahve

30 mekik
30 squat

Ogle ymegi et kavurma