Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Guunaydiin.

Kahvalti:

Yesil cay
1 simit
Çeçil peynirli menemen
Peynir
3 çay kaşığı bal

Ogle yemegim nohut ve yogurtlu kereviz salatasi

Nohuta bol kimyon döktüm birazdan kimyon cayi da icicem

Hiç sevmiyorum su kimyonu. Lezzetli yemeklerimin katili

Ogle yemegi bir kase tarhana corbasi ve annemin yaptigi patatesli pogacanin biraz ucundan aldim.

Sonra 50 dk pilates yarin hicbir yerimi kaldiramicam

kahvalti

cay
3 zeytin
Bir catal suzme peynir
2 cay kasigi pekmez
Pastirmli 2 yumurta
3 dilim kepekli ekmek

Dun aksam elmali tarcinli kek yapmistim ara ogunde kimyon cayi ve kek yedim 3 dilim

Simdi de disardan pizza soyledim. Bugun baska bir sey yemme heralde

Peki tartilip sonuclari da yazacak miyiz buraya

Her hafta ya da ayda 1 falan

Nasil olacak autumnn

Tabi yazalim her hafta 1 gun tarti gunu belirleyelim. Kendimizi bolgesel olarak olcup ayda 1 defa da kac cm inceldigimizi soyleyelim. Kat ettigimiz yolu biliriz.

Isterseniz yarin sabah ac karnina herkes tartilsin kilosunu yazsin ben de ilk mesaja gireyim bilgileri ve her hafta cuma gunu tarti gunu olsun?

Benim icin uygun. Diger arkadaslara da uyarsa yapalim

Yarin olcu de aliriz.

Ölçü almak icin yardimci olsun diye sunlari buldum internetten

1.GÖGÜS: Gögüs ölçüsü alabilmek için Göğsünüzün üzerindeki en geniş yerden göğüs çevrenizi yatay olarak ölçün.
2.BEL : Sağ veya sol tarafınıza eğilerek Belinizin Kıvrım noktasını bularak Oradan ölçünüzü alabilirsiniz.
3.BASEN: Basen veya kalça ölçünüzü alabilmek için Dik vaziyette ayaklarınızı birleştirerek, en kalın bölgenizden Basen ölçünüzü alabilirsiniz.

Bunlara ek olarak baldir, kollar, gobek, kalca ve basende bacaklari tek tek en ust kisimdan da olcebilir misiniz? Bugun ben boyle olctum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…