Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Dun firsatim olmadi gelio soylee bir giris yapmaya malum ilk calisma gunumdu😑 Bebeler uyuyunca su anda firsat buldum.Henuz ne kahvalti ne bisey bende.11 gibi yapicam.
Dun aslinda ucundanda olsa diyete adim attin diyebilirim.Oyle hunharca yemekten cok sert bir gecis yapmayayim dedim.
Sabah: 1 acmanin yarisini yedim.(evde yapamadim kahvalti)
Oglen:Okulda oldugumdan az kuru fasulye az pilav ve cacik
Aksam: firinda pirasa mucveri (harika oldu) 1 parca tavuk.
Birazdan kahvaltimi yapicam.Lor peyniri,ekmek,1 yumurta,dereotu,cay.1 tatli kasigi da ayva receli🤦‍♀️

Günaydın kızlar
Kahvaltım
-2 haşlanmış yumurta
-5-6 yeşil zeytin
-1 tutam dereotu ve kıvırcık
-1 mandalina
-1 dilim ekmek
-Çay
-Son olarak 2 tane tulumba tatlısı 🙈

Hee,unutmadan su anki kilo-hedeflenen yazayim:
78 ile hamile kaldim.94 le doguma girdim.
Diyetisyende olcumlerimde ideal kilom 72-75 arasi.
Su anda 88-89 arasi gidiyorum.Allah yardimcim olsun.

Sen de hosgeldin canim. Hayirli olsun ilk is gunun. Insallah bu tempoyla ve biraz dikkat etmekle yaza kadar sen de verirsin kilolarini.

Kahvalti 🤦🏻‍♀️

4 dilim kepekli ekmek
2 cay kasigi pekmez, 2 cay kasigi tahinli pekmez, 1 tatli kasigi tahin helvasi (burasi antalya) 😬
5 zeytin
1 ince dilim suzme peynir
1 tqtli kasigi kadar bergama tulumu
Bir dilim teryagli peynirli ekmek
Yumurtali kavrulmus taze fasulye
Cay

Ekmek iptal🤣🤣🤣 kp gevrek getirmis ama surdan isi yirtiyorum 12 ceyrekte sofradan kalktim yani hem sabah hem oglen oldu bu.Aksama firinda kiymali karnibahar graten.Simdi de okula geldim 4 saat oturmadan ayaktsyin en azindan harekrt olucak.🤷‍♀️

Ogle yemegi dunle ayni 😅 bebekli olunca bir gun yapilan yemek 3 gun yeniyor 🤣

1 kase sulu kofte yemegi
1 kase kiymali sehriye corbasi
1 bardak visne kompostosu
Ekmeksiz

Öğlen bulgur pilavi yogurtlu kereviz yedim
Aksam yemegi et sulu sehriye corbasi ve haslanmis kabagi yogurtladim 10 tane ceviz biraz da elma kurusu yedim

Ben aea ogun sehriue corbasi bir dilim kepekli ekmek bi cay bardagindan az muhallebi yedim.
Aksam yemegi yiyebilecek gobi durmuyor su an yersem yazarim.

Ben de hergun klasik kahvalti yapiyorum. yumurta peynir zeytin tahin pekmez biraz ekmek. Sabah oglen iyiydi ama aksam hunharca tavuklu pilav yedim. Yarin daha dikkatli olucam insallah. Bu arada tavuk benim sutumu belirgin olarak artiriyor onu fark ettim. Tavuklar ilacli diye cok tuketmiyoduk ama artik daha cok pisirecegim galiba

Ben de hergun klasik kahvalti yapiyorum. yumurta peynir zeytin tahin pekmez biraz ekmek. Sabah oglen iyiydi ama aksam hunharca tavuklu pilav yedim. Yarin daha dikkatli olucam insallah. Bu arada tavuk benim sutumu belirgin olarak artiriyor onu fark ettim. Tavuklar ilacli diye cok tuketmiyoduk ama artik daha cok pisirecegim galiba

Bence tuketme dogal olduguna emin degilsen. O kadar zararli ki

Gunaydin kizlar.Dun aksam kiymali karnibahar graten ve 1 kase yogurt yedim.Hep makarna,pilav yemege alistigimdan sabaha karsi bi acikmisim.3 tane hoşbeş yedim🤦‍♀️ okulda da sen emziklisin diye agzima tikmaya calisiyolar herseyi.1 parca kek yedim.
Simdi kahvaltidan bildiriyorum:
Zeytinyaginda sahanda yumurta
1 dilim ekmek
2 parca orgu peynir
Yagsiz sise domates sos
Kasigini tam kafamda kestiremedigim ayva receli🤣

Gunaydin

2 dilim ekmek
2 zeytin
Bolca peynir
2 tatli kasigi erik receli
Yesil cay