- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogle yemegim kiymali mantar 2 su bardagi ayran
Bugun dis tedavisi yaptirdim yine onu da zar zor yedim zaten
Bir fincan sekersiz türk kahvesi ictim
Butun gundur daha suyun 3. Bardagini iciyorum
Aksam yemegi köfte yiycem yanina ne yapsam bilmiyorum
Bulgur pilavi var esime. Ben dun yedim bugun yemicem.Koftenin yanina bulgur pilavi ya da corba yapabilirsin.
Koca kase domates corbasi
4 kofte
Yesillik
Leslie 1mile yaptim ne eglenceli bir seymis bu
Monoton hayatıma renk geldi
Dimi insan egleniyor
Sekerleme cikolatalara dayanamadim biraz kacirdim ama normalde boyle olmaz bu biraz istisna oldu.
Ben de acikiyorum yavas yavas
Yogurda tarcin karistirip yiyorum. Tarcin tatli bir sey yiyormus hissi veriyor
Dayanamazsam yerim yoksa yatar uyurum
Oh yatip uyuyabiliyorsun yani
Hoşbulduk Karın egzersizi yapmaya gücüm yetmiyor, çok acayip bir haldeyim. Bakalım zamanla kaslar güçlenir inşallah. Sizi okudukça hem sağlıklı beslenirim, hem de spor yapmak daha çok aklıma gelir diye topiğine yazayım dedim.Hosgeldin canim. Senin cozumun pilates bence. Guzel kilo vermissin.
Yaglari yakmak icin kardiyo birebir yaglar gidince sikilasma oluyor ama tamamen fayda saglar mi hayir bir sure sonra belirli kas gruplarina yogunlasmak lazim. Mekik, squat gibi.Lesli kardiyo ama sıkılaşmaya faydası olur mu sizce kızlar?
Saçlarım çok dökülmeye başladı emziren anne vitamini aldım ama pek faydası olmadı saça.
Lesli kardiyo ama sıkılaşmaya faydası olur mu sizce kızlar?
Merhaba ben 4kasimda dogum yaptim ama tecrubelerinden faydalanmak icin bastan beri ekim annelerini takip ediyorum:) ben de 77 ile doguma girdim. Su an 69um. 10 kilo vermek istiyorum. Ama cok gozumde buyuyor ancak boyle bir motivasyonla baslayabilirim.Hadi baslayalim