Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ogle yemegim kiymali mantar 2 su bardagi ayran

Bugun dis tedavisi yaptirdim yine onu da zar zor yedim zaten

Bir fincan sekersiz türk kahvesi ictim

Butun gundur daha suyun 3. Bardagini iciyorum :KK12:

Aksam yemegi köfte yiycem yanina ne yapsam bilmiyorum:KK75:

Ogle yemegim kiymali mantar 2 su bardagi ayran

Bugun dis tedavisi yaptirdim yine onu da zar zor yedim zaten

Bir fincan sekersiz türk kahvesi ictim

Butun gundur daha suyun 3. Bardagini iciyorum :KK12:

Aksam yemegi köfte yiycem yanina ne yapsam bilmiyorum:KK75:

Koftenin yanina bulgur pilavi ya da corba yapabilirsin.

Koca kase domates corbasi
4 kofte
Yesillik

Leslie 1mile yaptim ne eglenceli bir seymis bu
Monoton hayatıma renk geldi :KK70:

Ben bebisi yikadim uzun uzun masaj yaptim, sohbet ettim karnini bir guzel doyurdum, oyun halisinda oyun oynuyor. Cin gibi bakiyor hic uykusu yok 😌 ama benim var 😖

Hosgeldin canim. Senin cozumun pilates bence. Guzel kilo vermissin.
Hoşbulduk 😊 Karın egzersizi yapmaya gücüm yetmiyor, çok acayip bir haldeyim. Bakalım zamanla kaslar güçlenir inşallah. Sizi okudukça hem sağlıklı beslenirim, hem de spor yapmak daha çok aklıma gelir diye topiğine yazayım dedim.
Bu arada benim pek kilo tutan bir bünyem yok, o yüzden kilolar çabuk gitti. Süt daha besleyici olsun diye sabah mutlaka yumurta, peynir ve zeytin yiyorum. Atıştırma kuruyemiş, meyve ya da süt içiyorum. Akşamları bir akşam sebze ya da karbonhidrat, bir akşam protein şeklinde gidiyor. Bol su içiyorum. Tatlı ve çikolata çok canım istiyor, bol süt yaptığı için tüketiyorum ama böyle giderse göbek hiç erimez diye de korkuyorum.

Saçlarım çok dökülmeye başladı 😞 emziren anne vitamini aldım ama pek faydası olmadı saça.

Lesli kardiyo ama sıkılaşmaya faydası olur mu sizce kızlar?
Yaglari yakmak icin kardiyo birebir yaglar gidince sikilasma oluyor ama tamamen fayda saglar mi hayir bir sure sonra belirli kas gruplarina yogunlasmak lazim. Mekik, squat gibi.

sac dokulmesi bende de 3 haftadir var hala devam ediyor dogumdan sonra olurmusoyle ama ne zaman gecicek bilmiyorum. Dus almak iskence resmen 20 dklik dusun 15 dksi vucudumdan sac toplamakla geciyor.

Merhaba ben 4kasimda dogum yaptim ama tecrubelerinden faydalanmak icin bastan beri ekim annelerini takip ediyorum:) ben de 77 ile doguma girdim. Su an 69um. 10 kilo vermek istiyorum. Ama cok gozumde buyuyor ancak boyle bir motivasyonla baslayabilirim.Hadi baslayalim

Merhaba ben 4kasimda dogum yaptim ama tecrubelerinden faydalanmak icin bastan beri ekim annelerini takip ediyorum:) ben de 77 ile doguma girdim. Su an 69um. 10 kilo vermek istiyorum. Ama cok gozumde buyuyor ancak boyle bir motivasyonla baslayabilirim.Hadi baslayalim

Hosgeldin. Dogru yere geldin burada birlikte kurtulacagiz insallah. 💪🤸‍♀️

X