Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Dun yazdiklarimi yazmayi unutmusum. Spor olarak 45 dk pilates + 300 ip atladim.
Ben de ip atlamayı çok severim ve aralıksız 200 tane bir anda 1000 tane filan atlarım. Çocukluktan kalan en sevdiğim şeylerden. Ben 40ım çıkınca kontrole gidemedim hala soramadım dikişler nasıl vb diye. Hazır bu hafta annem varken gideyim bari. Sonra izin verirse üst katta kıZımın spor ve fizik tedavi odası var orada atlarım fırsat buldukça. İp atlamak da tüm vucüt çalıştırıyor ama mutlaka spor sütyeni takın

Süpersin canım maşallah. Bu kadar farkediyor mu gerçekten? Çok sevindim. Benimde 2 hafta oldu reformer pilatese başlayalı. Bakalım 1 aylık sonuçta ne çıkacak?

Kesinlikle cok fark ediyor. Insallah pilatesi hic birakmayi dusunmuyorum. Ben de reformer yapiyorum.

Ben de ip atlamayı çok severim ve aralıksız 200 tane bir anda 1000 tane filan atlarım. Çocukluktan kalan en sevdiğim şeylerden. Ben 40ım çıkınca kontrole gidemedim hala soramadım dikişler nasıl vb diye. Hazır bu hafta annem varken gideyim bari. Sonra izin verirse üst katta kıZımın spor ve fizik tedavi odası var orada atlarım fırsat buldukça. İp atlamak da tüm vucüt çalıştırıyor ama mutlaka spor sütyeni takın

Kesinlikle oyle ben de cok hizli atlarim ip. Cok da zevkli. En iyi cardiolardan.

Selam kızlar dün gece vakti eşimin teyzesi aradı size geleceğiz yarin diye. Tabi o saatte ev filan süpüremedim ses olmasın diye. Sabah da annem abime geçti bir işleri vardı önceden planlı. Sabah kalk evi sil süpür( dubleks evim ve bu hafta yardımcı hastaydı her yer kötü durumda yani) ikram hazırla misafir ağırla olarak geçti. Sabah 500 ml su
1 Yumurta ile bol menemen
1 parmak dil peyniri
5 zeytin
Marul salatalık
1/2 kivi
2 ceviz
Yarım dilim tam buğday
Misafir ile 1 poğaça bir dilim su böreği
Sade Türk kahvesi
İkindi 1 poğaça 1 börek yine bir baklava
Akşam mercimek çorbası
Akşam sonrası kızımdan kalan 2 kaşık pilavı (Türk anası kilo alma sebeplerinden)
Az önce de bi avuç çekirdek
Koskoca evi süpür sil toz ol. Poğaça salata yap yemek pişir.
Sonradan aklıma geldi akıllı saati taktım. Bi de kızımı 20 çıkardım 8000 adım olmuş şimdiye kadar. Sabahtan beri 10bini geçmiştir

Selamlar ben de agustos ortasi 2. Kizimi aldim kucagima. Yaklasik 9 kilo fazlam kaldi 7 ay gecmesine ragmen. Dha once isvec diyeti ile yaklasik 13 gunde 6 kilo vermistim. Ama hala emzirirken bu kadar cok kilo vermek sutu keser mi bilemedim. Tecrubelerinizi paylasirsaniz super olur. Tesekkurler. :KK200:

Selamlar ben de agustos ortasi 2. Kizimi aldim kucagima. Yaklasik 9 kilo fazlam kaldi 7 ay gecmesine ragmen. Dha once isvec diyeti ile yaklasik 13 gunde 6 kilo vermistim. Ama hala emzirirken bu kadar cok kilo vermek sutu keser mi bilemedim. Tecrubelerinizi paylasirsaniz super olur. Tesekkurler. :KK200:

Hosgeldin. Oyle hizli şok diyetler normalde bile cok zararli. Biz yavas ama etkili veriyoruz insallah 👍

Gunaydin. Bugun disarida islerim oldugundan kahvaltim yarim bardak sikma portakal suyu ve kucuk tam bugday ekmegine domatesli peynirli kivircikli sandvic oldu.

Günaydın gece üçte kalkan bebekle sekizde geri uyudum 10:30 da kalktım (annem var iyiki büyükle o ilgilendi 8:00 de kalkınca)
Kahvaltım fotoda

Eklentiler

• 248CB724-6178-45A8-92D3-E848413AC94D.jpeg
    248CB724-6178-45A8-92D3-E848413AC94D.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 26
Bebeğin gazı geçmeyince arabasına koydum 1 saat dışarıda gezdik eve gelince onu yıkadım kendim duşa girdim süt sağıyorum şimdi kahvemi içerken. Kahvaltı geç olunca bi de iki yumurta yiyince acıkmadım ama tatlı isteğim var diye kahve içiyorum

Eklentiler

• 5EE47987-13FE-4559-9F74-F8A1D9AF7473.jpeg
    5EE47987-13FE-4559-9F74-F8A1D9AF7473.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 23
Bebeğin gazı geçmeyince arabasına koydum 1 saat dışarıda gezdik eve gelince onu yıkadım kendim duşa girdim süt sağıyorum şimdi kahvemi içerken. Kahvaltı geç olunca bi de iki yumurta yiyince acıkmadım ama tatlı isteğim var diye kahve içiyorum

Sorma ya. Instagramda az once profiterol yapimi gordum fenaa 😅

Ben de aranıza katılmak istiyorum 🥰 diyetisyenle haftaya pazartesi başlayacağım diyete. 64le hamile kaldım şu an 82yim 😱😱ideal kilom da 55 56 civarı. Yaklaşık Bi 30 kg versem tam olacak...

Ben de aranıza katılmak istiyorum 🥰 diyetisyenle haftaya pazartesi başlayacağım diyete. 64le hamile kaldım şu an 82yim 😱😱ideal kilom da 55 56 civarı. Yaklaşık Bi 30 kg versem tam olacak...
Bende diyetisyene yeni başladım. Diyetisyen daha kontrollü gitmemi sağlıyor benimde vermem gereken kilo 15 kilo. Yol uzun veririz inşallah.

Hosgeldin aramiza. Hepimiz ayni yoldayiz 🏃‍♀️ tarti gunumuz cuma diyetisyeni bekleme simdiden basla bizimle.

Kesinlikle cok fark ediyor. Insallah pilatesi hic birakmayi dusunmuyorum. Ben de reformer yapiyorum.
Reformer pilates nasıl oluyor acaba? İpi ben de çok iyi atlarım bazen günde 2 3 bin yaptığım olurdu yine diyette olduğum bir zamanlar😂 bin 2 bin yapabilirim yani şu an.

X