Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Yalniz degilmisim.... Delikeiz uyumanin nasil bisey oldugunu unuttum
Bende canım 😴hani okulluyken yaz vakti gece sabaha kadar oturur sabahta 1e 2 ye kadar uyurnurdu oğlumunda o vakitleri gelsin hiç uyan demiycem valla bunu istiyorum :dua::KK70: bende uykuya düşkün biriyim sanırım oda zorluyo beni

Kahvaltı
4 kaşık yulaf
1 armut
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tarçın

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu

Öğle yemeği
1 kase yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
5zeytin
1 küçük portakal

Akşam yemeği
4 kaşık patates yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık yoğurt

2 litre su

Kizlar ben birsey sorocagim ..ben mesela gece 69 500 ile uyuyorum sabah kalkiyorum 69.200 onceden 1 1500 kilo farkederdi sikinti ne acaba..

Dogum yaptiysan sıkıntı o bence 🤣 benim de onceden sabah ac karna ve aksam tok karna cok fark ediyordu. Artik cok etmiyor.

İyi gittigimi dusunuyorum.az yiyorum ayni zamnda emzirmeye devam.ama kilo veremiyorum ilk defa ..motivasyonumu kaybet mek istemiyorum..(sutten kesecegim ama nasil kesecegimi bilmiyorum)

Bize katilabilirsin. Burasi oldugundan beri ben de motivasyonumu hep taze tutuyorum. Bir de pilatese gitmemin de cok faydasini gordum. Sporsuz olmuyor.

Günaydın Kızlar. Dün Eskişehir’e gezmeye gittik. Çok şükür fazla artı gelmedim bu sabah. Cuma’ya kadar 78leri ucundan görebilir miyim acaba?

Screenshot_20200308-095429_FatSecret.jpg

Bende canım 😴hani okulluyken yaz vakti gece sabaha kadar oturur sabahta 1e 2 ye kadar uyurnurdu oğlumunda o vakitleri gelsin hiç uyan demiycem valla bunu istiyorum :dua::KK70: bende uykuya düşkün biriyim sanırım oda zorluyo beni
Ben de cok duskunum ama 0 uyjy ya hele ek gidaya gectik bide gaz da yapti bizimkinde sahti sahbaz oldu aman oglum diycem ilerde yat uyu 1 de mi kalkar 2 de mi... Ben uyumana hakkimi yeterinxe kullandim surekli migren atagom tutuyo ayy anne olmak kolaybdegil vallahi

Ben de cok duskunum ama 0 uyjy ya hele ek gidaya gectik bide gaz da yapti bizimkinde sahti sahbaz oldu aman oglum diycem ilerde yat uyu 1 de mi kalkar 2 de mi... Ben uyumana hakkimi yeterinxe kullandim surekli migren atagom tutuyo ayy anne olmak kolaybdegil vallahi
Gerçekten annelik büyük zanaat hiç kolay değil

X