Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Teşekkür ederim canım sağolasın aslında inan bende kaçamaklarla ilerlemek istiyorum ama beynime diyetteyim mesajı gittiği an sıfır kaçamak şeklinde ilerliyorum sanki bu kato kuralmış gibi🤦‍♀️ hoşuma gitmiyo bu durumum
Bosver ne guzel en iyisi zaten yaz da geliyo hizli hizli vereleim insallahta bu kadar kari diyetlerebgerek kalmaz insallah sadece korueuz

Bosver ne guzel en iyisi zaten yaz da geliyo hizli hizli vereleim insallahta bu kadar kari diyetlerebgerek kalmaz insallah sadece korueuz
InşAllah canım dediğin gibi vermekte mesele değil daha zoru verdiğini korumak. Ne güzel 62ydim ben araya evlilik girdi doğum girdi 4 senede hopp 82 oldum. Veripte geri almak istemiyorum artık

Kizlar kadinsal hastalikta spor yapiyo musunuz ve tartiliyo musunuz
InşAllah canım dediğin gibi vermekte mesele değil daha zoru verdiğini korumak. Ne güzel 62ydim ben araya evlilik girdi doğum girdi 4 senede hopp 82 oldum. Veripte geri almak istemiyorum artık
Auyy insallah almauiz tekrarnonun icin baya cabalicam hele su kilolar bi gitsin

Benimde diyetye 2. Gunum hic kacamak yapmadim ama aksamlari zorlaniyorum.
Bende zorlanıyorum. Ama kafa dağıtıyorum yemek düşünmüyorum. Örgü örüyorum bu ara. Bide akşamları 2 sade sodaya limon parçası atıyorum. Yanına da AZcık çiğ kuruyemiş alıyorum. Onu yiyorum. Beni rahatlatıyor ❤️ Tavsiye ederim.

Sabah:
2 adt tam bugday ekmk
Peynir
6 zeytin
1 cay kasigi tereyagi
2 tatli kasigi petej bal
1 bucuk yumurta

Ogle:
Yogurtlu musli
Yarim armut

Ara ogun:
1 sekerli turj kahvesi
5 adt kayisi

Aksam:
4 adet kucuk boy kofte
3 kasik yogurt

Spr:
30 dakika hiphop tabata

İzlenim:

Bugun daha kolay gecti. Regl olucam ama canim tatli cekmiyo ustumde hafiflik hissediyorum baya regl siskinligi olmasina ragmen.. gecen hafta 66.8 idim ozellikle 64 rakamini gordugumde benim icin milat olucak en son 2017 yilinda gorebildim o zman dha bi gaza gelicek insallah

Kızlar merhaba
Öğlen yediklerim fotoda
akşam yediklerim
1 tabak zeytinyağlı kabak
1 kase misır çorbası
Yoğurtlu pancar salatası

Sonra 2 kaşık pilav 3 kaşık lor yedim (gazlı bebe çok yordu bugün)
Şeker çikolata tatlı olmadan 2 gün bitti hem se regl dönemi. Bu Cuma tekrar 78 i görmeyi istiyorum.
Su 4,5 lt
11500 adım atmışım

Eklentiler

• 84BE08F3-2DAB-439C-BA2D-5447E8AD4352.jpeg
    84BE08F3-2DAB-439C-BA2D-5447E8AD4352.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 24
Bende zorlanıyorum. Ama kafa dağıtıyorum yemek düşünmüyorum. Örgü örüyorum bu ara. Bide akşamları 2 sade sodaya limon parçası atıyorum. Yanına da AZcık çiğ kuruyemiş alıyorum. Onu yiyorum. Beni rahatlatıyor ❤ Tavsiye ederim.
Soda gaz yapmaz mi bebekte. Sade soda limon bende cok severim aslinda. Off vereydik su kilolari hayirlisi ile.

Gunaydin arkadaslar. Ben son gunlerde biraz depresyonda gibiyim. Bu korona virusu beni cok etkiliyor. Simdi ulkemizde de ilk vaka duyuruldu. Hic kendimi motive edemiyorum. Bazi seyler cok anlamsiz geliyor. Sizin de motivasyonunuzu kirmamak icin yazmiyorum cok fazla. Yine elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hic spor falan yapmiyorum. Umarim bu kotu gunler bir an once biter ve yine mutlu gunlere uyaniriz.

X