Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhabalar 30 yasindayim 68 700gram felanim 6 7 ay once daha da once olabilir tam hatirlamiyorum suannbir diyet seruvenine girmis. 58 59 kiloya kadar dusmustum..ama ne yazikki bogazimi tutamadim ve yine tum kilolari geri aldim ..cok rahat kilo veren bir insanim ama bu sefer gidim gidim gidiyor anlamadim...yavas yavas ama uzun bir surede kilolarimi atmak istiyorum 60 olsam yeter..en buyuk derdim simitlerim ..aynaya bakmak istemiyorum ...galiba simitler ic8n spor sart

Merhabalar 30 yasindayim 68 700gram felanim 6 7 ay once daha da once olabilir tam hatirlamiyorum suannbir diyet seruvenine girmis. 58 59 kiloya kadar dusmustum..ama ne yazikki bogazimi tutamadim ve yine tum kilolari geri aldim ..cok rahat kilo veren bir insanim ama bu sefer gidim gidim gidiyor anlamadim...yavas yavas ama uzun bir surede kilolarimi atmak istiyorum 60 olsam yeter..en buyuk derdim simitlerim ..aynaya bakmak istemiyorum ...galiba simitler ic8n spor sart

Hosgeldin. Cuma gunleri tarti gunumuz. Istedigin kiloya inersin insallah.

Eveet 1 aylik olcumumu yaptik 1 ayda tum vucuttan 47 cm incelmisim 💪 ki benim vucudum sıkı hoca da sıkı vucutlar zor incelmesine ragmen sen cok iyi inceldin diyor 🏃‍♀️
Süpersin canım maşallah. Bu kadar farkediyor mu gerçekten? Çok sevindim. Benimde 2 hafta oldu reformer pilatese başlayalı. Bakalım 1 aylık sonuçta ne çıkacak?

Bugun jillian yaptim, gunlerdir 10000 den az olmamak kaydi ile yuruyus yapiyorum. Bugunde yaparim diye dusunuyorum. Nezle olmustum o sebeple spora ara verdim oksijen yetmiyordu vucuduma. Bebek de nezle oldugu icin o arada bayagi yogun gecti. Ben de simdi yapayim olcumlerimi. Ne degismis gorelim.

Kahvalti

kavurmali yumurta 5 yk kadar
Bir parmak kadar ince dilim tulum peynirli sucuk
2 cay

ara filtre kahve

Ogle
Zeytinyagli kereviz
ara
bir portakal bir bardak btki cayi

Aksamda z. Pirasa ve tarhana corbasi var.

Ekmek yemeyi biraktim.

Sabah =

1 su bardağı süt
1portakal
4 kaşık yulaf

Ara öğün=

Şekersiz türk kahvesi

Öğle =

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün
1 muz 3 hurma

Akşam =

Izgara hamsi
Salata

7km yürüyüş 3.5 litre su

Sabah:
2 adt yumurta
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi petek bal

Ara ogun:
Yarim muz

Ogle:
1 porsiyon cajun fingers(icin tavuk parcalari salata)
Kucuk boy patates kizartmasi :skandal:
2 dilim beyaz ekmek:oha:

Aksam:
Bosanip semerimi yedim zaten aksam da bisey yemim artik 1 turk kahvesi koyucam simdi :KK53:

İzlenim: esim gel bide lokma yiyelim dedi su ici dolgulu varya yok dedim aerik yemek icin bozdum zaten hazir bozmuzken ye diye zorladi ama yemedim pazar gunleri bi kacak olacagini tahmin ediyodum kendime de bi hak tanimistim aslinda neyse artik tam gaz devam

Sabah:
2 adt yumurta
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi petek bal

Ara ogun:
Yarim muz

Ogle:
1 porsiyon cajun fingers(icin tavuk parcalari salata)
Kucuk boy patates kizartmasi :skandal:
2 dilim beyaz ekmek:oha:

Aksam:
Bosanip semerimi yedim zaten aksam da bisey yemim artik 1 turk kahvesi koyucam simdi :KK53:

İzlenim: esim gel bide lokma yiyelim dedi su ici dolgulu varya yok dedim aerik yemek icin bozdum zaten hazir bozmuzken ye diye zorladi ama yemedim pazar gunleri bi kacak olacagini tahmin ediyodum kendime de bi hak tanimistim aslinda neyse artik tam gaz devam

Senin es de dusman basina🤣

X