- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Bak mesela uyuyan anne bu vakitte klüpte olmaz demi nasıl ayaktayız 3 dk önce beğenmişsin yazdigimi autumnn uykusuzlar klübü
Yani saatlerdir uyutmaya calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak mesela uyuyan anne bu vakitte klüpte olmaz demi nasıl ayaktayız 3 dk önce beğenmişsin yazdigimi autumnn uykusuzlar klübü
Babaların baktığı nerde görülmüş canım ben hiç görmedim şahsım adına diyorumBenimki gece uyumamama ragmen 6 en gec 7 gibi dikiyor ayaga beni. Babasi vicdana gelir de az bir sey baktigi nadirrr gunlerde bu saatleri yarim saat 40 dk geciyorum anca
Kizlar selam dun yazamadim buyuk oglan biraz sakatlamis kendini de onla ugrasmaktan:) 67.2 ciktim. Tum vucuttan 2ser cm.incelmisim. 1 ayda 1kg.azalmis ama hic yoktan iyidir
Hayırlı olsun canım bende en son 4 ay önce gitmiştim diyetisyene 81 kiloydum 10 günde 2bucuk kilo verdim sonra memlekete gittim geldim iki kere .Zaman geçti derken hopp 82 olmuşum kendi çabamla 78e indim de az daha vereyim bende başlıycam hemen bu halde karşısına çıkıcak yüzüm yok dokturumunKızlar diyetisyene başlıyorum bugün hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
72 çıktım canım bende. Başladık bakalım inşallah tez zamanda gider bu durum psikolojimi bile etkiliyor yeminle. Mutsuz insana dönüşuyorum. 10 günde 2.5 kilo gayet iyi o zaman başla sende tekrardan.Hayırlı olsun canım bende en son 4 ay önce gitmiştim diyetisyene 81 kiloydum 10 günde 2bucuk kilo verdim sonra memlekete gittim geldim iki kere .Zaman geçti derken hopp 82 olmuşum kendi çabamla 78e indim de az daha vereyim bende başlıycam hemen bu halde karşısına çıkıcak yüzüm yok dokturumun
Yalniz degilmisim.... Delikeiz uyumanin nasil bisey oldugunu unuttumCanım bende gece uyumuyorum inan ki oğlum 1 saat arayla kalkıp emmeye alıştı bu huyundan vazgeçiremiyorum bi tek sabah 7 den 10 buçuğa kadar uyanmadan uyuyo bende o arada ne uyuyosam o uykusuzlukla kalkıp kahvaltı yapmak çok zoruma gidiyo. Şöyle gece yatıp sabaha kadar uyumanın hayallerini kuruyorum artık
Sabah:
2 yumurtali 5 dilimli sucuklu omlet
Peynir
1 adt pilic fume
1 tatli kasigi bal
6 adt zeytin
Ogle:
Karisik musli
1 adt muz
Ara ogun:
1 adt sekerli turj kahve
5 adt kayisi
Aksam:
1 tabak etli turlu
1kase yogurt
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim: esim kunefe yiyelim diye tutturdu gitmenek icin kendimi zor tuttum onun yerine parka gittik dolanip geldik.. dune gore bi tik dha iyi gbiyim bundan sonra ofle yemegi yemedigim icin yumurta sayisini 2 ye cikaracagim gece ac yattim yalniz o kotuydu tok yatincada zayiflanmiyo defalarca bunu anladimo
Ya insallah bozmam ne diim ondan cok korkuyorum haftada bir ogun bozmak aslinda cok korktugum degilde temeller sarsilmaz insallah cunku haftada bi kere atiyorum oglen yemeginde ya da tatluyla muhakkak bozuluyo... Gece ac yatiyorum bizim bebis zibilyon kere kaldirmasa ac oldugumu hatirlamifam sagolsun defalarca hatirlatiyoAynen oyle maalesef tok olunca zayiflanmiyor. Resmen ac olacaksin dun ben de cok ac yattim.
Bu haftasonlari veya bir yere gittigim zamanlar cok kotu ya. Illa ki diyet bozuluyor
Ya insallah bozmam ne diim ondan cok korkuyorum haftada bir ogun bozmak aslinda cok korktugum degilde temeller sarsilmaz insallah cunku haftada bi kere atiyorum oglen yemeginde ya da tatluyla muhakkak bozuluyo... Gece ac yatiyorum bizim bebis zibilyon kere kaldirmasa ac oldugumu hatirlamifam sagolsun defalarca hatirlatiyo
Ben bu hafta full bozdum hem karnım şişti hem tartı artı oldu hep. Regl bitse rahatlarım inşYa insallah bozmam ne diim ondan cok korkuyorum haftada bir ogun bozmak aslinda cok korktugum degilde temeller sarsilmaz insallah cunku haftada bi kere atiyorum oglen yemeginde ya da tatluyla muhakkak bozuluyo... Gece ac yatiyorum bizim bebis zibilyon kere kaldirmasa ac oldugumu hatirlamifam sagolsun defalarca hatirlatiyo
Sekerli seyler istiyo insanin cani adetliykende maalesef bakalim.ben napicam.o donemde bide spor falan da yapilmiyoBen bu hafta full bozdum hem karnım şişti hem tartı artı oldu hep. Regl bitse rahatlarım inş
Evet auni dedigin gbi zaten diyetisyenler bile o kacamagi goz onunde bulunduruyo liste verirkenAynen her emzirmede midede ziller caliyor.
Canim bozulsa bile bozuldu artik deyip koyvermeyecegiz. Bozulan yerden kaldigimiz gibi devam edicez bu isin ozu bu.
Başlıycam InşAllah canım diyetisyenle daha güzel veriliyo kilolar daha azimli oluyorum o zaman72 çıktım canım bende. Başladık bakalım inşallah tez zamanda gider bu durum psikolojimi bile etkiliyor yeminle. Mutsuz insana dönüşuyorum. 10 günde 2.5 kilo gayet iyi o zaman başla sende tekrardan.