Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl iken tartılayım mı canım?
Aynen burada yapılabiliri görmek iyi oluyorBenim de 7 aylik ve hirs yaptiracak bisey yoktu cok iyi oldu burasi
Genelde 1-2 kg fazla çıkıyor yaTartil bence canim.
Genelde 1-2 kg fazla çıkıyor ya
Bende adetim canım yarını 4 gözle bekliyorum ekside miyim artı da mıyım meraklardayımGenelde 1-2 kg fazla çıkıyor ya
Ben de aynı durumdayım diyetisyenim 20 günlükken çağırdı ama eşim çok yoğun gidemedimYa kızlar akşama kadar iyi gidip akşam Allah ne verdiyse gömüyorum hala 71 kiloyum. Napmak lazım ya acil diyetisyen şart yapamıyorum kendim olmuyor işte..
Bana diyetisyen 3 aylik olunca başlayalım dedi off ya yoksa hemen başlamam lazım. Türk kahvesi yaptım şu an kendime cekmecedeki abur cuburlari kaldırdım posete çok pis gaza geldim.Ben de aynı durumdayım diyetisyenim 20 günlükken çağırdı ama eşim çok yoğun gidemedim
Ben gebelik boyunca gittim o da diyetten ziyade süt artıracak ama benim kan Şekerimi de düzenleyecek bir program yaparız dedi (gebelikte şeker çıktı son hafta insülin kullandım ) kadın doğum doktorum endokrin doktorum ve diyetisyen Doğumdan sonra da dikkat et dedi ama açıldıkça açıldımBana diyetisyen 3 aylik olunca başlayalım dedi off ya yoksa hemen başlamam lazım. Türk kahvesi yaptım şu an kendime cekmecedeki abur cuburlari kaldırdım posete çok pis gaza geldim.
Günaydın kızlar ben regl dönemi artı çıkmadığım için mutluyum 79.0 ile devam. autumnn gram gram da olsa gidecek yavaş yavaş. O minik eksiler bir bakacağız 5-10 kg olmuş totalde..Gunaydinlar herkese. Uykusuz gecen gecenin sabahina uyandim yerine sabahladim desem daha dogru olur.
Gram gram kilo vermeye devam... en azindan almiyorum diye sevinecek hale geldim 80.8 kg guncel.