- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
Maşallah ne kadar uzunsunUmarım hepimiz istediğimiz kilolara yetişiriz.Boyum1.78 kilo 84.9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne kadar uzunsunUmarım hepimiz istediğimiz kilolara yetişiriz.Boyum1.78 kilo 84.9
genetik sağolsunMaşallah ne kadar uzunsun
Uzun boylu olmak güzel bende kendimi uzun görürdüm tabi senden 8 cm kısayım da güzel gene degenetik sağolsun
Canim ekmek dusman degil ki.diyetisyen bana sebze yemeklerinin yaninda ozellikle ekmek veriyodu tok tutsun diye. Diger hamurisine ya da tatliya gore masum benceYa bendr sartladigimi dusunuyodum ama gercekren ekmeksiz ozellikle sebze yemeklerinde hic ama hic doymuyorum sebzenin yanina protein koyunca da kilo aliyorum boyum 169 kilom tam 67.0 suan misafirliktryim carsamba gunu baslim ben de sizlerle diyete insallah ama ekmek benim bas dusmanim
Haklisin canim ama benimki beyaz ekmek ben masallah hamuduyla goturuyorum masum masum yemiyorumCanim ekmek dusman degil ki.diyetisyen bana sebze yemeklerinin yaninda ozellikle ekmek veriyodu tok tutsun diye. Diger hamurisine ya da tatliya gore masum bence
Imrendim sana valla helal olsunEki Görüntüle 2599188 hadi bayanlar spor vakti biz türk kadınları çocukta doğururuz ev işi de yaparız pazardan çıkıp poşetleri bebek arabasına asıp spor da yapmayı biliriz ❤
o zaman bilemem masumcugu dusman etmissin hakkatenHaklisin canim ama benimki beyaz ekmek ben masallah hamuduyla goturuyorum masum masum yemiyorum
Benim de 7 aylik ve hirs yaptiracak bisey yoktu cok iyi oldu burasiMerhaba ben de sessiz takipçinizim İlk günden beri.6 aylık bebeğim var.If yapıyorum ve sporla destekliyorum.Sizi okudukça hırs yapıyorum yoksa hiç yapasım yok
Hem de nasilo zaman bilemem masumcugu dusman etmissin hakkaten
Kizlar ben wimsi bi gazla basladim ya yazmazsam bilinki bigmac falan yiyorumdur ve diyeti birakmisimdir buna mahal vermeyelim recaa ediyorum sizden
Kizlar selam ben yazamadim kac gundur cunku sut derdinden ne bulursam yedim. Sutum baya azaldi. 4 ay konrolu ve asisi icin goturdum. Bu ay 400gr.almis. onceki 3 ayda 1er kg.almisti. aksam yatmadan mama vermeme ragmen bu kadar almis. Biraz canim sikildi. Allahtan kilosu dusuk degildi de simdi normale donmus. Bir tarafim diyor dayan tatliya petibore, sut olsun. Bir tarafim da diyor git bir diyetisyene adam akilli bir liste al.iyi beslen.sut de olacagi kadar olsun. Kararsizim. Sizce diyetisyene danisayim mi. Daha once bir diyetisyene sordum 6 aydan once tavsiye etmiyoruz dedi.dun bir tanesine mail attim dogumdan hemen sonra bile baslayabilirsin duzenli beslenmis olursun dedi. Diyetisyene giden arkadaslar listenize uyunca sutunuzde artma ya da azalma oldu mu? Bana bir akil verin.
Evet canim. zaten 1 kg.almasi da istemiyodum.o zaman da cok agir olacakti ama vicdanen kendimi dusunup yemeden kistim da ondan mi oldu diye de dusunmeden edemedim.sagolValla listeye tam uyamiyorum ama yakin besleniyorum. Zaten bu daha ilk liste bana gore gittikce sekillenecek degisimler olacaktir. Su ara kafama gore takiliyorum ama kesinlikle diyet gibi besleniyorum ve bebegim sadece sut almasina ragmen masallah diyeyim sutumde gozle gorulur azalma hissetmedim. 1 haftaya 5 aylik olacagiz zaten 4 aydan sonra hem sut ilk zamanlara gore azaliyor hem de kilo alimlari yavasliyor canim. Ilk zamanlar gibi 1 er kilo alimi olmuyor yani.
Walla oyle bi yiyorumki hayir diyemiyorum dha dogrusu diyemiyodum artik diyebilicem insallahEmziren anne olarak onlari nasilll yersin tez her ogun buraya yazila
6 aydan once cok agir bi diyete girme canim ama petibor flan sutte yapmiyo aslinda yani asiri yedigimde sutumde bi artma olmadi saglikli beslenmen icin belki diyet hazitlarKizlar selam ben yazamadim kac gundur cunku sut derdinden ne bulursam yedim. Sutum baya azaldi. 4 ay konrolu ve asisi icin goturdum. Bu ay 400gr.almis. onceki 3 ayda 1er kg.almisti. aksam yatmadan mama vermeme ragmen bu kadar almis. Biraz canim sikildi. Allahtan kilosu dusuk degildi de simdi normale donmus. Bir tarafim diyor dayan tatliya petibore, sut olsun. Bir tarafim da diyor git bir diyetisyene adam akilli bir liste al.iyi beslen.sut de olacagi kadar olsun. Kararsizim. Sizce diyetisyene danisayim mi. Daha once bir diyetisyene sordum 6 aydan once tavsiye etmiyoruz dedi.dun bir tanesine mail attim dogumdan hemen sonra bile baslayabilirsin duzenli beslenmis olursun dedi. Diyetisyene giden arkadaslar listenize uyunca sutunuzde artma ya da azalma oldu mu? Bana bir akil verin.
Regl iken tartılayım mı canım?Bu arada ne cabuk geldi bu tarti gunu dediginizi duyar gibiyim hatirlatmayi yapalim sonra gormedik duymadik olmasin yarin en sevdigimiz gun tarti gunuuu