Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben bu hafta alışma çalışmaları yaptım. İnanılmaz yiyormuşum onu fark ettim. Hamilelikti emzirmeydi resmen bi obura dönüşmüşüm. Beyaz ekmeği falan bırakmaya çalıştım. Abur cuburdan kurtulma mücadelesi hamur işine veda tecrübe denemesi falan. O kadar çok yiyormuşum ki kendime epey şaşırdım. İnşallah normal sürecime girerim yavaş yavaş. Henüz bir şey veremedim ama artıya da geçmedim artık çok şükür

Bugünkü ymk proğramımı paylaşayım sizinle

7:00 su
8:00 sabah 1 yumurta domates peynir ve 1 dilim yulaf kepeği ekmeği
9:00 türk kahvesi
11:00 rezene karışım form çayı (özelden ismini yazarım isterseniz süt yapıyor gazı azaltıyor)
12 ye kadar 1,5 lt su içicem inşlh tabi
öğlen yoğurt ve etli ebegömeci
ara öğün kaysı ve elma

çay, kahve şekersiz

akşama kadar 1,5 lt su

akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt ve yulaf kepeği ekmeği

kahve vs. ve rezene çayı

tabi bunlar günlük yaptığım listem aradaki kaçamaklarımı yarın yazarım. Ümidim tam uyabilmek
Canım kahveyi mümkün mertebe tüketmemeye çalış. Emziriyorsan bebekte huzursuzluk ve uykusuzluk yapabilir. Form çayları da emzirme dönemi önerilmiyor.

Selam kizlar;
Bugun kahvaltida iki yumurta, 1 zeytin, 2 dilim ezine peyniri yedim. Arada sadece sekersiz cay ictim. 12.10 gibi ogle yemegimi yiyecegim. Okulda olduğum icin disaridan tek lavas kebap ve ayran soyledim. Uzun zaman sonra ekmek yemis olacagim ama aksam dengelemeyi dusunuyorum. Bu hafta kacamaklarim cok oldu. Umarim kilo almamisimdir. Canim cok fazla tatli istiyor. Ozellikle aksam yatmadan once ne yesem diye geziniyorum mutfakta. Dun gece yatmadan once 4 kare bitter, 3 hurma ve bir avuc cig findik yedim. Resmen bir ogun yemek yemis oldum. Emzirdikten sonra cok fazla aclik hissi oluyor bende. Siz nasil bas ediyorsunuz bununla?
Ben çok acıkırsam ağzıma domates peynir salatalık falan atıyorum. Su içiyorum ya da emziren anne çayları

Kızlar günahlarım ile ben geldim
Sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim (iki gündür dışarıda iyi yedim )
8 dilim fırında patates
Bir sucuklu yumurta
5 zeytin
2 küp peynir
1 Çeçil peynir
Salatalık dereotu maydonoz roka
2 ceviz
Yarim simit
1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı reçel
Ara Türk kahvesi 2 dilim Alman pasta ( çok seviyorum diye yapmış arkadaşım ve kendimi tutamayıp iki dilim yedim)
Öğleden sonra 16:00
Komşu geldi bir Türk kahvesi 2 kayısı 1 ceviz o gidince bir çokonat ( reglin ikinci günü şeker çuvalı yiyeceğim neredeyse)
Akşam için mücver ve fırında tavuk yaptım yoğurt ile 2 mücver yedim tavuğu yiyeceğim birazdan pişmedi daha. Yarım dilim de çavdarlı ekmek yedim mücver ile.
Pazar’a markete gittim 7500 adım olmuş bugün 10bin olur..

Canım mücveri nasıl yapıyorsun fırında. Ben tavada az yağ ile yapıyorum ama bi de senin gibi deneyeyim
Canım kabağı rendele suyunu iç 1 tane rende havuç taze soğan dereotu yumurta bir iki kaşık un az da yağ ilave edip karıştır ya tepsiye olduğu gibi dök kek dilimi gibi dilimlersin yada yağda kızartırken verdiğimiz şekil gibi kaşık kaşık dök üzerine düzelt fırında olan çok çok hafif kalori olarak da az bi dilimi 40 kaloriye denk geliyodu hesaplamıştım geçen hafta

Canım kabağı rendele suyunu iç 1 tane rende havuç taze soğan dereotu yumurta bir iki kaşık un az da yağ ilave edip karıştır ya tepsiye olduğu gibi dök kek dilimi gibi dilimlersin yada yağda kızartırken verdiğimiz şekil gibi kaşık kaşık dök üzerine düzelt fırında olan çok çok hafif kalori olarak da az bi dilimi 40 kaloriye denk geliyodu hesaplamıştım geçen hafta

Kabak mevsimi gelince deneyeyim ben de 👍

Bandan geliyorum 🤦🏻‍♀️

kahvalti

cay yumurtali ispanak 3 zeytin 1 dilim kepekli ekmek

Ogle yemegi bir avuc karisik cerez. Xig findik ceviz ici leblebi kaju
Bir buyuk bardak ayran

Aksam

kavurmali yumurta

bir fincan ihlamur

Ara ogun

filtre kahve

X