- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediklernzii gözden geçirin çocuklarnz da aynı şeyleri yediler mi onlarn durumları nasıl belki yedgnz bisey doknmstr
Tahlil verdik zaten orada enfeksiyon yüksek çıktı ve viral enfeksiyon dedi doktor. Viral olduğu için besin de dokunmuş olabilir ama bulgular covid de de görülüyor dedi. Test sonucu için aradık hastaneyi hala çıkmamış. Evden çıkmıyoruz. Yarın karşı komşunun oğlu evleniyor. Söyledim telefonda bizde durum böyle böyle diye. Gıda zehirlenmesi de olsa covid de olsa bulaşıcı dedim. Anlayışla karşıladı. Zaten dün eve girmeden asansörü filan sprey kolonya ile temizlemeye çalıştık maske hiç çıkarmadık ama inş kimseye sebep olmayızYediklernzii gözden geçirin çocuklarnz da aynı şeyleri yediler mi onlarn durumları nasıl belki yedgnz bisey doknmstr
Ya bence covid falan dehil.kesin enfeksiyon benim icimw oyle doguyo cunku baska belirtiler olurdu aileden muhakkak birinde... Gelmis gefmis olsun bakalim ne olacakTahlil verdik zaten orada enfeksiyon yüksek çıktı ve viral enfeksiyon dedi doktor. Viral olduğu için besin de dokunmuş olabilir ama bulgular covid de de görülüyor dedi. Test sonucu için aradık hastaneyi hala çıkmamış. Evden çıkmıyoruz. Yarın karşı komşunun oğlu evleniyor. Söyledim telefonda bizde durum böyle böyle diye. Gıda zehirlenmesi de olsa covid de olsa bulaşıcı dedim. Anlayışla karşıladı. Zaten dün eve girmeden asansörü filan sprey kolonya ile temizlemeye çalıştık maske hiç çıkarmadık ama inş kimseye sebep olmayız
Hangi saatler acikiyrsn belki sekerin dusuyordur hiç olmazsa ekmek hamurişi ve gazlı içecek icmzsn az da olsa iyi olur.Kizlar sabit kiloda durmakta benim icin cok guclesti her sabah bugun yemicem diyorum saka maka.kilo.almaya basladim gayet guzel yiyorum sporu biraktim.tatile.gidiyorum bakalim yani boyle giderse 2-33 kilo daha alarak gelirim ordan da
Çok sevindim geçmiş olsun köy yoğurdu bulablrsen içine sarımsak atıp ye şifa olsunMerhaba kızlar sonucumuz negatif çok şükür.
Genel olarak muhalif olsam da sağlık bakanlığını tebrik etmek lazım. En ufak bir ihtimal dahi olsa test ve izolasyona yönlendirdiler. Test ücretsiz bu arada.
Herkes maske mesafe hijyene dikkat etse aslında azalır bu illet
Geçmiş olsun şükür negatif. Aynen herkes dikkat etse bana bişey olmaz kafasından çıksa azalacakMerhaba kızlar sonucumuz negatif çok şükür.
Genel olarak muhalif olsam da sağlık bakanlığını tebrik etmek lazım. En ufak bir ihtimal dahi olsa test ve izolasyona yönlendirdiler. Test ücretsiz bu arada.
Herkes maske mesafe hijyene dikkat etse aslında azalır bu illet
Köy yoğurdu değil ama bebek için ev yoğurdu mayalıyorum ondan tükettim. Teşekkür ederim herkeseÇok sevindim geçmiş olsun köy yoğurdu bulablrsen içine sarımsak atıp ye şifa olsun
Çok geçmiş olsun cnmKöy yoğurdu değil ama bebek için ev yoğurdu mayalıyorum ondan tükettim. Teşekkür ederim herkese
Harikasın valla.ben de burda toplamda 8 kilo vermişim. Bu hafta adapte olamadım diyete ama artık daha dikkatli olucam inşallah yola devam. Benim de son 5-6 kilo kg kaldıGünaydın kızlar regl oldum ama kilom iyi 68,9.
Doğum sonrası 20 kg gitmiş oldu. Ben buraya -200 yazdığım sonra +1,5 yazdığım haftaları biliyorum. Durmak yok devam edelim. Son 10 kg benim için
Otel oldugu icin saldiririm ben krsinHangi saatler acikiyrsn belki sekerin dusuyordur hiç olmazsa ekmek hamurişi ve gazlı içecek icmzsn az da olsa iyi olur.
Tatilde sabah kahvaltını iyi yap acıkma aza iner.