Merhabalar benim.hikayemde sizinkine cok benziyor. 12 kilo alarak hamilgm bitti ve dgmdn sonra 20 kiloya yakın aldım. 1 yaşında çocuğum. Düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye calsyrm. Beni de kabul eder msnz? emzikli anneyi en iyi siz anlarsnz diye gelmek istyrm.
Boyun 167
Kilom 107
❤❤
Gecmis olsun canim nasil düştü var mi bi şeysi.Kizlar ben bugun cuma oldugunu unuttumbir de dun cok talihsiz bir olay yasadik. Bebegim dustu hastaneye falan goturduk derken gozum hep onun ustunde kisaca. Tartilmayi unuttum.
Gecmis olsun canim nasil düştü var mi bi şeysi.
Çok geçmiş olsun var mı bir sıkıntı bebekteKizlar ben bugun cuma oldugunu unuttumbir de dun cok talihsiz bir olay yasadik. Bebegim dustu hastaneye falan goturduk derken gozum hep onun ustunde kisaca. Tartilmayi unuttum.
Allahım evlatlarımızı korusun. Çok geçmiş olsunTesekkur ederim canim. Besiginde uyuyordu ben de banyodaydim. Uyanmis ve dusmus. Allaha sukur bir seyi yok. Allah korusun tum evlatlari.
Allahım evlatlarımızı korusun. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun bir şey yoktur inşaAllahKizlar ben bugun cuma oldugunu unuttumbir de dun cok talihsiz bir olay yasadik. Bebegim dustu hastaneye falan goturduk derken gozum hep onun ustunde kisaca. Tartilmayi unuttum.
Geçmiş olsun bir şey yoktur inşaAllah
Teşekkür ederimHosgeldin istedigin kilolara inersin umarim.
Diyetisyenm aslında en fazla yağ yakmnn regl döneminde oldgunu kaçamak yapmaz ve bol su içersen su tutan vucdn yoksa daha fazla kilo verirsn o hafta demsti. Ben de su içsem yarıyor diye dusunmstmBen tartilmayi unuttum zaten regl ym diye tartidan uzak duruyorum vunku 2 kg farkediyor bu doenmde
Canım çok.cok geçmiş olsun parmaklikli beşik miydi? Oğlumda 6. Ayda oraya tutunup uzanmaya baslamsti ve içindeki kademeyi 1 alta getirmstk cok az da olsa fark etmsti.Tesekkur ederim canim. Besiginde uyuyordu ben de banyodaydim. Uyanmis ve dusmus. Allaha sukur bir seyi yok. Allah korusun tum evlatlari.
Canım çok.cok geçmiş olsun parmaklikli beşik miydi? Oğlumda 6. Ayda oraya tutunup uzanmaya baslamsti ve içindeki kademeyi 1 alta getirmstk cok az da olsa fark etmsti.
Rabbim.korusun tüm bebekleri. Benimki sıralarken sırt çantası gibi sirt ve kafa koruma, kask gibi kafa koruma oyle şeyler yaptım ki ama yine dustu malesfKorumali besigi. Cift yatakliydi tekini kaldirdik. Ama bunun onu durduracagini daha zannetmiyorum.