- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Bi deneyeyim insallahnolurTarçınlı su de deniyorm sanki azck kesti gibi bu olayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi deneyeyim insallahnolurTarçınlı su de deniyorm sanki azck kesti gibi bu olayi
Diyet cekilecek cile degil bence bi daha birakma ver gitsin bitsin insanin psik bozuyoSen zaten güzel zayifladin. Az dikkat et gene hemen verirsin canim. Daha bizim yolumuz uzun virajlar keskin
Kahvaltı masana bayıldım bende yazlık dönüşü diystynme gidcgm. Listemi istersnz paylasirim tabi herkesin vücudu farklı ama ara öğünler gibi şeyleri örnek alablrz. Birbrmze fikir vereblrzGünaydın kızlar önceki gün oğlum aşı olmuştu iki gündür uykusuz huysuz geçti. Uykumu alamayınca hep bisküvi çikolata yemek istiyorum
Sabah yine tarçınlı elme ekledim kahvaltıya
Sucuklu yumurta
2 kaşık lor
1/2 elma tarçın
Domates salatalık semizotu
1 yemek kaşığı biber kavurması
2 wasa
Dün Öğlen yeşil mercimekli salata ve akşam da yeşil mercimek yemeği yemiştim Baya tok tutuyor onlar
Bugün diyetisyen seansım var bakalım nasıl tatil sonrası yağ kas durumları
Tabi ben de paylaşırım isteyen olursa. Benim diyetisyenin listesi herkese çok geliyor aslındaKahvaltı masana bayıldım bende yazlık dönüşü diystynme gidcgm. Listemi istersnz paylasirim tabi herkesin vücudu farklı ama ara öğünler gibi şeyleri örnek alablrz. Birbrmze fikir vereblrz
Ama kilo farkından dolaydr benim listem bana göre ( 105 idim 1 ay önce gittgmde) gayet makul geliyordu ama devam ettremdm.Tabi ben de paylaşırım isteyen olursa. Benim diyetisyenin listesi herkese çok geliyor aslında
Ben çok yapmamaya çalışıyordum ama bu ara çocuklarla arada tırtıkladım bu gün çok sağlam kaçamak yaptım 4 krep bir tatlı kaşığı Nutella ile(2-3 güne regl olacağım sanırım elma tarçın bugün kesmez beni)Hepinize günaydınlar
Bugün 30 dakika yürüyüş ve 20 dakika leslie yaptim. Kahvaltıda pazar oldgu icin yarim kapali pide yedim çay içtim. Oglen ve aksami cok hafif yiyecgm insallah.
Haftada 1 kuymak yada ince hamurlu bisey yiyorum az. Siz de haftada 1 böyle kaçamak yapıyor msnz?
Aslında regl öncesi yada reglde minik kaçamak yapsak daha makbule geçer değil miBen çok yapmamaya çalışıyordum ama bu ara çocuklarla arada tırtıkladım bu gün çok sağlam kaçamak yaptım 4 krep bir tatlı kaşığı Nutella ile(2-3 güne regl olacağım sanırım elma tarçın bugün kesmez beni)
Menü güzel sadece sarmayı evde olsaydn öğlen yeseydn daha iyi olurdu.Selam kızlar,
Bu sabah 1 bardak çorba içtim :)
Bugün ofiste ki yemekler
1 kepçe Mantar çorbası
1 porsiyon tavuk sote
1 kase göbek salatası
ara öğün
1 paket limonlu eti form bisküvi, 1 avuç fındık
Akşam
10 adet yaprak sarması yerim :)
200 kalori eliptik ile yakılacak.
Ben eliptik ile 5 kilo verdim çok faydasını gördüm cnmMenü güzel sadece sarmayı evde olsaydn öğlen yeseydn daha iyi olurdu.
Bugün ben yarim saat yürüyüş yapbldm ancak yazlığa kaldrmstm eliptk bisikleti sen deyince aklıma geldi onu da koysam mi kapıda yapsam ama ellerim cok güçsüz sadce bacaklarla bakalm yapablr mym. Teşekkürler
Ben eliptik ile 5 kilo verdim çok faydasını gördüm cnm
Ay ne güzel ne kadar sürede verdin peki canımBen eliptik ile 5 kilo verdim çok faydasını gördüm cnm
Zaman olmadığı için mi kahvaltı az tuttun?Bu Sabah Filtre kahve
1 havuç ve bi tutam maydanoz yedim
Öğlen ofiste yemek:
1 kepçe mantar çorbası
1 porsiyon taze fasulye
Yarım dilim fırın makarna
Ara öğün
Sade Türk kahvesi
5 fındık
Akşam
muhtemelen yemek yemeyeceğim
200 kalori yakılacak.