Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın Kızlar,

Bu sabah filtre kahvemi aç karna içtim.
1 dilim kepekli ekmek, 1 salatalık, 2 parça kadar tel peynir, 2 TK vişne reçeli

Öğlen
Yemek yok.

Ara öğün 16.00 gibi 1 adet evde rendelenmiş kabak kavurmam var onu yiyeceğim.

Akşama annemlerde olacağız. Balık yapacak babam Hamsi, 10-11 tane hamsi yerim, yanında güzel bir göbek salata misssss

Bugun sabah disarda kepekli tost ve ayran ictim oglen yemedim ogle arasi 1 bardak süt ve kirmizi meyveli eti form bisküvi
Saat 4 gibi 1 şiş tavuk 1 kasik bulgur ayranla günü kapattim
Insallah yarin tartida eksiyi görürüm
Benim gibi her gün tartilip not aliyor musunuz sizde psikopata döndüm

Allah uzun ömür versin şurada imrendiğim tek cümle babam..... öyle özlüyorumki babamı

Selam kızlar bugün durdum durdum akşam cozuttum. Görümcem kayınvalidemler geldi bugün tatilde olduğumuz yere. Görümcem pastacılık kursuna gidiyor 2 çeşit pasta yapmış iki gün sonra onun doğum günü diye eşim de almıştı. Hazır olan değil ama onun yaptıklarından birer dilim yedim hem de gEç saatte
Sabah 45 dk yürüyüş 20 dk egzersiz 2 saat havuz akşam yürüyüş (18000 adım oldu) pasta ile batırdım

Selamlar bende dun 1 sis tavuk izgara yedim bugub tartida arti 300 gram fazla cikti. Ne yani her gun mu sebze yemeliyim anlamadm bu işi.
Onun moral bozuklugu ile bugun kek ve bisküvi gömdüm
Aksama da tavuk şiş yicem dünden kaldi. Napim anlamadim ki.

Tavuk sis izgarayla kilo alman mumkun degol sebE hatta sisiriyo cok pis. Bu arada hosgeldin canim nasil gidiyo hayat

Selm kızlar,
Sabah karadut şurubundan yaptığım meyvesuyu içtim iki bardak.

Saat 13.00 gibi oğlumun halleyleri gözüme çarptı bir tane yedim. Daha sonra 200 kalori eliptik ile yakıldı.

Az önce de akşam yemeği yiyeceğiz.

2 adet lavaş arası pizza yaptık fırında. Birinci lavaşa salça sürdük. Arasına 12 adet sucuk 5 parça çedar peyniri ve 10 adet yeşil zeytin koyup dizip, diğer lavaş ile kapatıp fırına 7 dk 180 derecede pişti. Anlatamam muhteşem oldu. Yarısını ben yarısını eşim yedi.

Bu saatten sonra artık birşey yok. Dün ve bugün kilomda tartıda fark çıkıyor bu şekilde gidersem cuma günü güzel bir farkla geleceğim.

Cuma gğnki kilom 1 litre su içip tartlmam sonucu 100 Gr fark çıkmıştı. Aslında kilo verdim. Bakalım cuma günü güzel bir sonuç çıkacak inşallah

Tavuk sis izgarayla kilo alman mumkun degol sebE hatta sisiriyo cok pis. Bu arada hosgeldin canim nasil gidiyo hayat
Ne bilim canim anlamadim vallaha. Cok şükür nasil gitsin daha vermekle ugrasiyorum. Bu sefer fena taktim kafaya ya olacak ya olacak valla.. Sende durumlar nasil benim bebis buyutmekle gecio

Ne bilim canim anlamadim vallaha. Cok şükür nasil gitsin daha vermekle ugrasiyorum. Bu sefer fena taktim kafaya ya olacak ya olacak valla.. Sende durumlar nasil benim bebis buyutmekle gecio
Kafaya takmak çok güzel bence. Ancak öyle gidiyor kilolar. Ben buraya yazdığımı bile unutmuşum mesela. Bugun fazla kaçırınca aklıma geldi de anca okudum. Yarın tartılıp yazacağım inşallah

Günaydın bu sabahta tabi dayanamdim tartildiim 63.3 geldim cok şükür
58 leri bi görsem varya nasil motive olup devam edicem anlatamam. Sabah yulafli kahvaltimi yaptim arada 1 hurma
Oglen sandvic ayran
Aksama da bezelye yemegi yaptim dün onu yicem tamamdir. Yemedikce o krizlerim daha kontrol edilebilir seviyeye gelio yavastan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…