- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Ben de aynısını düşünmüştümAnaammm bi rakip geldi bana
Kiz benim de gazim cabuk bitiyorBen de aynısını düşünmüştümeyvah eyvah ama korkma ben çok yavaş ilerliyorum. Sen beni geçersin
Allah uzun ömür versin şurada imrendiğim tek cümle babam..... öyle özlüyorumki babamıGünaydın Kızlar,
Bu sabah filtre kahvemi aç karna içtim.
1 dilim kepekli ekmek, 1 salatalık, 2 parça kadar tel peynir, 2 TK vişne reçeli
Öğlen
Yemek yok.
Ara öğün 16.00 gibi 1 adet evde rendelenmiş kabak kavurmam var onu yiyeceğim.
Akşama annemlerde olacağız. Balık yapacak babam Hamsi, 10-11 tane hamsi yerim, yanında güzel bir göbek salata misssss
Tavuk sis izgarayla kilo alman mumkun degol sebE hatta sisiriyo cok pis. Bu arada hosgeldin canim nasil gidiyo hayatSelamlar bende dun 1 sis tavuk izgara yedim bugub tartida arti 300 gram fazla cikti. Ne yani her gun mu sebze yemeliyim anlamadm bu işi.
Onun moral bozuklugu ile bugun kek ve bisküvi gömdüm
Aksama da tavuk şiş yicem dünden kaldi. Napim anlamadim ki.
Bana 51.7 yaz canım bu hafta tartilamadim pili bitmiş annemdeki tartışın ama kilo almadım eminimSelam hanimlar. Liste guncellendi
Bana 51.7 yaz canım bu hafta tartilamadim pili bitmiş annemdeki tartışın ama kilo almadım eminim
Ne bilim canim anlamadim vallaha. Cok şükür nasil gitsin daha vermekle ugrasiyorum. Bu sefer fena taktim kafaya ya olacak ya olacak valla.. Sende durumlar nasil benim bebis buyutmekle gecioTavuk sis izgarayla kilo alman mumkun degol sebE hatta sisiriyo cok pis. Bu arada hosgeldin canim nasil gidiyo hayat
Kafaya takmak çok güzel bence. Ancak öyle gidiyor kilolar. Ben buraya yazdığımı bile unutmuşum mesela. Bugun fazla kaçırınca aklıma geldi de anca okudum. Yarın tartılıp yazacağım inşallahNe bilim canim anlamadim vallaha. Cok şükür nasil gitsin daha vermekle ugrasiyorum. Bu sefer fena taktim kafaya ya olacak ya olacak valla.. Sende durumlar nasil benim bebis buyutmekle gecio