Merhaba canım günlüğü 1100 tl idi küçük bir indirim yaptılar. Muhit çok güzel çok nezih. Bugün çok güzel bir çay bahçesi gibi bir yere gittik hafta içi boştu rahat rahat oynadı koştu kızım çimlerde. Fiyatlar orta seviyede.
Bugün Program şöyle oldu:
Sabah 7:30 da herkes uyanmıştı ben de kalktım
8:30 kahvaltı evde yaptık dün alışveriş yapmıştım her zamanki gibi hafif yaptım sadece normalde yemiyordum tatil diye bir tost ekmeğini kızartıp yağ sürdüm ekstra. Sonra bebek uyudu kızımla 1,5 saat iki Farklı parka gittik hem de baya yürüdük. Geldik 11:30 da ben havuz kenarında egzersiz yaptım eşim kızımı havuza soktu sonra bebekle ben de girdim. 1 saat filan oyalandık çocukları yıkayıp ben tekrar girdim 30 dk durmadan yüzdüm. Sonra dediğim çay bahçesine gelip 3 saat filan takıldık ( haftasonu rezervasyon olmadan giremiyorsunuz ) 16:30 gibi eve gelip bi daha havuz ve banyo olayı. Dün dışarıda yemiştik bugün üşendim eve söyledik. Çay demledim bahçede içtik bebek 21;00E doğru uyudu kızımla yürüyüşe gittik Şimdi geldik. Yorulduk ama çocuklara iyi geldi. Yemek kuryesi ve çay bahçesindeki garson dışında kimseyle muhattap olmadık temas etmedik. Yarın da kayınvalidemi çağırdım burası güvenli olunca( kanser hastası hiç bir yere çıkmadı aylardır). Bu arada Dün gece bebek de kızım da açık hava ve sudan sızdılar eşimle takıldık biz de
Şimdi yeşil çay içiyorum çikolata ile. Evdeki ortamdan Farklı olarak eşim daha az meşgul (malesef yine arıyorlar iş için) ve çocuklar ile vakit geçiriyor. Bir de sıkıldıkça suya giriyoruz ailecek
Bu arada benim oğlan 6,5 aylık doktor ailece girecekseniz havuz da sorun yok dedi. Uv filtreli uzun kollu mayo ve şapka ile simitte duruyor