- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatilde sanirim vakit bulammistir.autumnn neden ilk sayfalari hic guncellemediniz noldu ne kacirdim biri bana aciklasin
Gömmüyorum ama çarşamba tatile gideceğim söz veremem aklıma soktun şimdiBu ara oğlum bişey yemiyor ya ben de bozuk moralle daha çok yiyorum son 3kilo kaldı öyle bekliyor moral bozuk yemek de yiyince buraya yazasim gelmiyor bakıyorum da kimse yazmıyor herkes mantilari gömüyor galiba benim gibi
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ❤ Ameliyatımı oldum ve toparladım şükür. Artık kaldığım yerden devam etme vakti geldi. Yavaştan spora da başlıcam kondisyon bisiklet+ leslie
Hoş geldin canımSahalara hızlı bi giris yapip herkese merhaba diyorum. Uzun bi sure yoktum. Simdi tüm hiziyla son ke tum irademle burdayim. Sevgiler
Sağol canımGeçmiş olsun canım
HoşbuldumHoş geldin canım
Hosbulduk canim.Hoş geldin canım
İnşallah istediğin kilo tez zamanda inersin.Hosbulduk canim.
Dun tekrar diyetisyenime uğradım. Bugun tekrardan insallah duzene giriyorum.
Amin canim insallah. Artik cok uzadi bu iş.İnşallah istediğin kilo tez zamanda inersin.
Masallah supersin guclu anneHoşbuldum
Hoşgeldin cnm. otel tatilinde maalesef sonuç erkek kadın fark etmiyor kilo alınmadan eve dönülmüyor. Bu sene biz gidemedik, geçen sene 2 kilo alıp 63'te son bulmuştum. Şu zamana kadar da verememiştim :) Burayı keşfettikten sonra kilo vermeye başladım :)Selam hanimlar nasilsiniz? Ben tatilden dondum. Guzel bir tatil gecirdik biraz yoruldum biraz dinlendim. Ama degdi. Simdi bir suru bavul var halletmem gereken en nefret ettigim bu arada maalesef kilo aldigimi hissediyorum tartilmadim cuma tartilacagim. Kacinilmaz sondu onca acik bufe cesit cesit tatlilar yemekler