Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugün ki planlı menüm:

Sabah filtre kahve, bir tutam dere otu yedim yanında 5 adet ceviz yedim. Biraz sonra da bir bardak süt içeceğim.

Öğlen
1 kepçe mantar çorbası
1 parça fırında sarımsaklı biftek
3 parça kadar mantar kızartması alırım yanına
1 kase cevizli mevsim salata

Ara öğün
Sade Türk kahvesi
1 adet kesme helva
1 adet nektarin

Akşam
bir kaç yudum evde dolapta ne varsa yerim peynir zeytin falan

200 kalori yakılacak.

2.200 litre su içiyorum.

Hoşgeldin cnm. otel tatilinde maalesef sonuç erkek kadın fark etmiyor kilo alınmadan eve dönülmüyor. Bu sene biz gidemedik, geçen sene 2 kilo alıp 63'te son bulmuştum. Şu zamana kadar da verememiştim :) Burayı keşfettikten sonra kilo vermeye başladım :)

Hosbuldum. Valla canim napayim tatilde bile diyet yapanlardan olamam ben. Zaten aylardir canima okuyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Karantina dogum vs derken az da olsa tatil iyi geldi. Hele aylar sonra masaj yaptirdim inaniyorum regl olmami tetikleyebilir tatil 😂 coronayi falan unutuyor insan tatile cikinca maske takan yok tatilde 😂 gidecek olan arkadaslara da simdiden iyi tatiller.

Kizlar bayram tatil derken diyete adapte olamiyorum. Zerre spor yapasim gelmiyor boyle oluyorum iste ara verdigimde :KK43: nasil motive olacagim bilmiyorum.
Sporu hemen yapma ilk basta hemen diyetine dön su disardan menün geliyordu senin ona basla gene hemen. Sonrasında da az dakika olarak yarin bir gun basla. Ama disardaki menü sana kilo verirmisti unutma.

Sporu hemen yapma ilk basta hemen diyetine dön su disardan menün geliyordu senin ona basla gene hemen. Sonrasında da az dakika olarak yarin bir gun basla. Ama disardaki menü sana kilo verirmisti unutma.

Yok canim ya 2 kilo anca. Insulin direncim varmis doktora gittim. Ayriyetten hasimatom da varmis. Ayriyetten de cokca d vitamini eksikligi. Bir de regl olamamak. Doktor kilo veremememin nedenlerini bunlar olarak siraladi. Yani yaptigim her sey bosa kurek cekmek gibi geliyor. Pakete basladim ama tatilden sonra yeterli gelmiyor ek seyler yiyesim var hep :KK43:

Doktor kilo vermeye yardimci ilaclar oldugunu soyledi ama emzirdigim icin icemem. Zaten ilaclara da karsiyim bilmiyorum nasil olacak.

Kızlar merhaba tatilimİn ilk günü güzel geçti. Sapanca da müstakil villadayız hava çok güzel İstanbul gibi bunaltıcı değil. Bebiş havuzu çok sevdi kızım zaten su kuşu. 10bin adım yürüyüşün bir kısmını (3000 kadar) kızımla parkta tamamladım. Yüzdüm bi de süper geldi.
Sabah evden dengeli kahvaltı yapıp çıkmıştık geldiğimizde hemen havuza girince akşam yemeği 17:30 da oldu. Bir hamburger menü söyleyip sadece Burgeri yedim patates ve içecek kısmını eşime pasladım. Diyetisyenime de hamburger pide filan yiyeceğim dedim zaten dönüşte 2-3 gün sıkı devam ederiz inş.
Akşam bi tane ekler yedim çayla

Kızlar merhaba tatilimİn ilk günü güzel geçti. Sapanca da müstakil villadayız hava çok güzel İstanbul gibi bunaltıcı değil. Bebiş havuzu çok sevdi kızım zaten su kuşu. 10bin adım yürüyüşün bir kısmını (3000 kadar) kızımla parkta tamamladım. Yüzdüm bi de süper geldi.
Sabah evden dengeli kahvaltı yapıp çıkmıştık geldiğimizde hemen havuza girince akşam yemeği 17:30 da oldu. Bir hamburger menü söyleyip sadece Burgeri yedim patates ve içecek kısmını eşime pasladım. Diyetisyenime de hamburger pide filan yiyeceğim dedim zaten dönüşte 2-3 gün sıkı devam ederiz inş.
Akşam bi tane ekler yedim çayla
Sapancada ne kadara kiraladiniz canim günlüğü. Bende gitmek istedim ama eşim o parayi gidelim ng ye verelim dedi. Ng otel de beni daha cok cezbetti acikcasi. Ama villa tarzi da guzel olur vakit nasil geçiriyorsunuz peki evde. Benim ufaklik 8 aylik acaba havuza soksam bi sey olur mu hem tedirginim hemde deli gibi tatile gitme hevesim var.

Yok canim ya 2 kilo anca. Insulin direncim varmis doktora gittim. Ayriyetten hasimatom da varmis. Ayriyetten de cokca d vitamini eksikligi. Bir de regl olamamak. Doktor kilo veremememin nedenlerini bunlar olarak siraladi. Yani yaptigim her sey bosa kurek cekmek gibi geliyor. Pakete basladim ama tatilden sonra yeterli gelmiyor ek seyler yiyesim var hep :KK43:

Doktor kilo vermeye yardimci ilaclar oldugunu soyledi ama emzirdigim icin icemem. Zaten ilaclara da karsiyim bilmiyorum nasil olacak.
Bak 76 cok cok asiri bi kilo degil bence. Ustune gitmelisin kesinlikle.birakirsak daha beter oluyor kac kere yasadim.

Akşam eşim oğlumu annemden almaya yalnız gitti. Babam sofra kurunca kaldılar orda saat 11'e kadar. ohh evde yalnız bir akşam geçirdim. Sporumu yaptım, duş aldım, Netflix baktım mis gibi bir akşamdı. 11'de kapı çalınca açtım oğlumun elinde bir demet gül :) bana sürpriz yaptılar. Anne sana abiden çiçek aldık beğendin mi yaaaaa dedi. Çok mutlu oldum anlatamam.

Günaydın kızlar dün de firesiz bir gün oldu. Ne kadar cabuk verebilirim diye asla diyetten sasmiyorum artik. Evet canım cekiyor ama yemiyorum. Insallah iradem 1 hafta sürmez. Cumaya hepimiz cekismeli olarak yarisalim nerdesinizz bakimm

bugün ki planlı menüm;

Sabah filtre kahve içtim. Yanında 2 dilim ekmek arasına peynir koyup yedim.

Öğlen ofiste ki yemek:
1 tabak ekşili köfte
Yarım dilim kadar fırın makarna alacağım yanına
1 kase mor lahana salatası

Ara öğün
Türk kahvesi, 1 adet kavrulmuş lokum
1 havuç

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3-4 YK pirinç pilavı

200 kalori yakılacak.
2.200 litre su

bugün ki planlı menüm;

Sabah filtre kahve içtim. Yanında 2 dilim ekmek arasına peynir koyup yedim.

Öğlen ofiste ki yemek:
1 tabak ekşili köfte
Yarım dilim kadar fırın makarna alacağım yanına
1 kase mor lahana salatası

Ara öğün
Türk kahvesi, 1 adet kavrulmuş lokum
1 havuç

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3-4 YK pirinç pilavı

200 kalori yakılacak.
2.200 litre su
Filtre kahve hic icmedim tadi nasil acaba. Nasil yapıyorsun bi ara makinasini almak istedim ama sonradan vazgectim.aci mi

Filtre kahve hic icmedim tadi nasil acaba. Nasil yapıyorsun bi ara makinasini almak istedim ama sonradan vazgectim.aci mi
7 ay öncesine kadar içemiyordum ben de. şeker hiç kullanmıyorum. Aslında koyduğun kıvama göre acılığını ayarlayabilirsin cnm. Makinan yoksa, evde türk kahvesi yapar gibi cezvede de yapabilirsin. Yada Türk kahvesi makinasında.
Benim evde makinam var ama ofiste yok mesela türk kahvesi manikasına 1 tatlı kaşığı dolu dolu koyup yapıyorum. Silkme kaşık şekilde deneyebilirsin. French Press makinasıyla da olabilir. cafelerde öyle geliyor. 1 tatlı kaşığı kahveyi içine koyup sıcak suyu üzerine ekle ve 8 dk demle.

Filtre kahvenin biraz daha tadı yumuşak olan başka bir kahve var. Aslında onu daha çok seviyorum. Hatta bugün alayım aklıma gelmişken :) Lavazza kahveyi öneririm. Aynı şekilde yukarıda yazdığım yöntemlerle yapabilirsin. Filtre kahveye göre daha çok seveceksin tadını.

7 ay öncesine kadar içemiyordum ben de. şeker hiç kullanmıyorum. Aslında koyduğun kıvama göre acılığını ayarlayabilirsin cnm. Makinan yoksa, evde türk kahvesi yapar gibi cezvede de yapabilirsin. Yada Türk kahvesi makinasında.
Benim evde makinam var ama ofiste yok mesela türk kahvesi manikasına 1 tatlı kaşığı dolu dolu koyup yapıyorum. Silkme kaşık şekilde deneyebilirsin. French Press makinasıyla da olabilir. cafelerde öyle geliyor. 1 tatlı kaşığı kahveyi içine koyup sıcak suyu üzerine ekle ve 8 dk demle.

Filtre kahvenin biraz daha tadı yumuşak olan başka bir kahve var. Aslında onu daha çok seviyorum. Hatta bugün alayım aklıma gelmişken :) Lavazza kahveyi öneririm. Aynı şekilde yukarıda yazdığım yöntemlerle yapabilirsin. Filtre kahveye göre daha çok seveceksin tadını.
Tesekkur ederim bi denicem merak ediyorim çünkü gercekten. Dibek kahve ve Türk kahvesini seviyorum bende.

Kızlar selam. Uzuun tatilin, şen sofraların ardından tabii ki kilo alarak döndüm. Yarın tartılacağım bakalım. Diyetteki beslenme düzenine 3 ayda alışamıyorum da tatildekine 1 ayda alışıyprum. Şimdi yine canım hep çay yanında bi şeyler atıştırmak istiyor.

X