Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YouTube'dan bir videosunu yaptım bugün, baya agirmis ama güzel terletiyor).İndirmiştim ben ücretli değil canim
Evet baya terletiyor 60 kiloya inince level 2 den devam edicem inşallahYouTube'dan bir videosunu yaptım bugün, baya agirmis ama güzel terletiyor).
Çok etkili olur eminim ki.Evet baya terletiyor 60 kiloya inince level 2 den devam edicem inşallah
Ben tartildim 51.7 ciktim 1 haftada 2 kilo vermisim sagolsunlar hem stresten hem bakimsizliktanBen mictim batırdım kızlar son 10gunde ,dönüş yolundayim eve gidince tartıya cikicam ama görüntü midem balon gibi ağzıma micayim
Sus kız senBen tartildim 51.7 ciktim 1 haftada 2 kilo vermisim sagolsunlar hem stresten hem bakimsizliktan
cnm dün 69 çıkıp bugün 67'ye mi düştün. anlamadım vallahi.Ghnaydin kizlar Bayramda birde annemlerin yaninda olunca iyice dagittim bende. 2 haftada 2 kg almisim. En son 66.6 ydim dun tartildim 69.1 dim. cok moralim bozuldu basladim hemen diyete. Bugun 67.7 ile devam ediyorum. demekki oyle 2 hafta bile dagtsam artik 70 ler yok cok sukur..