Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar

Bu sabah filtre kahve
fıstıklı kuru üzümlü tadım bar

Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon tas kebabı
1 tahta kaşığı kadar bulgur pilavı
1 kase salata

Ara öğün
Türk kahvesi
1 dilim cezerye

Akşam
1 adet kabak sandal
1 kase yoğurt

200 kalori yakılacak. (eliptik)

Selam kizlar, nasil gidiyor? Ben spor yapamiyorum ama onun yerine 11 aylik oglumun yurume calismalarina destek oluyorum butun gun 😁 diger yandan 3 yasindaki oglumun oyunlarina da eslik etmem gerekiyor. Tabi bir de evin rutin isleri de var. Butun bunlari bir de gece dogru duzgun uyumadan yapinca delirmeme ramak kaldi 😩 kendime ayiracak hic zamanim yok. Dus almak bile luks resmen. Umarim sizler ayni tempoyla devam ediyorsunuzdur. Ben okullar açılınca diyete ve spora donecegim artik çünkü sporsuz zayifladigimda hic istemedigim bir goruntu oluyor. Benim bolgesel zayiflamam lazim. Sadece diyet yapinca basen ve bacaklar inceliyor ama göbek aynen kaliyor. Tatilden dondugumde 59.8 kiloydum ama hic zayif gorunmuyordum. 😔

Kızlar şu anda 65.5 kg çıktım eğer başta aşırı fazla yemeseydim şimdiye 60 olmuştum belki memlekete zayıf giderdim ne guzel :'(

Günaydın kızlar

Bu sabah
filtre kahve (4 kcal)
1 adet browni mini (78 kcal)
1 paket zeytinli greta (127 kcal)

Öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası (174 kcal)
Fırında tavuk but (yarısını yiyeceğim çok büyükler sabah gördüm) (138 kcal)
2 dilim elma dilim patates (21 kcal)
1 kase Mevsim salata (59 kcal)

Ara Öğün
Sade Türk kahvesi (7 kcal)

Akşam
1 kase müsli (meyveli) (175 kcal)

150 kalori yakılacak

gram gram verdigim kilolar nasil 3 gunde geri geliyo yaa. 68.68.7 ciktim bu sabah. En son 66.6 ydim. 2 kg nedir ya daha 1 hafta olmadi. Neyse bugun basladim

Kahvalti
Badem sutu 2 yk yulaf
Muz ve 2 hurma

Ogle
2 parca tavuk
salata

Ara ogun

Kek (Bebegimin alerjisi icin diyet acma yapiyorum)
yesil cay

Aksam
Kabak yemegi
salata

Kızlar ofise bir şirket şöbiyet yollamış. Şerbetli tatlı hiç ama hiç sevmem. Ama nedense niye acaba canım istiyor :)

Ama yemeyeceğim. 1 diliminde 270 kalori var. Bu bir dilimi yersem ara öğün ve akşam hiç birşey yememem lazım. Yemeyeceğim.:KK11:

Selam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.

Selam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.
Canım geçmiş olsun. Ablamın da öyle tiroidleri çok az çalışıyor. İkaçlarını düzenli al. Vitamin takviyeleri de ekle mutlaka günlük olarak. Gerçekten can sıkıcı bir durum gram gram gitmesine bile razıydı ablam yıllardır. En sonunda başka sebepten tiroidleri alındı ilaç kullanıyor sürekli ama dikkat edince veriyor artık.

bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. Çok bir bilgim yok ancak. doğum şeklin nasıl. Sezaryen ile doğum yaptıysan ilk 6 ay spor önerilmiyor. Benim doktorum ağır temizlik bile yapmaya kalkma demişti. cam silme vs.
Sezeryanla doğum yaptım.leslie. Filan yapsam yürüyüş gibi.burdaki hanımlar kaç aydan itibaren başladınız?

Geçmiş olsun kuzum, Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun. Kayınvalidem de var haşimato ama o kilo alamayanlardan. eltimin kızı ise kilo alanlardan maalesef. :KK43: İlaçların düzenli her gün alınması çok önemli bu hastalıkta. inşallah tez zamanda düzene girer herşey.

Çok geçmiş olsun canım🙁

X