Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu da dun aksamki yemegimdi
20200715_182709(0).jpg

Kahvalti 11..30
2 dilim tam bugday ekmegi
1 adet koz kirmizi biber
2 adet koz yesil biber
1 adet salatalik
5 6 yaprak kuzu kulagi
3 adet kofte
3 adet kayisi
1 parca kayisi receli
yarim patlican koz
kendi hazirladigim domates sosdan 1 yk

.Ara ogun 15.00
3 kayisi
2 ceviz
kiraz sapi cayi

Aksam 19.00
semizotu yemegi 1 tabak

Afiyet olsun canim. Ama bu kadar karisik kahvaltiyi nasil yapiyorsun ne ararsan var 😅 kofte, recel, meyve, sebze 😂

slm arkadaslar1,55boy 82 kg ıle bende geldım. 8 aylık bebegım var emzırıyorum ama cok aktıf degıl.. 1 aydır dıyetısyene gıdıyorum cok yavas kılo verıyorum spor hayatımda yok ama hayatıma sokmam lazım ınsallah yoksa kılo gıtmıyor :KK43:

slm arkadaslar1,55boy 82 kg ıle bende geldım. 8 aylık bebegım var emzırıyorum ama cok aktıf degıl.. 1 aydır dıyetısyene gıdıyorum cok yavas kılo verıyorum spor hayatımda yok ama hayatıma sokmam lazım ınsallah yoksa kılo gıtmıyor :KK43:

Hosgeldin. Istedigin kiloya ulasirsin umarim. Cumalari tarti gunumuz her gun menu + spor paylasiyoruz.

Chloe ting misin nesin sayenizde 30 dakika yaptim siz benim canima kastettiniz galiba Chloe sana 2 cift sozum var;
Bana bak koca popolu kas yigini, cekik gozlerinle beni anamdan dogduguma pisman etmeye utanmiyo musun bide aralarda dans ediyo garip hareketler memleketine gelip seni bulmak isterdim ama buralara coronayi da saldiniz isiniz gucunuz bize ziyanlik cikarmak sana tawsiyem sakin turkiyeye ugrama karsima cikma kib bye

Son düzenleme:
Chloe ting misin nesin sayenizde 30 dakika yaptim siz benim canima kastettiniz galiba Chloe sana 2 cift sozum var;
Bana bak koca popolu kas yigini, cekik gozlerinle beni anamdan dogduguma pisman etmeye utanmiyo musun bide aralarda dans ediyo garip hareketler memleketine gelip seni bulmak isterdim ama buralara coronayi da saldiniz isiniz gucunuz bize ziyanlik cikarmak sana tawsiyem sakin turkiyeye ugrama karsima cikma kib bye

Ben alistim chloe ye ya 🤣 bu hafta senin attigin full body video ve leslie ile gittim haftaya chloe ye yer veririm tekrar programimda 😅 basen videosunu yaptin mi? En cok onu yapiyorum ben. Karin videosu da fena.

Bir de ben tabata pesine chloe yapiyordum o cook fena oluyordu sıp sıp ter akitiyor.

Ben alistim chloe ye ya 🤣 bu hafta senin attigin full body video ve leslie ile gittim haftaya chloe ye yer veririm tekrar programimda 😅 basen videosunu yaptin mi? En cok onu yapiyorum ben. Karin videosu da fena.
Bana bak beni dellendirme ben burda cis yapmam gerekyigini hissedip ayagimi nasil.kaldiricam diye dusunmekteyim :ruh:butun bunlari yaptin haaa cuma gunu 3 kilo vermek zorundasin duydun mu beniiii :işsiz:

X