Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

@suukaa bir takım kilolar alınmış tatilde sanırım. Neyse çabuk gider inşallah. Ben sanırım iyi geçirdim bu hafta. Haftasonu cips gofret yiyip diyetisyenden sıkıyönetime geçince 5 gündür dikkat ettim 71lerde son bildirim yaparım sanırım. Belki 70.8 filan olur inş
Canım autumnn autumnn iyiki açtın kız bu topiği Allah razı olsun sağlık şifa olsun hepimize

Allah hepimizden razi olsun canim. Iyi ki acmisim evet kendi basima olsam bu kadar tutunmaz kilomun ustune eklerdim belki de. Ki cogumuz da bence oyle yapardik. Kiloyu korumak bile almaktan iyidir. Tabi coook yavas da olsa gram gram veriyorum. Hepimiz fit olana kadar birakmak yok 💪

daha yolun başı senin için inşallah tez zamanda verirsin cnm ben 4 yıldır 62 kiloda kaldım. ramazanda başladım diyete ve 58'li rakamları gördüm sonunda. hamile kalmadan önceki kilomdayım. Bu arada kilo vermeye rağmen kızlık görüntüsü olmuyoooooooooooor maalesef :KK43: ancak oranı buranı gerdirmen lazım (kendi şahsım adına söyliyim)
İnsallah canım teşekkür ederim. Aynen haklısın eski görüntü olmaz en basiti göbek olmaz göbegim gitse bile sarkar yani ama en azından böyle hamile gibi gezmekten iyi sen masallah iyi zayıflamışın ben hiç aşırı zayıf bi insan olmadım zaten en zayıf halim 61 kiloydu boyum 1.70 65 kilo olsam zaten baya zayıf görünüyorum

Merhaba. Ben de katılmak istiyorum.
Bebeğim 18aylık.
34yaşımdayım.
86kilo ile 11temmuzda başladım.
Bugün tartıldığımda 83.9olmuştum.
168cm boyum var. İlk etapta hedefim 65 ama 60olursam taş olurum😂
Abur cubur çok severim. Oğlum emdikçe acıkırım. Kendimi tatlıya veririm. Bunları artık dizginlemek istiyorum.

Sağol çok teşekkür ederim. Bayramda rahatsızlandım safrada taş olduğu ortaya çıktı ameliyat dendi ama ben bebeği biraz daha büyüteyim diye bekledim . Yarın olucam hayırlısıyla.
İste annelik kendini bekletiyo insan evladin icinninsallah Allah in isniyle guzwlce ameliyatini olup dinlenip yawrunla vakit gecirirsin bizleri haberdar et

Bebeğim 18aylık.
34yaşımdayım.
Abur cubur çok severim. Oğlum emdikçe acıkırım. Kendimi tatlıya veririm. Bunları artık dizginlemek istiyorum.
Tarot bakmak sartiyla gelebilirsin 😆😆😆😆😆 saka maka evet emzirirken tatli istiyo vucut ama 18 aylik olmus bence dizginlersin

Tarot bakmak sartiyla gelebilirsin 😆😆😆😆😆 saka maka evet emzirirken tatli istiyo vucut ama 18 aylik olmus bence dizginlersin
Çok uzun zaman oldu bakmayalı.😄
Bir haftadır sadece dondurma ve bir çikolata yedim. Dün misafirlikte baklavaları reddedince kendime inandım. 😂
Nasıl yapıyorsunuz her gün menü paylaşımı şeklinde mi?

Bebeğim 18aylık.
34yaşımdayım.

Hosgeldin. Verirsin insallah kilolarini. Yarin yani cumalari tarti gunu. Gunluk olarak da menulerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Bakalim sen kalici olacak misin 😅

Hosgeldin. Verirsin insallah kilolarini. Yarin yani cumalari tarti gunu. Gunluk olarak da menulerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Bakalim sen kalici olacak misin 😅
İnşallah olurum. Olmasam bile ne versem kardır. Ama ekimde eşimle evlilik yıl dönümümüz. O zaman için oğlum ben ve eşim birlikte bir foto çekimi yaptırmak istiyorum. 5yıla özel. O yüzden epey hırsla başladım.

İnşallah olurum. Olmasam bile ne versem kardır. Ama ekimde eşimle evlilik yıl dönümümüz. O zaman için oğlum ben ve eşim birlikte bir foto çekimi yaptırmak istiyorum. 5yıla özel. O yüzden epey hırsla başladım.
Ewet bende bi akrabamizon dugunu icin kilo verme niyetime baslamistim.dugum iptap oldu koronadan ama ben baya kilo vermis oldum onlar insana bahame zatem

Ben aktif spor yapamıyorum maalesef. Sabah 7 akşam 7 işte olup üstüne bir bebek bir de hasta baba bakımı olunca spor yapmaya hiç halim kalmıyor. Eşim fotoğraftaki çaydan almış. Onu kullanıyorum. Ama sık kullanmıyorum. Bir keresinde günde iki kere içitmde bizim oğlan gece çok kıvrandı belli ki onda sancı yaptı. Ben de günde bir e düşürdüm. Bir gündüz bi gece şeklinde mesafeli içiyorum.

Eklentiler

• IMG_20200716_222424.jpg
    IMG_20200716_222424.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200716_222413.jpg
    IMG_20200716_222413.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 26
İste annelik kendini bekletiyo insan evladin icinninsallah Allah in isniyle guzwlce ameliyatini olup dinlenip yawrunla vakit gecirirsin bizleri haberdar et
Öyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallah

Öyle vallaa içim gidiyor şu anda diyorum nasıl duracak geceleri emmek istiyor hep iki ay boyunca süt biriktirdim dondurucuda hazır idare eder iki gün inşallah
Sen iyi ol o o zmwn asil iyi olur annesi insanin basina neler neler geliyor beterinden saklaain kurtulucan insallah bitti gitti oh

Kahvaltı iki yumurtadan omlet salatalık domates dere otu maydanoz bir dilim peynir dört zeytin üç dilim ekmek
Ara 7 8 tane çilek
Öğlen taze fasulye
Ara türk kahvesi iki parça bitter
Aksam semizotu yemeği ayran sakata bir dilim karpuz
Az öncede dondurma yedim öğlen çok geç oldu ama kızım uyuyunca anca yiyebildim canım istedi 😀

X