Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basit ama bayağı doyurucu cnm yumurta çok tok tutar keşke yiyebilsem ben de.Günaydın basit bir kahvaltı hazırladım. Bugün iki çocukla evde tek başımayım.
Hoşgeldin evine. maşallah herse bol bol zayıflamalar diliyorum inşallah.Gunaydin guzel anneler. Dun aksam tatil bitti ve evimde geldim. Eski duzene dönüyorum artik. 2 gun temizlik yapacagim icin spor yapamam. Bu arada gelir gelmez tartildim ve 60.4 geldim. Fark etmeden zayiflamisim. Cumaya kadar guzel bir sonucla gelecegim.
Zorlaya zorlaya alıştımbasit ama bayağı doyurucu cnm yumurta çok tok tutar keşke yiyebilsem ben de.
Bende 2 cocukla tekim. oyle zor oluyorki. esimde sabah erken gidip gece gec geliyo. kahvaltida kendime hazirladiklarimi yazdimya bebegime de badem sutu icine 2 yemek kasigi irmik 1 yk yulaf unu 3 hurma 2 ceviz ici ile muhallebi pisirdim. 6 yasindaki kizimada yumurtali peynirli toat yaptim. dusun halimi.beari su zayiflama isim bitseydi. kendimi ekmek arasi gecistirirdim.Günaydın basit bir kahvaltı hazırladım. Bugün iki çocukla evde tek başımayım.
oh ne guzel b3nse bu hafta kilo aldim. cumaya kadar veririm insallah son aldigimi. en azindan kilo almamis goruneyimGunaydin guzel anneler. Dun aksam tatil bitti ve evimde geldim. Eski duzene dönüyorum artik. 2 gun temizlik yapacagim icin spor yapamam. Bu arada gelir gelmez tartildim ve 60.4 geldim. Fark etmeden zayiflamisim. Cumaya kadar guzel bir sonucla gelecegim.
Valla önce kendine kıymet ver canım geçiştirme sakın ileride de. Ben öyle diye diye şiştim kaç senedir. Şimdi mottom ben iyi olmazsam çocuklar da iyi olmaZ. Eşim normalde evden çalışıyor bakıcı da var kızımın ama eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Bakıcının da kayınvalidesi rahatsız bugün acile gittiler. Bakıcı komşumuz sağolsun elim ayağım herşeyimiz olduBende 2 cocukla tekim. oyle zor oluyorki. esimde sabah erken gidip gece gec geliyo. kahvaltida kendime hazirladiklarimi yazdimya bebegime de badem sutu icine 2 yemek kasigi irmik 1 yk yulaf unu 3 hurma 2 ceviz ici ile muhallebi pisirdim. 6 yasindaki kizimada yumurtali peynirli toat yaptim. dusun halimi.beari su zayiflama isim bitseydi. kendimi ekmek arasi gecistirirdim.
ya ne guzel banada oylesi nasip olur insallah.Valla önce kendine kıymet ver canım geçiştirme sakın ileride de. Ben öyle diye diye şiştim kaç senedir. Şimdi mottom ben iyi olmazsam çocuklar da iyi olmaZ. Eşim normalde evden çalışıyor bakıcı da var kızımın ama eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Bakıcının da kayınvalidesi rahatsız bugün acile gittiler. Bakıcı komşumuz sağolsun elim ayağım herşeyimiz oldu
Emziriyor musunuz yanlış anlamayın da cok az geldi menünüz sütünüz nasıl oluyo azalma falan oluyo mu bende dikkat ediyorum baya ama bi yandanda korkuyo insan sütüm azalır diye sizinki çok az geldi banaGünaydın güzel anneler
Bugün ki planlı menüm: Eşimin spor salonunda hocasının yazdığı menü, tabi öğlen menüsü farklı ben iş yerinde çıkan yemeği yiyorum. Sabah, ara öğün ve akşam yemeği bire bir aynı.
Sabah: filtre kahve (4 kcal)
1 tane mısır unlu poğaça (240 kcal)
4 adet kakaolu bisküvi (170 kcal)
14.00 - 1 kepçe süzme mercimek (78 kcal)
1 tane orta boy fırında antrikot (230 kcal)
1 kase domates salatası (70 kcal)
Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi (7 kcal)
3 adet kalan kakaolu bisküvileri yicem (127 kcal)
2 adet kuru kayısı (48 kcal)
Akşam 1 kutu probiyotik yoğurt (72 kcal)
içerisine 2 çilek ile birlikte
2,5 lt su
1.046 kalori almış olacağım.
200 kalorisini inşallah yakacağım.
Canım kahvaltı dışında süper görünüyor. Mevsim kahvaltı için çok zengin domates salatalık biber yeşillik peynirler vbGünaydın güzel anneler
Bugün ki planlı menüm: Eşimin spor salonunda hocasının yazdığı menü, tabi öğlen menüsü farklı ben iş yerinde çıkan yemeği yiyorum. Sabah, ara öğün ve akşam yemeği bire bir aynı.
Sabah: filtre kahve (4 kcal)
1 tane mısır unlu poğaça (240 kcal)
4 adet kakaolu bisküvi (170 kcal)
14.00 - 1 kepçe süzme mercimek (78 kcal)
1 tane orta boy fırında antrikot (230 kcal)
1 kase domates salatası (70 kcal)
Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi (7 kcal)
3 adet kalan kakaolu bisküvileri yicem (127 kcal)
2 adet kuru kayısı (48 kcal)
Akşam 1 kutu probiyotik yoğurt (72 kcal)
içerisine 2 çilek ile birlikte
2,5 lt su
1.046 kalori almış olacağım.
200 kalorisini inşallah yakacağım.
Bulguru ne kadar yiyosun canimSabah;
Cilekli yogurtlu chia puding
Yesil cay
Ogle;
Firin balik
Kivircik salata
Spordan sonra uniq2go portakalli
Ara;
3 fistik ezmeli hurma
Aksam;
Bezelye yemegi
Zerdecalli bulgur pilavi
Suzme yogurt
Spor;
30 min full body fat burn
Leslie strong 3 mile
Bulguru ne kadar yiyosun canim
Evet ben de ondan merak ettim hani onlae olculu getiriyo ya ne kadar yenmeye musade ediliyo diyeBir avuc kadar porsiyonlu geliyor canim.
Evet ben de ondan merak ettim hani onlae olculu getiriyo ya ne kadar yenmeye musade ediliyo diye