Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık
Yoğurt
Ara
Cornet
Öğle
1 kase yayla çorbası
Ara
Nescafe + çekirdek
Akşam
1 kase çorba t türlü yemeği yerim
Yulaf + muz + süt
Rezene
Eşim evde değil Leslie yapabilirmiyim bilmiyorum

Kizlar gecen internetten kiyafet alisverisi yapmistim ya hani onlar geldiler. Uzun yazlik elbise diye iki ayri yerden aldigim elbise duduk gibi kisa, efil efil yazlik kumas pantolon diye aldigim yine kisa kapri kivaminda oldular 🤣 uzun boyluysaniz internetten kiyafet alisverisi olmuyor bir kez daha deneyimledim. Resmen orta boylulara uygun tam.

Sabah 9.00
Badem sutu, muz ve 2 cehiz bizztlatip ictim

Ara ogun

yarim haslanmis misir

ogle 14.00
haslanmis tavuk ve salata

ara ogun 16.00
1 tatli kasigi tahin pekmez ve
1 dilim ekmek

Aksam 18.00
Koca bir tabak dolusu nohut

Yatmadan once maden suyu kiraz sapi ve meyveli ara ogun yaparim

Selam kızlar
sabah menemen,kavun,çay
Öğle türk kahvesi ,minik hobby
Arada minik puding gömüldü
Akşam kıymalı pide ayran
Bugün bacaklarımı sikan kot sortum üzerime gayet guzel oldu çok mutluyum,tartıda kötü çıktım ama incelmisim hemde fark edilir şekilde
Spor tabata 30dk

Sabah;

Patates röşti
3 siyah 3 yesil zeytin
2 ceri domates
Yarim dilim peynir
Yesil cay

Ogle;

Izmir kofte
Coleslaw (beyaz lahana salatasi)

Ara 1;

Sekersiz menengic kahvesi
2 kare beyaz cikolata (cumanin gecmesi sebebiyle dayanamadim)

Ara 2;

Kiraz sapi cayi
1 avuc beyaz leblebi

Aksam;

Ezogelin corbasi
Taze borulce
Koz kapyali yogurt

Spor;

Chloe ting lower body workout
15 min dance cardio workout
Leslie 2 mile

Menüm;
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

12.00
1 kase yulaflı süt karışımı
2 sıkım çiğköfte

18.00
8 yk taze fasülye
Yoğurt

Kızlar tatlı krizim tuttu ya

Menüm;
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

12.00
1 kase yulaflı süt karışımı
2 sıkım çiğköfte

18.00
8 yk taze fasülye
Yoğurt

Kızlar tatlı krizim tuttu ya

Kuru incir hurma tarzi seylerle bastirabilirsin. Ben olsam 2 hurmanin icine ceviz veya findik koyup yiyebilirdim 😋 ya da benim gibi beyaz cikolata da yiyebilirsin 🤣

Kuru incir hurma tarzi seylerle bastirabilirsin. Ben olsam 2 hurmanin icine ceviz veya findik koyup yiyebilirdim 😋 ya da benim gibi beyaz cikolata da yiyebilirsin 🤣
Şekersiz yer fıstığı ezmesi yedim 1 tk.
Ama şimdi kahve ile hurma falan yapabilirim 😍

Akşam tavuk sote ayran
Çay ile bir avuç çekirdek

Eklentiler

• 04C50D97-4016-4561-A31D-489A4CC5CBBF.jpeg
    04C50D97-4016-4561-A31D-489A4CC5CBBF.jpeg
    160,7 KB · Görüntüleme: 25
  • C303EBB4-744F-465C-B8DD-FD765691DAE6.jpeg
    C303EBB4-744F-465C-B8DD-FD765691DAE6.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 69CFEDE8-4103-441C-B3E2-A881A04C4C7B.jpeg
    69CFEDE8-4103-441C-B3E2-A881A04C4C7B.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 27
  • B7E80EE1-F0F7-4301-8456-E994D0EEF163.jpeg
    B7E80EE1-F0F7-4301-8456-E994D0EEF163.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben tatlı istegimi bastiramiyorum kızlar nolacak bu halim 69 kiloyum hemde az yediğim bir gün sadece 67.5 gormustum :KK43:
Şu iştahım kapansa az

Hadi yemegi fazla ye ama abur cubur yeme yazik emziriyorsun bebege de geciyor :KK43:

Demek bu yuzden kayboldun ortadan..
Yemeğimi az yiyim diyorum öğlen kendimi abur cubura saldırırken buluyorum aff hiç bir kıyafetim olmuyor sadece sporla da olmuyor ... Bir kaç gün dediğin gibi abur cuburu kesip yemekten kismicam ..bir şu krizi atlatayim :KK43:

Saglikli tariflere bakarken su tatliya denk geldim ve aklima koydum yapicam 🤩🤩 ve buzlukta da saklanabiliyor sanirim oyle arada yerim. Buzdolabinda kalsa gelir gider yerdim cunku biliyorum 😅

Ben tatlı istegimi bastiramiyorum kızlar nolacak bu halim 69 kiloyum hemde az yediğim bir gün sadece 67.5 gormustum :KK43:
Şu iştahım kapansa az
Canım tekrar aynı şeyleri diyeceğim ama kusura bakma. Yediklerin kan şekerini bir anda çıkarıp bir anda düşüren şeyler. Böyle besinleri yersen tatlı krizleri döngü haline gelir. Sağlıklı tatlılara yönel. autumnn autumnn sevgili @suuka ya az önce dedi. Hurma kayısı ceviz gibi şeyler daha uzun süre tutar seni. Ekmek grubu yerine eline bol bol salatalık biber filan al acıktıkça. Süt iç tarçın ya da kakao koyup. Öğünlerinde mutlaka süt yumurta et sebze al. Meyveyi kavun karpuz değil elma şeftali erikten yana kullan. Mesela 1 porsiyon meyve demek 10-15 kiraz ya da 1 şeftali demek. 2 erik ya da yarım armut demek. Meyvenin fazlası da şeker canım. İstersen online ya da yüzyüze diyet paketi al. Bir de canın tatlı isterse önce 1 küçük pet şişe su iç 10 dk sonra hala geçmezse kahve (sanırım sevmiyordun) ya da rezene çayı iç. Baktın bir saat kadar oldu geçmedi porsiyon kontrolü ile meyve ve yoğurt ye

X