Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

1 porsiyon meyve değişimi için aşağıdakilere bakabilirsin halacocuksun halacocuksun

Eklentiler

• 9B0BCC64-99F0-4D4D-B5A9-F7480E4FBB99.png
    9B0BCC64-99F0-4D4D-B5A9-F7480E4FBB99.png
    416,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 8DBF3EC5-2709-4CE3-8595-A300BB54D127.png
    8DBF3EC5-2709-4CE3-8595-A300BB54D127.png
    546,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 1DA82E05-1F37-4578-BD7D-41431F54C834.png
    1DA82E05-1F37-4578-BD7D-41431F54C834.png
    365,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 0C72658C-BCE3-47AB-ADC0-4AF1897FB912.png
    0C72658C-BCE3-47AB-ADC0-4AF1897FB912.png
    243,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 33D9725A-750C-4038-AEC7-6477569285BB.png
    33D9725A-750C-4038-AEC7-6477569285BB.png
    225,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 9291B7E7-3C58-44B4-813E-745A1A33CE09.png
    9291B7E7-3C58-44B4-813E-745A1A33CE09.png
    574,5 KB · Görüntüleme: 25
Meyveyi cok masum goruyor bence halacocuksun halacocuksun ve vazgecemiyor. Her gun tabak tabak veya kase kase menusunde var.
O yüzden porsiyonlarını koymak istedim. Benim annem de bir porsiyon meyve yedim sadece derdi baktım bir leğen dolusu meyve 2 elma armut 1 portakal 1 salkım üzüm yerdi. Sade(!) içimi bayıyor deyip ekmekle yerdi bir de. Bu sene Doğumda kalınca baya öğrendi porsiyon kontrolünü hem ana hem ara öğünü oturtu. 2 ay yanımda kaldı dikkat ederek 9 kilo verdi. Şimdi köye gitti 1 ayda 5 kg almış. Bahçeye giderken yanıma kavunla ekmek aldım diyordu bir de te Allahım.
Biz emziren anneler olarak aynı öğünde 1,5 porsiyon kadar meyve yiyebiliriz. Ama mutlaka badem ceviz ya da yoğurt süt ile alın kan şekerini düzenlemek için

O yüzden porsiyonlarını koymak istedim. Benim annem de bir porsiyon meyve yedim sadece derdi baktım bir leğen dolusu meyve 2 elma armut 1 portakal 1 salkım üzüm yerdi. Sade(!) içimi bayıyor deyip ekmekle yerdi bir de. Bu sene Doğumda kalınca baya öğrendi porsiyon kontrolünü hem ana hem ara öğünü oturtu. 2 ay yanımda kaldı dikkat ederek 9 kilo verdi. Şimdi köye gitti 1 ayda 5 kg almış. Bahçeye giderken yanıma kavunla ekmek aldım diyordu bir de te Allahım.
Biz emziren anneler olarak aynı öğünde 1,5 porsiyon kadar meyve yiyebiliriz. Ama mutlaka badem ceviz ya da yoğurt süt ile alın kan şekerini düzenlemek için

Ekmekle meyve mi 😱 pilavla makarnayla ekmek yiyeni duydum da meyveyi ekmekle yiyeni de ilk kez duyuyorum. Hadi karpuz-peynir-ekmek uclusu efsanedir de digerleri olmaz ya 😅

Sanki sana zorla diyet yaptiriyormusum gibi hissediyorum 🙄
Kiz veremiyorum veremedikce kendimi dövesim geliyor. Bi insan bu kadar iradesiz olur mu allah askina. Ilk basta nasil hizli veriyordum. Senle ne ilgisi olsun gülüm 🤗
Su an 2 ogune cektim 2 gundur
Sabah ve oglen yiyorum
Sabah yarim muz 2 ceviz 3 kasik yulaf bir bardak sut
Oglen yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Saat oglen 4 gibi 1 hurma 2 badem
Bu sekilde dunden beri 600 gram vermisim
Demekki böyle gidecek. Yalniz aksamlari cok zor oluyor ama dayaniyorum.
Diyetisyen bu hafta kendin takil dedi kadinda anladi benden olmaz üzüldüm ama tamam dedim bende napim. Umutsuz vakayim sanirim😞

Kiz veremiyorum veremedikce kendimi dövesim geliyor. Bi insan bu kadar iradesiz olur mu allah askina. Ilk basta nasil hizli veriyordum. Senle ne ilgisi olsun gülüm 🤗
Su an 2 ogune cektim 2 gundur
Sabah ve oglen yiyorum
Sabah yarim muz 2 ceviz 3 kasik yulaf bir bardak sut
Oglen yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Saat oglen 4 gibi 1 hurma 2 badem
Bu sekilde dunden beri 600 gram vermisim
Demekki böyle gidecek. Yalniz aksamlari cok zor oluyor ama dayaniyorum.
Diyetisyen bu hafta kendin takil dedi kadinda anladi benden olmaz üzüldüm ama tamam dedim bende napim. Umutsuz vakayim sanirim😞

Surekli kaciyorsun sonra ben cagiriyorum yaziyorum sana ondan sanki zorla yaptiriyorum dedim 😊
Valla canim is sende bitiyor kim ne derse desin kendine bu iyiligi yapacak tek sen varsin. 2 ogun yapma 3 ana ogunun olsun olculu ye. Benim ogunlerim diyetisyen kontrolunde hazirlaniyor porsiyonlarina dikkat ederek ogunlerden ornek alabilirsin. Pazar gunleri haric o gun kendim hazirliyorum. Tabi haftanin bazi gunleri de eklemelerim oluyor mesela tavuk gunlerinde 1 ogun kendim hazirliyorum disaridan tavuk yemedigim icin.

Eve al-dir-ma. Inan baska cozumu yok. Evde oldukca durter insani.
Aldirmiyordum bundan yiyemiyordum annem saolsun kziima bir sürü almış tabiki bende onla birlikte yiyorum :KK43: bakalım hayırlısı en azından burayı bırakmayın yoksa Alicam başımı gidicem gibi hissediyorum

Bu arada kızlar jilian michael level 1 10 gün tamamladim boğazdan hiç kisamadim malesef göbekten 2 cm incelmisim ama bu programın 4. Gününde ölçümü almıştım..

Yarın inşallah ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapicam pilates ipim yok bir tek yinede yapicam alırım en yakın zamanda dışarı çıkarsam artık.

Bu arada kızlar jilian michael level 1 10 gün tamamladim boğazdan hiç kisamadim malesef göbekten 2 cm incelmisim ama bu programın 4. Gününde ölçümü almıştım..

Yarın inşallah ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapicam pilates ipim yok bir tek yinede yapicam alırım en yakın zamanda dışarı çıkarsam artık.

Canim spor yapmak hic kolay degil. Once mental olarak hazirlanmak gerekiyor sonra da onca ter dokuyorsun ve zorlaniyorsun. Bu kadar emek verirken spora yemene icmene de dikkat etmezsen emeklerine yazik edersin. Jillian cok yapmisligim var hic kolay bir program degil daha guzel sonuc alacakken sen kendi kendini sabote etmissin. Kendine yapmak istemeyecegin bir kotulugu kizina da yaptirma ona da abur cubur aldirma. Buraya menulerini her gun yaz atlarsan kacirirsin.

Bak su an cok acim mesela. Ama yemecegim sadece su.

Surekli kaciyorsun sonra ben cagiriyorum yaziyorum sana ondan sanki zorla yaptiriyorum dedim 😊
Valla canim is sende bitiyor kim ne derse desin kendine bu iyiligi yapacak tek sen varsin. 2 ogun yapma 3 ana ogunun olsun olculu ye. Benim ogunlerim diyetisyen kontrolunde hazirlaniyor porsiyonlarina dikkat ederek ogunlerden ornek alabilirsin. Pazar gunleri haric o gun kendim hazirliyorum. Tabi haftanin bazi gunleri de eklemelerim oluyor mesela tavuk gunlerinde 1 ogun kendim hazirliyorum disaridan tavuk yemedigim icin.
Senin olayi okudum ama kucuk bi ilcedeyim arastirdim yok burda malesef. Kesinlikle parasini sonuna kadar hak ediyor. Sen cok sanslisin bence böyle konularda🤗
Ya bi boyle deneyeyim. Olmadi senin menuleri not alirim.
Tamam her gun buraya yazacam fazla yedigime gülen olursa cok pis kavga ederim benden söylemesi 😡

Ben de tartildim bugun ama.beni listeye yazmaniza gerek yok. 54.3 suan icin kontrollu gidiyorum bakalim insallah boyle gider ama cok zor
Hayallerimdeki kadin seni bu basliktan kovasim var sirf kilon yüzünden ama cok seviyorum seni gitme napak. Allahim kiloya bak en son 5 sene evvel gördüm 😞

Senin olayi okudum ama kucuk bi ilcedeyim arastirdim yok burda malesef. Kesinlikle parasini sonuna kadar hak ediyor. Sen cok sanslisin bence böyle konularda🤗
Ya bi boyle deneyeyim. Olmadi senin menuleri not alirim.
Tamam her gun buraya yazacam fazla yedigime gülen olursa cok pis kavga ederim benden söylemesi 😡

Oldu bir zahmet cok yeme sen de 😡

Canim zaten oyle bir hizmet alman icin demedim. Sadece menulerimi ornek alabilirsin diye dedim. Diyetisyene uyamiyorsan eger.

Ah bir de kilo verme konusunda sansli olsaydim. Yeseydim yeseydim de incecik olsaydim 🤩

Oldu bir zahmet cok yeme sen de 😡

Canim zaten oyle bir hizmet alman icin demedim. Sadece menulerimi ornek alabilirsin diye dedim. Diyetisyene uyamiyorsan eger.

Ah bir de kilo verme konusunda sansli olsaydim. Yeseydim yeseydim de incecik olsaydim 🤩
Yok onun icin demedim. Olsaydi kesin bende alirdim valla o menulerden 🤣
Tamma bi bu hafta öyle denicem. Baktim. Olmuyor senin menüleri not alacam.

Yok onun icin demedim. Olsaydi kesin bende alirdim valla o menulerden 🤣
Tamma bi bu hafta öyle denicem. Baktim. Olmuyor senin menüleri not alacam.

Keske canim ama gittikce buyuyor elbet bir firma cikar oraya da gelen 😊 ben bitsin tekrar 1 aylik alacagim. Haftaya son sanirim benim bir soracagim kac gunum kalmis. Tabi tatilde ara verecegim insallah kilo almam ama cok zor tatilde kilo almamak 😅

X