Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hayallerimdeki kadin seni bu basliktan kovasim var sirf kilon yüzünden ama cok seviyorum seni gitme napak. Allahim kiloya bak en son 5 sene evvel gördüm 😞
Ya yemin eederim.bak bugun annemde dedi sen tok mok yatmiyosun kendini kandirma dedi az visey kacirsam hemen kilo aliyorum bi ara 56 lara ciktim geri topladim nankorlukte cigir atlamia durumda kilom o yuzden ben de esnafim ben de sizdenim 😆😆😆

Ben bugün ara öğünde yoğurt yulaf tarçın ve karadut ile kase hazırladım süper oldu tatlı isteğimi bastırdı
Benimki de yulaf süt tarçın tahin muz aslında. Öğlen yiyorum çok iyi geliyor. Bugün az su içtim. Ondan tatlı istiyor canım. 😭 suyu iyi içmeliyim sabahtan

Saglikli tariflere bakarken su tatliya denk geldim ve aklima koydum yapicam 🤩🤩 ve buzlukta da saklanabiliyor sanirim oyle arada yerim. Buzdolabinda kalsa gelir gider yerdim cunku biliyorum 😅

Bayıldım. Kesin yapıcam bende 😍

Kızlar bugün suyu az içtim. O yüzden canım bişeler istedi. Neyseki hurmayla falan atlattım. Çok şükür 😍

Günaydınlar
Kahvaltimi yaptim yulaf sut yarim muz 2 ceviz
Bu sekio beslenme dogru mu bilmiyorum ama iki gunde 1.2 kilo verdim. Yani sabah ve öğlen yiyorum aksamlari yemiyorum.
Esimle beraber yaptigimiz icin aksamlari yemek pisirmez olduk artik. Uzun bi sure böyle devam etme karari aldik o da gidisattan dolayi memnun.onun daha cok kilo vermesi lazim. Onun yerine eve daha cok meyve ve ceviz badem hurma aliriz. Abur cubur artik yok. Bugun 3.gunum umarim hep böyle devam ederim.

kızlar günaydın.
Bu sabah ki kahvaltım: ofiste ki arkadaşlarla kahvaltıya çok şık bir yere gittik. felaket yedim :)
2 kuru üzümlü ekmek
filtre kahve
1 tk bal, 1 tk mandalina reçeli, 1 tk kaymak, 5 zeytin, 1tk acıbiber reçeli muhteşemdi.
1 üçgen eski kaşar, 1 kk hellim
yarım gözleme
5-6 patates kızartması
1 dilim karpuz
5 tk humus
6 ceviz
2 dilim domates, 2 dilim salatalık
1 dilim kaşarlı sucuk

akşam saat 7ye kadar bişey yemem artık. üstüne regl oldum ama bu ay nedense hiç şişlik olmadı karın ağrısı yaşamıcam o yönden iyi.

kesin yarım kilo aldım bugün :)

Ben tatlı istegimi bastiramiyorum kızlar nolacak bu halim 69 kiloyum hemde az yediğim bir gün sadece 67.5 gormustum :KK43:
Şu iştahım kapansa az
canim aksam ustu yogurt yulaf kuru kayisi ve hurma ye cidden hem cok lezzetli hemde cok tatli. tatli istegini kesiyo. yada bi tarif daha vereyim cok saglikli tam emziren annelere gore.

9 tane hurmayi suda islat. yumusayinca cekirdeklerini cikarip rondoya koy. uzerine 2 yemek kasigi tahin dokup pure yap. Bu karisimin dolapta saklayabilirsin. Daha sonra ayri bir kaseye 2 yemek kasigi tahin 1 yemek kasibgi hindistan cevizi ve hazirladigin karisimdan 2 tatli kasigi koy. biraz beklet.cok.lezzetli helva gibi bisey oluyo hemde sut yapiyo

Günaydınlar
Kahvaltimi yaptim yulaf sut yarim muz 2 ceviz
Bu sekio beslenme dogru mu bilmiyorum ama iki gunde 1.2 kilo verdim. Yani sabah ve öğlen yiyorum aksamlari yemiyorum.
Esimle beraber yaptigimiz icin aksamlari yemek pisirmez olduk artik. Uzun bi sure böyle devam etme karari aldik o da gidisattan dolayi memnun.onun daha cok kilo vermesi lazim. Onun yerine eve daha cok meyve ve ceviz badem hurma aliriz. Abur cubur artik yok. Bugun 3.gunum umarim hep böyle devam ederim.
Canim aksam yemegini kesmek cok guzel kilo verdiriyo ama vucut o tempoya alisinca hic kilo veremez oluyorsun. Sonradan cok az bile yesen kiko aliyorsun. Haftada 1 veya 2 gun yap sadece. Kac kilo vermek istiyorsun bilmiyorum.ama son 1 2 kg icin yap sadece. Emziriyormusun bilmiyorum.ama aclikda sallgilanan enzimeler bebekelr icinde zararli

Gubaydin kizlar rencide edin beni.. Dovun beni.

kahvalti 9.00
Mantar izgara 6 adet
4 dilim pastirma
yaklasik 100 gr kavurma
kizima yaptigim sutsuz yumurtasiz poaadan yarisini yedim
avuc icim kadarda yufka

Gunaydin kizlar. Aklima dustu bir kere dun attigim fit tatliyi yaptim muuuhtesem oldu yaparken az tadina baktim yogurt ve taban kismindan. Simdi yolladim buzluga ara ogunde 1 dilim yeme planlarim var. Aksi gibi bugun ara ogunume kurabiye yollamislar onu yarina birakicam pazar gunu hem. Simdi bir an once ara ogun olsun diye bekliyorum 🤩 tabi sporlarimi yapip beklicem insallah hak edeyim bir 😅

kızlar günaydın.
Bu sabah ki kahvaltım: ofiste ki arkadaşlarla kahvaltıya çok şık bir yere gittik. felaket yedim :)
2 kuru üzümlü ekmek
filtre kahve
1 tk bal, 1 tk mandalina reçeli, 1 tk kaymak, 5 zeytin, 1tk acıbiber reçeli muhteşemdi.
1 üçgen eski kaşar, 1 kk hellim
yarım gözleme
5-6 patates kızartması
1 dilim karpuz
5 tk humus
6 ceviz
2 dilim domates, 2 dilim salatalık
1 dilim kaşarlı sucuk

akşam saat 7ye kadar bişey yemem artık. üstüne regl oldum ama bu ay nedense hiç şişlik olmadı karın ağrısı yaşamıcam o yönden iyi.

kesin yarım kilo aldım bugün :)
Ewet ben de oglumla kahvaltiya gittim bugun sabah kacirdim baya borek corek suan toparlama asamasindayim bakalim haftasonu illaki bi sey cikiyo insallah sporda yaparsam hcundan kiyisindan toplamaya calisicam

Bugun egzersizleri yapmadim. Normalde 12de yiyordum 10da yedim. Patates kızartması pastane pogacasi bir de adini bilmedigim kek gibi bir sey vardi yarisini yedim.

Sonra 12de kahve ictim sekersiz. Baska hicbir sey yemedim.

Dayanabilirsem aksam 6da yerim yemegimi.

Gubaydin kizlar rencide edin beni.. Dovun beni.

kahvalti 9.00
Mantar izgara 6 adet
4 dilim pastirma
yaklasik 100 gr kavurma
kizima yaptigim sutsuz yumurtasiz poaadan yarisini yedim
avuc icim kadarda yufka
oyle cok yemisimki hala acikmadim. Ara ogun yapmadim.
Aksami gecirrmeyim diyede
1 kase sehriye corba
5 yk bamya
2 dilim ekmek ilede domates salatalik yedim.

X