Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugün oruc yalan oldu malesef :KK43:
uzulme canim zaten sistem degistirmek ilk baslarda iyi geliyo ama sonradan o da ise yaramaz oluyo sanirim herseyi deneyip arada etaboizayi sasirtmak lazim. Benim tikanan kilolarimi vermemi sagladi ama bak 10 gundurde 69 70 arasi gidip.geliyorum yine tikandim. Acaba regl olamadim.6 gun gecikti onun etkisi varmi bilemem tabi

uzulme canim zaten sistem degistirmek ilk baslarda iyi geliyo ama sonradan o da ise yaramaz oluyo sanirim herseyi deneyip arada etaboizayi sasirtmak lazim. Benim tikanan kilolarimi vermemi sagladi ama bak 10 gundurde 69 70 arasi gidip.geliyorum yine tikandim. Acaba regl olamadim.6 gun gecikti onun etkisi varmi bilemem tabi
Ben de regl olamadim bir turlu. Onun gerginliği var üstümde :KK43:

6da aksam yemegimi yedim 8de yerim diyordum da dayanamadim

Mercimek corbasi bulgur pilavi taze fasulye cacik yedim. Karnim lık lık ediyor utanmasam ikinci tabagi da yerdim

Bugun kendimi iyi hissediyorum cunku kacamak yapmadim. 4 tane kuru kayisi yedim kahveyle

Umarim aksam acikip cildirmam:KK75:

Gunes iyice cekilsin yuruyuse cikariz oglumla

Selam kizlar
Kahvalti
1d.peynir
2d.kasar
Domates salatalik biber
Biber kizartmasi
1tatli k.recel 1tatli k.bal
3d.ekmek

3hurna 15badem 1kurabiye
1b.sut

Aksam
10mercimek koftesi cay

Bugun telefon uygulamasindan kalori saydim. Yaklasik 1500kalori oldu. Bizim emziren anne olarak kac kalori almamiz gerekiyodu?

Sabah;

Elmali-muzlu yulaf lapasi
Yesil cay

Ogle;

Izgara cupra
Piyaz

Ara 1;

Menengic kahvesi (sekersiz)
1 hurma

Ara 2;

Kiraz sapi cayi
Cilek

Aksam;

Zeytinyagli kereviz
Eriste
1 dilim dil peyniri

Spor;

Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout
15 min dance cardio workout (80lerin sevdigim muzikleri esliginde dans ve egzersiz begendim arada yaparim sadece kollara cok calisiyor)

Boy 1.58 kilo cuma günü 52.8 di, siz taslamadan yazayım hamile kaldığım kilo 48.4 hamile kalmadan önce iyi bir vücudum vardı şimdi iç bacaklar birbirne sürüyor çok aşırı rahatsız oluyorum ,eskiden hergun popsugar in videolarini yapıyordum tekrar başladım ,55;5tan indim

Istedigin kiloya inersin insallah 😊 cumalari tarti gunumuz.

38 dk yürümüşüm ya performansım düştü :KK70: regl bitirdin beni

Eklentiler

• Screenshot_20200701-204705.png
    Screenshot_20200701-204705.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 16
X