Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Cok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo

4.5 ayda 15 kilo çok güzel verilir. Sen azmet yeter. Bende aralıkta başlayarak 2 ayda 13 kilo vermiştim. Sen azmet yeter. Hadi yapabiliriz 😍😍
Ayy ne güzel vermişsin ya darısı bana. Ben hiç spor yapamıyorum ama spor yapmaya vaktim yok sabah 7 den aksam 12 ye kadar evin içinde dolanıp duruyorum kızım çok huysuz hiç kendi kendine oynamıyo hep kucağımda bi yandan ev işi yemek derken tek basıma hepsine koşuyorum spora ne vaktim var ne de halim 😒

Cok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
Geçecek canım. Bebeğine ve kendine odaklan. Yemen gerekiyorsa sağlıklı şeyler bulundur elinin altında. Bebeğin banyosunu günde ikiye çıkardık biz birazcık uyumaya başladı.

Canim seni cok iyi anliyorum. Benzer durumlari yasiyoruz. Bu uyku konusu beni de cok yipratti. Tum gun zaten cok yoruluyoruz gece guc toplamak icin biraz uykuya ihtiyacimiz var onu da alamayinca yorgunluk ustune gerginlik de ekleniyor... insallah gecer.

bunlar geçecek elbet. Büyüme atağı geçiriyor olabilir şu dönem bir de sıcaklar var o sebeple uykusu dağılır. Hepsi bir geçiş süreci. Büyüdükçe dertleri de büyüyor farklı şeyler keşfediyor. uyanık kalmak bu süreyi uzun tutmak gibi. Sabret hepsi geçiyor ardından farklı şeyler çıkıyor. işe 1 saat uykuyla geldiğim zamanlar oldu. geçecek inşallah

Dun Ekin bexsero oldugu icin ben bugun evdeyim, asiri uykusuz bir gece gecirdik.

Bugun kahvalti edecegim 👍🏻

2 yumurta sahanda

bol peynir

3-4 zeytin

domates
Salatalik dereotu

Oglen karniyarik yerim yogurtla patlican yemiyorum icini yerim

aksama da zeytinyagli bamya yogurt

yogurdun yag yakmaya etkisi kanitlanmis. Bol bol tuketin.

ben kalsiyuma yuklencek biraz. Yemek yemeyi sevmedigim ve emzirdigim icin doktor acikca benden gittigini soyledi.

ozellikle kemiklerim korkutuyor beni. Su an bir seyim yok ama 10 sene sonra olur diye.

Duzenli yemek yiyemiyorum maalesef. Hem isim cok musait degil kafam cok yogun oluyor hemde midem.

yemek yemeyince mutluyum ben.

Kızlar merhaba,

yarına muhteşem geleceğim inşallah istediğim rakamı hafta sonu görmüştüm bugün yine baktım aynı rakamı gördüm :)

Sabah iş yerinde müdürümüz poğaçalar almış.

Sabah 08:40 - 1 tane dere otlu poğaça yanında tahıllı kahve ile yedim.
Ara öğün yok.

Öğlen 14.00 - 1 kepçe süzme mercimek, 2 küçük boy kıymalı kırmızı biber dolması (fırında), 1 kase göbek salatası
Ara öğün 16.00 gibi 1 Türk kahvesi, 1 havuç, 2 kuru incir

Akşam 19.00 - eşimle birlikte 1'er kase müsli

oğlumla kitap çalışması yaparız 5-6 sayfa

Sonra oğlum yine müziğini açar dans eder ben de eliptik yarım saat sürerim (150 kalori), kuşumuz da kuduruyor bizimle müzik açınca sonra,

Eşim içeri bakıp bunlar kafayı yemiş der ve mekanı terk eder:halay::halay:

Kızlar merhaba,

yarına muhteşem geleceğim inşallah istediğim rakamı hafta sonu görmüştüm bugün yine baktım aynı rakamı gördüm :)

Sabah iş yerinde müdürümüz poğaçalar almış.

Sabah 08:40 - 1 tane dere otlu poğaça yanında tahıllı kahve ile yedim.
Ara öğün yok.

Öğlen 14.00 - 1 kepçe süzme mercimek, 2 küçük boy kıymalı kırmızı biber dolması (fırında), 1 kase göbek salatası
Ara öğün 16.00 gibi 1 Türk kahvesi, 1 havuç, 2 kuru incir

Akşam 19.00 - eşimle birlikte 1'er kase müsli

oğlumla kitap çalışması yaparız 5-6 sayfa

Sonra oğlum yine müziğini açar dans eder ben de eliptik yarım saat sürerim (150 kalori), kuşumuz da kuduruyor bizimle müzik açınca sonra,

Eşim içeri bakıp bunlar kafayı yemiş der ve mekanı terk eder:halay::halay:
Oo buralar iyice kızıştı @suuka
Ben de çok iddialıydım ama herkes öyle olunca merak ediyorum bu hafta en çok kim verdi diye

Oo buralar iyice kızıştı @suuka
Ben de çok iddialıydım ama herkes öyle olunca merak ediyorum bu hafta en çok kim verdi diye

Ben eksi gorecegim insallah ama gecen oldugu gibi 1 kilo ustu falan olmaz. Yine gramlarla vericem gibi ama olsun gram gram da olsa gitsin de yeter artik diyorum.

Günaydın ilk menümü yazayım 😅
Az kavurmalı yumurta
Domates,salatalık,peynir
İkişer parça kavun karpuz
İki ince dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı tereyağı,çay kaşığı bal
Şekersiz çay
Normalde yumurtayı böyle yemeyiz ama haftada bir gün sabah menümüz kavurmalı yumurta 😂

Dun gece 3bucukta guc bela uyuttum oglumu en son gece yarısına yakin tarcinli yogurt yemiştim. Saat 3te mutfaga gittim visne receline ekmek banmaya. Vicdan yaptim yemedim hiçbir sey su ictim

Egzersizlerimi yapip 12 olunca yemek yiyecegim aksama da kahvalti yapicam

Sabah yuruyuse gittik oglumla

Canım geçecek merak etme. Sadece bebeğe günlük rutin yap. Her gün aynı saatlerde aynı şeyi yap. Bebekler düzeni sever. Sonra büyüyünce daha rahat oluyorsun merak etme 😍
Ayy ne güzel vermişsin ya darısı bana. Ben hiç spor yapamıyorum ama spor yapmaya vaktim yok sabah 7 den aksam 12 ye kadar evin içinde dolanıp duruyorum kızım çok huysuz hiç kendi kendine oynamıyo hep kucağımda bi yandan ev işi yemek derken tek basıma hepsine koşuyorum spora ne vaktim var ne de halim 😒
Canım birinden destek alsan. Kendine 1 saat zaman ayırsan çok rahatlarsın 😊
Ooo korktum şimdi ama. Bu hafta müsade et bana ya haftaya regl olurum zaten
Canım valla yarın ne olacak bende bilmiyorum ama çok çekişmeli olacak belli 🥰🥰

Günaydın kızlar ☀☀☀

Guanydin canim
.
Canim uykusuzluk bende de var. Sicaklardan galiba. Esimde yok bu aralar evde. Basimiza bazi kotu seyler geldi.Maddi olarak cok kaybimiz oldu. 2 cocukla evde bi basima kaldim. kizlar huysuz mutsuz elim gidiyo yemeklere ama durmaya calisiyorum tek dogru yapabildigim bu olsun diyorum. Veremesemde almayim diyorrum ama o gerginlik hissi hic bitmiyo
Gunaydin fit analar 😊
Gunaydinnn

yarin tarti gunu bu hafta dagitt topladim falan derken yarin ne olacak gorecegiz. Bugun toplamam lazim biraz.

Sabah 10.00
Kiraz sapi cayi

Kahvalti 11.00
1 yk kasigi yag ile sotelenmis mantar, biber, sogan, domates
1 dilim ekmek
2 tatli kasigi yahin pekmez

Ara ogun
meyve olur muhtemelen yine yaninda ceviz ile
.Aksam 17.30
Zyt. Bamya yemegi 1 tabak dolusu yerim
Gavurdag salata

Selam kizlar. Ben bu hafta verdigimi sanmiyorum. Inşallah almamisimdir :KK43:
Kahvaltımı 11de yaptim. Kavurmali yumurta, 1 parca peynir, 5 zeytin, domates, salatalik, biber, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 tk recel ve tereyağı
Arada 1 turk kahvesi
Az yemek cok fark ettirmiyor. Sporu birakir birakmaz gobek hemen sarkiyor sanki. Dun yurumedim, bugun kendimi salmis hissediyorum. Yuruyecek enerji bulamiyorum. En kisa zamanda kan degerlerime baktirmam gerek. Biktim dusuk tansiyondan :KK43:

Guanydin canim
.
Canim uykusuzluk bende de var. Sicaklardan galiba. Esimde yok bu aralar evde. Basimiza bazi kotu seyler geldi.Maddi olarak cok kaybimiz oldu. 2 cocukla evde bi basima kaldim. kizlar huysuz mutsuz elim gidiyo yemeklere ama durmaya calisiyorum tek dogru yapabildigim bu olsun diyorum. Veremesemde almayim diyorrum ama o gerginlik hissi hic bitmiyo

Gunaydinnn
Allah yardimciniz olshn canim uzuldum sizlerin adina... Benim de elim.gidiyo artik fazlasiyla cunku kendime ket vurdum

Canım geçecek merak etme. Sadece bebeğe günlük rutin yap. Her gün aynı saatlerde aynı şeyi yap. Bebekler düzeni sever. Sonra büyüyünce daha rahat oluyorsun merak etme 😍

Canım birinden destek alsan. Kendine 1 saat zaman ayırsan çok rahatlarsın 😊

Canım valla yarın ne olacak bende bilmiyorum ama çok çekişmeli olacak belli 🥰🥰
Ya rutin mutin bu pipisine takmiyo uyumak istemedimi tamam artik bekleki dinlenesin

X