Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 kiloyum canım 86ya düşmüştüm dogumdan 1 ay sonra geri kilo aldım doğurmamış gibiyim resmenKaç kiloydun canım? 4.5 ay güzel bir süre.
dışarda çok dengeli beslenebilirsin aslında. Yarım çorba , et veya tavuk, salata süper menü. Ben çok seviyorum
canım çocuğun kaç yaşındaydı?
Yok canım sebze kısmını bol tutuyorum. Bakma oraya sadece salata yazdığıma. Baya bol yiyorum. Sütüm aynı. Azalmadı. Akşamları da 25 gündür bişey yemiyorum. Alıştım acıkmıyorum. Çok acıkırsam eğer kefir içiyorum
Artik varligi yetiyor ya iyice sorumsuz oldu herseyi tek basima yapiyorum. 2 cocukla evde kaldim. zaten calismaya alismisim ev basiyo bide adam yok evde. ayhh bak imdi bugunde salonda yatsin en iyisine yapıyor sinirlendirmiş seni :)
Merhaba ben de katılmak istiyorum bebeğim 5 buçuk aylık 91kiloda başladım 16 günde 87 oldum Leslie yapıyorum aralıklı oruç yöntemini uyguluyorum hedefim eski kilom 60 ☺
Hoşbulduk çok teşekkür ederim inşallah verebilirim. Ca günleri güzel haberlerle insallahHosgeldin istedigin kiloya ulasirsin insallah cumalari tarti gunumuz.
4.5 ayda 15 kilo çok güzel verilir. Sen azmet yeter. Bende aralıkta başlayarak 2 ayda 13 kilo vermiştim. Sen azmet yeter. Hadi yapabiliriz90 kiloyum canım 86ya düşmüştüm dogumdan 1 ay sonra geri kilo aldım doğurmamış gibiyim resmen
Canım süper gidiyorsun diyecektim kahvaltını görünce öğlene ne yaptın öyle.. hatta zeytinler azalmıştı kahvaltıda öğlene taşınmış08:00 jilian michael (8/10)
12:00 2 krep, 7 yeşil zeytin, 2 dilim Ezine peyniri, 1 domates, 1 salatalık, 2 çay kaşığı kiraz reçeli
15:00 1 tabak musakka, 10 adet yaprak sarma, bir bardak ayran, bir tane Halley, bir tane küçük çikolata, 2 tatlı kaşığı sürmelik çikolata, 1 dilim büyüklükte bazlama , 15 adet yeşil zeytin
19:00 ebru şallı süper karın videosunun ilk 40 dk si yapıldı. ( 1/30)
20 2 kase kiraz, fındık badem (7 adet)
Hadi bakalım kim daha çok vermişGünaydın kızlar bir salaklık yapıp bugün bozmazsam yarın bomba gibi geliyorum