Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kaç kiloydun canım? 4.5 ay güzel bir süre.
dışarda çok dengeli beslenebilirsin aslında. Yarım çorba , et veya tavuk, salata süper menü. Ben çok seviyorum
canım çocuğun kaç yaşındaydı?

Yok canım sebze kısmını bol tutuyorum. Bakma oraya sadece salata yazdığıma. Baya bol yiyorum. Sütüm aynı. Azalmadı. Akşamları da 25 gündür bişey yemiyorum. Alıştım acıkmıyorum. Çok acıkırsam eğer kefir içiyorum
90 kiloyum canım 86ya düşmüştüm dogumdan 1 ay sonra geri kilo aldım doğurmamış gibiyim resmen 😂😂

Oglen yedigim kisirdan sonra yemek yemedim. Aksam 8de bir parça cocuklar icin hasladigim etten attim agzima. 8de 2 avuc aycekirdegi yedim. Şimdi de cayin yaninda 1 avuc kadar leblebi ve kuru üzüm yedim. Bugun spor yok, tansiyonum yine yerlerde 😔

İki yumurta
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
Bir dilim peynir
4-5 zeytin
Ara
Nescafe
2 tane Selanik gevreği
Ara
Süt muz ve tahildan oluşan smothy içecek
Aksam
2 tabak kabak yemegi
Yoğurt
Unicornetto dondurma
Ara
Rezene çayı
Bir avuç çekirdek
Kapanış
30 dj Leslie ,,:-)

Kahvaltı da tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost.
Ara 10 badem
Öğle 5 tane köfte ayran
Ara bir seftali
Aksam güveç bir kase yoğurt salata üzüm
Şimdide türk kahvesi içcem
Ama ögleden sonra bi halley yedim çok canım istedi bidaha almıycam eve evde olunca insan dayanamıyo 😏

90 kiloyum canım 86ya düşmüştüm dogumdan 1 ay sonra geri kilo aldım doğurmamış gibiyim resmen 😂😂
4.5 ayda 15 kilo çok güzel verilir. Sen azmet yeter. Bende aralıkta başlayarak 2 ayda 13 kilo vermiştim. Sen azmet yeter. Hadi yapabiliriz 😍😍

Selam kızlar
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado
1 tk şekersiz yer fıstığı ezmesi

12:00
Salata

13.30
1 kase Yulaflı süt karışımı

18.00
Fırında sebze (sarımsaklı yoğurtla birlikte)
Cacık
Tam buğday unundan yapılmış mücver

22.00
Filtre kahve

2 lt su
2 saat tempolu yürüyüş (bugün hem sabah hem akşam yürüdüm) 😍😍😍

08:00 jilian michael (8/10)

12:00 2 krep, 7 yeşil zeytin, 2 dilim Ezine peyniri, 1 domates, 1 salatalık, 2 çay kaşığı kiraz reçeli

15:00 1 tabak musakka, 10 adet yaprak sarma, bir bardak ayran, bir tane Halley, bir tane küçük çikolata, 2 tatlı kaşığı sürmelik çikolata, 1 dilim büyüklükte bazlama , 15 adet yeşil zeytin

19:00 ebru şallı süper karın videosunun ilk 40 dk si yapıldı. ( 1/30)

20:KK30: 2 kase kiraz, fındık badem (7 adet)

Kızlar şu göbek genişlemesini ölçtüm benimde 3 parmak sığıyor gebelikten önce 1 buçuk parmak sigiyordu acilen pilatese başladım o yüzden ebru Şallinin inşallah etki eder

08:00 jilian michael (8/10)

12:00 2 krep, 7 yeşil zeytin, 2 dilim Ezine peyniri, 1 domates, 1 salatalık, 2 çay kaşığı kiraz reçeli

15:00 1 tabak musakka, 10 adet yaprak sarma, bir bardak ayran, bir tane Halley, bir tane küçük çikolata, 2 tatlı kaşığı sürmelik çikolata, 1 dilim büyüklükte bazlama , 15 adet yeşil zeytin

19:00 ebru şallı süper karın videosunun ilk 40 dk si yapıldı. ( 1/30)

20:KK30: 2 kase kiraz, fındık badem (7 adet)
Canım süper gidiyorsun diyecektim kahvaltını görünce öğlene ne yaptın öyle.. hatta zeytinler azalmıştı kahvaltıda öğlene taşınmış :duduk:
Sporun çok güzel maşallah diyetle destekle alev alev yakarsın ortalığı

X