Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gündüz yesem cok üstünde durmazdim ama gec saat olmasi kotu oldu. Yedim yattim resmen 😁
Mesela ben artık belli bir saatten sonra bişey yiyince midem çok rahatsız oluyor gece uyuyamıyorum ve sabah çok kötü kalkıyorum. O yüzden gece mümkün olduğunca yemiyorum. Bide 25 gündür en son yemeğimi 18de yiyorum. O da beni kilo verme anlamında çok rahatlattı 😍

Evet canim konusmaya devam.ediyoruz hala. Benimki erkenci davrandi ekimde dogdu. Zor gunlerdi ama sukur atlattik. Simdide alerjisiyle ugrasiyorum. Minnacik.kaldi nedense kilo alamiyo. cok uzuluyorum. Bazen acaba diyet yaptigimdan mi diyorum ama saglikli besleniyorum aksine. hamurislerinin sute etkisi olacagini sanmiyorum. tatli arttiriyo kesinlikle ama tereyagi sut ve yumurtasizda tatli yok neredeysr
Beyaz Ekmek benim sütümü arttırıyor 🙈

Ay alemsin. Ben seninkini hesaplarım istersen. 🤣🤣🤣 ama o da olur bana her türlü uyar. Ya normal saat beğendim ben bittim şekline. Akıllı saat de istiyorum ama onu ayrı alsın 🤣🤣🤣
benimde motivasyonum o şekilde. İlk oğlumun doğum gününe 1.5 ay kaldı. Hedefim 72ler bakalım olacak mı? 😍😍😍 sende belirli bir tarihe hedef koy bakalım ne olacak. Birbirimizi takip edelim
Amin saol canım hepimizin inşallah 😍😍

Canım herkesin bünyesi Farklı. Ben 25 gündür nerdeyse her akşam minimum 1 saat yürüdüm. Ve 5 kilo vermemin yanında Bide inceldim. 😍😍 o yüzden inceldiğini yürüyüşün işe yaradığını hayal et 😍😍
Bizim 4.5 ay var doğum gününe. Dogum gününe kadar 75 olmak istiyorum bende. Tamam canım takip edelim birbirimizi

Günaydın kızlar,

bu sabah taahıllı kahvemi içtim çok iyi geldi aç karna. 2 tane fıstıklı bar yedim.

Öğlen 1 kepçe domates çorbası, yarım porsiyon taskebabı, 1 kase lahana salatası

ara öğün sade Türk kahvesi yanında 1 tane lokum verecek abla :)

Akşam eşim dışarda yiyelim dedi. ızgara köfte falan yerim salatayla bakcaz :)

Size bir şey sormak istiyorum.

6 temmuz kreşe başlayacaktık. 4 aydır gitmiyor martta kapandı malum covid nedeniyle. annem ve babam bakıyor gündüzleri. şimdi bana diyorlar ki akşam okula başladığında okulda kendini koruyamayacak ağladığında kucak isteyecek. illaki öğretmeni istem dışı da olsa teselli için öpecek. (ben de biliyorum) biz okuldan alınca evde rahat hareket edemicez diyor bana. iki arada kaldım. eşim ben ne dersem tamam diyecekmiş. bana bıraktı. gitmesini de istiyorum dedi. ama giderse sonra annen ilgilenemezse ne olacak dedi. sen bilirsin dedi.
okul gelsin gelişimi için çok faydalı çok zeki bir çocuk unutacağından korkmayın gelmezse de diye beni teselli ediyor. :KK43: ne yapayım siz söyleyin.

Selam kızlar menümle geldim
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado

12.00
1 kase yulaflı süt karışımı

13.30
2 ceviz

15.30
1 kare bitter çikolata

18.00
100 gr tavuk ızgara
Salata
Havuç tarator

2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Canım günaydın çok az geldi bana yediklerin doydun mu ya da akşam çok acıkmadın mı? Süt durumu nasıl azalma oldu mu?
Bu arada öteki saati almaya da başka bahane bulursun artık

6 temmuz kreşe başlayacaktık. 4 aydır gitmiyor martta kapandı malum covid nedeniyle. annem ve babam bakıyor gündüzleri. şimdi bana diyorlar ki akşam okula başladığında okulda kendini koruyamayacak ağladığında kucak isteyecek. illaki öğretmeni istem dışı da olsa teselli için öpecek. (ben de biliyorum) biz okuldan alınca evde rahat hareket edemicez diyor bana. iki arada kaldım. eşim ben ne dersem tamam diyecekmiş. bana bıraktı. gitmesini de istiyorum dedi. ama giderse sonra annen ilgilenemezse ne olacak dedi. sen bilirsin dedi.
okul gelsin gelişimi için çok faydalı çok zeki bir çocuk unutacağından korkmayın gelmezse de diye beni teselli ediyor. :KK43: ne yapayım siz söyleyin.
Bence anneanne ve dede icin cok riskli. Ben e bu sene baslatmayi dusunuyordum. 3 yasinda olacak ama erteledim bu fikri

Günaydın kızlar sabah bebek sürpriz bir şekilde 6:30 a kadar uyudu nasıl güzel geldi o uyku bana anlatamam. Eşim de erken kalkınca bebeği de kızı da bıraktım yürüyüşe gittim 45 dk yürüyüş yaptım baktım Pazar kuruluyor Pazar da yaptım. Eve geldim vakitlice kahvaltı yaptım şükür 🙏
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 domates 2 Çengelköy salatalık 1 kapya biber Reyhan maydanoz ve 1,5 peynir ile salata yaptım 3 wasa ile yedim. 2 tane de erik yedim.
Kahvaltı öncesi ve yürüyüş sırasında 1,5 lt su bitti

Eklentiler

• 97547986-99AF-4C45-B63E-D290EFAB0650.jpeg
    97547986-99AF-4C45-B63E-D290EFAB0650.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 33
Karin egzersisleri yapmayi biraktim. Yapiyirum Yapıyorum gobek hala yerinde

Araştırdım dogum yapmis kadınlarda diastatis recti diye bir durum olusuyormus yani su
unnamed.jpg

Once ayrilan bu kaslari ortada birlestirmek sonra nekik yapmak gerekiyormus. Yoksa ayrik sekilde guclenirmis kaslar.

Simdi biraktim crunch plank yapmayi karin kaslarini ortada birleştirecek egzersizler yapicam

Karin egzersisleri yapmayi biraktim. Yapiyirum Yapıyorum gobek hala yerinde

Araştırdım dogum yapmis kadınlarda diastatis recti diye bir durum olusuyormus yani su Eki Görüntüle 2656584

Once ayrilan bu kaslari ortada birlestirmek sonra nekik yapmak gerekiyormus. Yoksa ayrik sekilde guclenirmis kaslar.

Simdi biraktim crunch plank yapmayi karin kaslarini ortada birleştirecek egzersizler yapicam

Evet canim bu gorseli ben de biliyorum. Burayla da paylas birlestirici egzersizleri.

Evet canim bu gorseli ben de biliyorum. Burayla da paylas birlestirici egzersizleri.

Bu vakum hareketi nefes egzersizi en cok onerilen. Bunu yaptim bugun bir de russian twist table top cat cow
Youtubeda hareketlerin nasil yapılacağı ve karin kaslarının ne kadar ayrik durdugunu olcecek hareket de var. 3 parmagi gobek deliginin ustune bastiriyorsun ordaki bosluga kac parmak giriyor bakiyorsun. Benim 3 parmagim da girdi resmen :KK61:kasimin biri fizana biri yemene gitmis:KK53:

Bu vakum hareketi nefes egzersizi en cok onerilen. Bunu yaptim bugun bir de russian twist table top cat cow
Youtubeda hareketlerin nasil yapılacağı ve karin kaslarının ne kadar ayrik durdugunu olcecek hareket de var. 3 parmagi gobek deliginin ustune bastiriyorsun ordaki bosluga kac parmak giriyor bakiyorsun. Benim 3 parmagim da girdi resmen :KK61:kasimin biri fizana biri yemene gitmis:KK53:

benim de 2 parmağım giriyor içeri. ben de biliyorum bu durumu. ne desek boş :halay:

Bizim 4.5 ay var doğum gününe. Dogum gününe kadar 75 olmak istiyorum bende. Tamam canım takip edelim birbirimizi
Kaç kiloydun canım? 4.5 ay güzel bir süre.
Günaydın kızlar,

bu sabah taahıllı kahvemi içtim çok iyi geldi aç karna. 2 tane fıstıklı bar yedim.

Öğlen 1 kepçe domates çorbası, yarım porsiyon taskebabı, 1 kase lahana salatası

ara öğün sade Türk kahvesi yanında 1 tane lokum verecek abla :)

Akşam eşim dışarda yiyelim dedi. ızgara köfte falan yerim salatayla bakcaz :)
dışarda çok dengeli beslenebilirsin aslında. Yarım çorba , et veya tavuk, salata süper menü. Ben çok seviyorum

canım çocuğun kaç yaşındaydı?
Canım günaydın çok az geldi bana yediklerin doydun mu ya da akşam çok acıkmadın mı? Süt durumu nasıl azalma oldu mu?
Bu arada öteki saati almaya da başka bahane bulursun artık
Yok canım sebze kısmını bol tutuyorum. Bakma oraya sadece salata yazdığıma. Baya bol yiyorum. Sütüm aynı. Azalmadı. Akşamları da 25 gündür bişey yemiyorum. Alıştım acıkmıyorum. Çok acıkırsam eğer kefir içiyorum

Evet herkeste olmuyormus. Simdi ben spor yapicam korsem takili ama bir kontrol edicem bakalim benim kaslar da ayrik mi. Ama bende biraz gobek var gobekten kaslara ulasabilir miyim bilmiyorum 😅

X