Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Amaaan paylas gitsin. Bizim canımız hep birseyler cekiyor zaten 🤣
Siz istediniz 🤣🤣🤣
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Avokado

12.00
1 hamburger
Patates kızartması
Tavuk kızartması çeşitleri
Sufle
1 m.gn.m mini dondurma

18.00
1 patlıcandan imam bayıldı
Yoğurt

1 saat tempolu yürüyüş
2.5 lt su

Siz istediniz 🤣🤣🤣
8.00
2 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Avokado

12.00
1 hamburger
Patates kızartması
Tavuk kızartması çeşitleri
Sufle
1 m.gn.m mini dondurma

18.00
1 patlıcandan imam bayıldı
Yoğurt

1 saat tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Amaaan, kiz ben de bisey sandim. Ben bugun durup dururken 3 tane pogaca yedim, senin en azindan yildonumunmus 🤣 afiyey olsun:KK66:

Ayy maşallah canım ya darısı bana insallah cok güzel vermişsin.
Saol canım. Ben aralıkta 92ile başladım. Şubata kadar 13 kilo verdim. 79 oldum. Corona dönemi 3 kilo geri aldım. Şimdi 7 haziranda 82ile başladım şu anda 77lerdeyim. 5 kilo gitti bile. Çok şükür 😍😍😍 sende yapabilirsin diye anlattım bunları. İlk 13 kiloyu diyet gruplarıyla vermiştim. Şimdi burası baya motive ediyor beni. 🤩🤩🤩

Geçen aynı şey benim aklıma geldi. 10 sene önce üniversite okurken gecenin bir yarısı patates pizza bisküvi profiterol gömdüğümüz günler vardı ve 50li kilolardaydık. Şimdi 70in altına inmeyeli kaç sene oldu. Gerçi o zaman çok yürüyorduk ve gençtik metabolizma dört nala gidiyordu. Ben de çaya bisküvi banmayı ve browniye Nutella sürmeyi özledim.
Ama hemen moral bozmak yok o bedene dönelim ara ara çılgınlıklar yaparız
Ben 50lerde oldugum kilolari hic hatirlamiyotum. Direk 60lara ciktim heralde:) ortaokulda cok sismandim lisede boy attim da balik etli kivamina geldim. Hic oyle patates ekmek filan yiyemedim😢 33 yasindayim ve neredeyse 20 yildir 3 asagi 5 yukari 62 kilodayim. O yuzden su an ideal kilomda olmasam bile kafam rahatladi. Bugun annem ortaokuldaki bir pantolonumu gosterdi ve inanir misiniz beli iliklendi😂modasi gecmemis olsa giyebilirdim yani😂 o zamanki gidisatla obez bile olabilirdim.ne kadar sukretsem az. Bana sismanim diye takilan arkadaslarim da evlenince 10kilo alan tiplerden oldu. Hepsi benden sisman su an. Aman Allahim ne kin besliyomusum meger su an fark ettim😂 baya icimi dokmus oldum.kusura bakmayin😊

Merhaba arkadaslar,
Hafta sonu bahcedeydik.yazamadim o yuzden sarj aletimi goturmemisim. gerci cok yedim hic diyet yapmadim yazmadigim iyide oldu.

Bugun sabah
sucuklu menemen

Ara ogun
Dut kayisi

Aksam 17 30
karalahana corbasi 3 tabak kadar

Saol desteğin için canım. Evet şükür iyi gidiyor. Artık ya sabah ya akşam minimum 1 saat yürüyorum. Bugün eşimle yıldönümümüzdü. Öğlen senin cheat meal den (inşallah İsmini doğru hatırlıyorumdur) yaptım. Yemediğim şey kalmadı. 🤣🤣🤣

Bana uyar nasıl yarışacağız? Diyet gruplarında verilen kilo yüzdesine bakıyorlar. Öyle yapalım mı seninle?
Ay bende bi saat beğendim onu aldırayım bari 😍😍😍
Ay o yüzdeyi hesaplayamam ben uğraşamam (matematik öğretmeniyim ) ama verilen kilolara göre bayrama kadar en çok veren diyelim.
Saat aldırmışken iwatch al ben çok memnunum

Saol canım. Ben aralıkta 92ile başladım. Şubata kadar 13 kilo verdim. 79 oldum. Corona dönemi 3 kilo geri aldım. Şimdi 7 haziranda 82ile başladım şu anda 77lerdeyim. 5 kilo gitti bile. Çok şükür 😍😍😍 sende yapabilirsin diye anlattım bunları. İlk 13 kiloyu diyet gruplarıyla vermiştim. Şimdi burası baya motive ediyor beni. 🤩🤩🤩
Bende onun için geldim valla tek basıma beceremedim bu sefer insallah burası işe yarar. Sen çok güzel vermişsin benimde vermem lazım kızımın dogum gününde fotograflarda böyle olmak istemiyorum 😏

Merhaba arkadaslar,
Hafta sonu bahcedeydik.yazamadim o yuzden sarj aletimi goturmemisim. gerci cok yedim hic diyet yapmadim yazmadigim iyide oldu.

Bugun sabah
sucuklu menemen

Ara ogun
Dut kayisi

Aksam 17 30
karalahana corbasi 3 tabak kadar
Aa bizim Kasım annelerinin kurucusu değil misiniz siz. Bizim grubu neden bıraktınız 😀

65 ciktim canim. 63 lere inmistim sonra uzun bi sure diyet falan hak getire ne bulduysam yedim. Sonra yapamadim diyet moralim bozuktu falan. Simdi gecen hafta tekrar diyetisyene basladim. Yani gercekten artik 55 leri görmek istiyorum. Evde bakici abla var diye abur cubur aliyoruz kadinin cani isterse atistirsin diye. Mubarek o yemiyor ben tüm cekmece bitene kadar asla rahat edemiyorum. Evde abur cubur olmasa daha rahat bi yol bulamadim malesef bu duruma.

X