Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

65 ciktim canim. 63 lere inmistim sonra uzun bi sure diyet falan hak getire ne bulduysam yedim. Sonra yapamadim diyet moralim bozuktu falan. Simdi gecen hafta tekrar diyetisyene basladim. Yani gercekten artik 55 leri görmek istiyorum. Evde bakici abla var diye abur cubur aliyoruz kadinin cani isterse atistirsin diye. Mubarek o yemiyor ben tüm cekmece bitene kadar asla rahat edemiyorum. Evde abur cubur olmasa daha rahat bi yol bulamadim malesef bu duruma.

O yemiyorsa niye aliyorsun? Saglikli atistirmaliklar bulundur ondan yesin abur cubur sart degil.

O yemiyorsa niye aliyorsun? Saglikli atistirmaliklar bulundur ondan yesin abur cubur sart degil.
Ceviz badem incir kayisi hurma bunlar zaten var benim icin. Ne bilim kadin demesin bunlarin evinde bi gofret bile yok ya da bi bisküvi falan. Dogru dion aslinda almasam daha hayirli.almim o zaman ya. Sunlar bitsin almim. Maasin yarisini abur cubur ve içeceklere gidiyor. Onlarin yerine et alsam her gün et yerim vallaha.

Ceviz badem incir kayisi hurma bunlar zaten var benim icin. Ne bilim kadin demesin bunlarin evinde bi gofret bile yok ya da bi bisküvi falan. Dogru dion aslinda almasam daha hayirli.almim o zaman ya. Sunlar bitsin almim. Maasin yarisini abur cubur ve içeceklere gidiyor. Onlarin yerine et alsam her gün et yerim vallaha.

Ne alaka ya? Bir evde sagliksiz abur cuburlar olmak zorunda mi? Sizin yasam tarziniz neyse ona gore seyler bulunur bakici da yerse onlardan yer canim. Benim evime de yardimci geliyor evde ne varsa hepsinden yer ama hic onun icin abur cubur almak aklima gelmez ben evime sokmadigim seyi onun icin neden alayim.

Ne alaka ya? Bir evde sagliksiz abur cuburlar olmak zorunda mi? Sizin yasam tarziniz neyse ona gore seyler bulunur bakici da yerse onlardan yer canim. Benim evime de yardimci geliyor evde ne varsa hepsinden yer ama hic onun icin abur cubur almak aklima gelmez ben evime sokmadigim seyi onun icin neden alayim.
Dogru dedin valla haklisin canim. Tamam o zaman bende almim bundan sonra. Zaten ala ala bu hale geldi. O çekmecede olunca beni dürtüyor kalk ye diye. Artik yemicem. Surekli bi yemek yeme isteğiyle geziyorum kafamda..
Bugun iyi basladik cok şükür.

autumnn autumnn canim ilk oglumda ben de agri kesici vermeyecegim diye cok direndim ama onun o aci ceken halini gorunce en azindan içinde paraben olmayan bir agri kesiciye basladim. Cok cok zorda kalmazsam vermiyorum zaten ama su donemde ust dislerini cikarmaya calisiyor ve onun acisi bambaska biliyorum. Eger o gun gercekten cok ağlıyorsa bir olcu minafen veriyorum.

😂😂Aslinda ben degildim canim ama bi excel liste yapilmasi gerekti. o yuzden bana verdiler kuruculugu. Ben istememistim oysaki. Ilk zamanlardaki arkadaslarla konusuyoruz hala ama o gruptan degil. oraya hic girmiyoruz artik nerdeyse
Anladım. Evet bazıları daha dogum yapmadan ayrılıp başka yerden konuşmaya devam etmişlerdi 😊 Biz devam ediyoruz hala. Bebiş nasıl

Selam kızlar
Kahvaltı fotoda
Ara Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz
FB318EFB-85D7-4A7D-934B-DD170C9AD28C.jpeg
FB318EFB-85D7-4A7D-934B-DD170C9AD28C.jpeg

Selam kizlar. Ben de bu sabah 10.30da yaptim kahvaltimi. 2 yumurtadan omlet, 2 parca peynir, domates, salatalik, 1 tane pogaca, 1 dilim cavdarli ekmek, 1 tk recel ve tereyağı
Sonrasinda 1 turk kahvesi, 1 kare bitter
Az once de 5 tane kiraz, 3 tane erik yedim.
Ogunler ard arda oldu bugun. Kucuk uyuyorken keyif yapmak istedim. Su an tika basa doluyum. Bu beni bi 3-4 saat tutar. Bugun denize gitmeyecegiz cunku sahil artik cok kalabaliklasti. Zaten vakalar artmis bu ilde. Mesafeyi daha da arttirmaya karar verdim. Ogleden sonra bi pazara, markete giderim, o sayede yurumus olurum. Bir de aksam yine 8 gibi 1saat tempolu yururum. Su sira kilo verdigimi sanmiyorum ama yuruyusler sayesinde ve gec saatte birsey yemeyerek en azindan almadigimi dusunuyorum.
Gecen ay ilk kez adet gormustum. Uzerinden 37 gun gecti ve hala adet olmadim. Acayip sisim, gaz sancilarim oluyor. Gobegim sis gorunuyor, sinir ediyor beni 😡

bizim ev de aynısı gelen kişi haber vermeden gelmesin diyorum. annem geliyor sizde bişey yok diyip söyleniyor ama biz karı koca cips cofret meyve suyu hiç tüketmiyoruz. evde şu anda sedece soda ve süt var içecek olarak. abur cubur olarak da dolapda oğlanın pinguileri var. hergün bir tane tatlı yeme hakkı var biliyor o da alıştığı için istemiyor. markete götürmüyorum zaten bilmiyor istemeyi de. 4 yaşında bu düzen hep böyleydi. arada kaynanam ya da annemler vriyor gofret ya da kek tabi ki yiyor. ama kalkıp bana anne gofret al diyemez biliyor alınmayacağını :) aç aç dolanıyoruz aile boyu :)

Selam kızlar,

bugün sabahtan beri toplantı toplantı kafayı kaldırıp yazamadım hiç.

Bu sabah 1 tane dün yaptığım yulaf ezmeli kuru meyveli kurabiyeden yedim yanında tahıllı kahve içtim.

Öğlen 14.00 da 1 kepçe mantar çorbası, 1 tabak taze fasulye(zeytinyağlı), 1 kase gavurdağı salata bol cevizli olur inşallah

Ara öğün Sade Türk kahvesi, 1 havuç başka bişey yemem.

Akşam 2 tane wasa ekmek, 1 domates, salata ile geçiştiririm. Yemek yok evde :) annem oğlumu doyurup yollayacakmış. Eşim de sen ne yersen ondan yerim yemeğe gerek yok dedi :)

30 dk eliptik ile gün biter böylelikle.

Bu arada zeytinyağlı taze fasulyenin kalorisi oldukça düşük bol bol yiyin kızlar hem sağlıklı hem kilo aldırmıyor. bir orta porsiyon 80 kalori civarında, 1 kilosu 300 kalori

Saol desteğin için canım. Evet şükür iyi gidiyor. Artık ya sabah ya akşam minimum 1 saat yürüyorum. Bugün eşimle yıldönümümüzdü. Öğlen senin cheat meal den (inşallah İsmini doğru hatırlıyorumdur) yaptım. Yemediğim şey kalmadı. 🤣🤣🤣

Bana uyar nasıl yarışacağız? Diyet gruplarında verilen kilo yüzdesine bakıyorlar. Öyle yapalım mı seninle?
Ay bende bi saat beğendim onu aldırayım bari 😍😍😍
Ayyy ewlilik yildonumunuz kutlu olsun ne gusel Allah nice yillar gostersin insaah

65 ciktim canim. 63 lere inmistim sonra uzun bi sure diyet falan hak getire ne bulduysam yedim. Sonra yapamadim diyet moralim bozuktu falan. Simdi gecen hafta tekrar diyetisyene basladim. Yani gercekten artik 55 leri görmek istiyorum. Evde bakici abla var diye abur cubur aliyoruz kadinin cani isterse atistirsin diye. Mubarek o yemiyor ben tüm cekmece bitene kadar asla rahat edemiyorum. Evde abur cubur olmasa daha rahat bi yol bulamadim malesef bu duruma.
Allah srni netmesin bahaneye bak :KK70: eimdide masum.bakici ablaya atiyo sucu

X