Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kizlar. Ben de abarttim.yarin listeme donuyorum insallah.
Sabah
1 simit
1 tahinli corek
1d.peynir
3zeytin

Ara
Yarim kilo kadar dut:)
2kare bitter

Aksam
Yarim kepce mercimek corba
2kasik taze fasulye
3kasik pilav
salata yogurt

Sen spora baslasan vucudun hem sıkılasacak hem kilo verme hizin artacak.

Neden bu kadar zor ki? O kadar emek harciyoruz, azicik bi kacamak yapsak hepsi geri geliyor. Resmen bir adim ileri iki adim geri :KK43: su an soyle bir suru cesit biskuvi olsa, caya bana bana yesem ama payima duzen az sutlu kahve. Yorgunluktan onu bile kalkip yapamiyorum 😒

Neden bu kadar zor ki? O kadar emek harciyoruz, azicik bi kacamak yapsak hepsi geri geliyor. Resmen bir adim ileri iki adim geri :KK43: su an soyle bir suru cesit biskuvi olsa, caya bana bana yesem ama payima duzen az sutlu kahve. Yorgunluktan onu bile kalkip yapamiyorum 😒

Bu saatte kahve icsen nasil uyuyacaksin yat uyu bosver.

Ya yemin ederim sicaklarla spor yap.a istegim.oyle azaldiki popomdan ter damliyo sicaktan kendimden gecmisim.bide kalkip apor yapicam yok yani cok zor olacak yazin spor.. anca cikip.yurumem falan lazim

Sen spora baslasan vucudun hem sıkılasacak hem kilo verme hizin artacak.
Harika olurdu. Vucut guzelligini gec sirt agrilarima bile nasi iyi gelirdi ama cok afedersiniz tuvalete bile gonlumce gidemiyorum. Bebegim cok az uyuyor.ve hep dogdugundan beri gaziydi uykusuydu kucaga cok alisti. Bu yil boyle gececek gibi. Seneye okula baslar da bakici tutarsam o zaman mutlaka spora da baslicam insallah.

Harika olurdu. Vucut guzelligini gec sirt agrilarima bile nasi iyi gelirdi ama cok afedersiniz tuvalete bile gonlumce gidemiyorum. Bebegim cok az uyuyor.ve hep dogdugundan beri gaziydi uykusuydu kucaga cok alisti. Bu yil boyle gececek gibi. Seneye okula baslar da bakici tutarsam o zaman mutlaka spora da baslicam insallah.

Bence 15 dk da olsa gunde ayir kendine spor icin. Cok etkili cok guzel videolar var kisa da olsa.

Geçen aynı şey benim aklıma geldi. 10 sene önce üniversite okurken gecenin bir yarısı patates pizza bisküvi profiterol gömdüğümüz günler vardı ve 50li kilolardaydık. Şimdi 70in altına inmeyeli kaç sene oldu. Gerçi o zaman çok yürüyorduk ve gençtik metabolizma dört nala gidiyordu. Ben de çaya bisküvi banmayı ve browniye Nutella sürmeyi özledim.
Ama hemen moral bozmak yok o bedene dönelim ara ara çılgınlıklar yaparız

Geçen aynı şey benim aklıma geldi. 10 sene önce üniversite okurken gecenin bir yarısı patates pizza bisküvi profiterol gömdüğümüz günler vardı ve 50li kilolardaydık. Şimdi 70in altına inmeyeli kaç sene oldu. Gerçi o zaman çok yürüyorduk ve gençtik metabolizma dört nala gidiyordu. Ben de çaya bisküvi banmayı ve browniye Nutella sürmeyi özledim.
Ama hemen moral bozmak yok o bedene dönelim ara ara çılgınlıklar yaparız
Vallahi ayni biz de oyleydik. Gecenin bir yarisi neler yer içerdik ama hala 52 kilodaydim :KK43: simdi bir 5 kiloyu veremiyorum.
Arada kacamak yapiyorum sonra pisman oluyorum. Bugun 1 tane pogaca yerim diye planlarken 3 tane yedim cunku doymadim, canim o kadar cok istedi ki :KK43:

Vallahi ayni biz de oyleydik. Gecenin bir yarisi neler yer içerdik ama hala 52 kilodaydim :KK43: simdi bir 5 kiloyu veremiyorum.
Arada kacamak yapiyorum sonra pisman oluyorum. Bugun 1 tane pogaca yerim diye planlarken 3 tane yedim cunku doymadim, canim o kadar cok istedi ki :KK43:
Az kaldı canım sabret mutlaka. 5 kg nedir ki? O kadar verdin 5 kg mu veremeyeceksin, ben spor yapamadığımda mutfakta çorba karıştırırken bile belimi çevirmeye başladım bi Ümit biraz göbek gider diye.
Olacak inş şuraya yazman bile emek ve karşılığını göreceksin

Az kaldı canım sabret mutlaka. 5 kg nedir ki? O kadar verdin 5 kg mu veremeyeceksin, ben spor yapamadığımda mutfakta çorba karıştırırken bile belimi çevirmeye başladım bi Ümit biraz göbek gider diye.
Olacak inş şuraya yazman bile emek ve karşılığını göreceksin
Ay amin insallah canim. Hepimiz en kisa surede su kilolardan kurtulalim sonra da emziren anneler kilo koruma basligi acariz 😁 tabi o zamana hala emziyor olur muyuz bilmem 🤣

Yuruyusun cok guzel canim daha ne evde yiyomussun oglen yemegini vallahi cok iyi ya sen zaten vereceksin bu kilollari ben yuZde yuz eminim. Cunku bi kere yaotin bi daha yaparain
Saol desteğin için canım. Evet şükür iyi gidiyor. Artık ya sabah ya akşam minimum 1 saat yürüyorum. Bugün eşimle yıldönümümüzdü. Öğlen senin cheat meal den (inşallah İsmini doğru hatırlıyorumdur) yaptım. Yemediğim şey kalmadı. 🤣🤣🤣
Sevgili autumnn autumnn biraz coştur bizi. Herkes salmaya başladı. Kurban bayramına bir ay kaldı ama hala kiloların onlar basamağı aynı:)
Napsak ödül mü koysak ceza ile kimse korkmadı burada🤔
Eşleşip yarışsak mı suukaa suukaa ? Birinci olan kendine bir şey alsın mesela..
Ben eşimden söz aldım bayrama 72 yi görürsem 600tl ye bir spor ayakkabı var onu hediye edecek (gerçi her Halükarda alırım dedi minnoş bir zamanda).
Hadi kaptan ver coşkuyu
Bana uyar nasıl yarışacağız? Diyet gruplarında verilen kilo yüzdesine bakıyorlar. Öyle yapalım mı seninle?
Ay bende bi saat beğendim onu aldırayım bari 😍😍😍

Kızlar bugün menümü paylaşmayayım. Yediklerimden pişman değilim. Bilerek yedim. Bugün yıldönümümüzdü. Öğle yemeğini çoook abarttım. Ama akşam telafi ettim. O yüzden mutluyum. 23 gündür süper gidiyordum verdiğim 5 kiloyu kutladım 🙈🙈

X