Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sevgili autumnn autumnn biraz coştur bizi. Herkes salmaya başladı. Kurban bayramına bir ay kaldı ama hala kiloların onlar basamağı aynı:)
Napsak ödül mü koysak ceza ile kimse korkmadı burada🤔
Eşleşip yarışsak mı suukaa suukaa ? Birinci olan kendine bir şey alsın mesela..
Ben eşimden söz aldım bayrama 72 yi görürsem 600tl ye bir spor ayakkabı var onu hediye edecek (gerçi her Halükarda alırım dedi minnoş bir zamanda).
Hadi kaptan ver coşkuyu

Niye kimse menu yazmiyor nerede bu ahali 🙄
Bende yazayım ama ben tatlı krizlerimin önüne geçemiyorum meyveli yoğurt falan fa kesmiyo aşırı yoruluyorum ondan mı nedir gözüm dönüyor resmen çikolata istiyo canım nolcak bilmiyorum..
Sabah kahvaltısında bir yumurta iki zeytin bolca dere otu bir domates bir salatalık çok az da bal.
Ara ögünde bir elma
Ögle yemeği bir kase şehriye corbası bir kase yogurt
Ara öğün türk Kahvesi ve baya bi çikolata yedim durduramadım kendimi 😏
Aksamyemeği bir tabak nohut bolca salata ayran biraz da karpuz.
Aslında cikolata dısında gayet iyi bence 😀

Selam herkese. Sabahtan beri yazamadim cunku denize goturduk bebeleri bugun. Sabah 10.45te kahvalti, sucuklu yumurta, 2 parca peynir, 1 dilim cavdarli ekmek, domates, salatalik, 1 tk recel ve tereyağı
Arada 1 turk kahvesi, 1 kare bitter
Sahilde 3 tane kendi yaptigim pogaca, 3 tane can erik, 2 avuc aycekirdegi, cay
Aksam yemegini anca 9da yiyebildik. 3 parca tavuk, 2 kasik bulgur pilavi, ayran
Birazdan az sütlü kahve icer yatarim.
Spor, 15 dk yuzdum ve 5880 adim attim. 10 bine tamamlamayi cok istiyordum ama ufaklik hic durmadi yine. Yemegi sirayla yiyebildik:KK43:

Sevgili autumnn autumnn biraz coştur bizi. Herkes salmaya başladı. Kurban bayramına bir ay kaldı ama hala kiloların onlar basamağı aynı:)
Napsak ödül mü koysak ceza ile kimse korkmadı burada🤔
Eşleşip yarışsak mı suukaa suukaa ? Birinci olan kendine bir şey alsın mesela..
Ben eşimden söz aldım bayrama 72 yi görürsem 600tl ye bir spor ayakkabı var onu hediye edecek (gerçi her Halükarda alırım dedi minnoş bir zamanda).
Hadi kaptan ver coşkuyu

Sorma canim. Bir suru de yeni gelen oldu geldikleri gibi gidiyorlar anlamiyorum 😂

Kimse kimsenin yerine zayiflayamiyor arkadaslar ah keske olsa Mysonismysun Mysonismysun yerime az zayiflardi ben mola falan verirdim 🙄😅 istikrarli ve kararli olmak gerekiyor. Evet kusursuz diyet olmuyor kendimden de biliyorum ama buralarda kaldikca diyetten de uzaklasmiyor insan. Kilo sadece guzel gozukmek icin degil, daha hafif hissetmek ve asil saglikli olmak icin onemli. Kiloyla birlikte her hastalik geliyor. Cogumuzun kismen genc oldugunu farz ediyorum emzirdigimiz icin 30 lu yaslar vardir en fazla. Simdi bu yaslarda boyleysek metabolizma iyice yavasladiginda ne hale doneriz. Etrafiniza buyuklere bakin anne teyze abla vs. Onlarin vucutlari gibi bir vucuda sahip olmak ister misiniz?

Kurallar koyabiliriz yeni fikirlerinizi bekliyorum.

Geri donmek istiyorsun anladigim kadariyla gel kapimiz acik ben hele daimi uye seneye hazirana kadar nobetci olma ihtimalim var.....
Ay koruma.donemi kolay sozumu geri aliyorum 4 gundur felaket derecede yedim... Neyse kendimi biean evvel.duzelmem lazim vu cuma sizlerle tartilayim bakim

X