- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar regl olmadım hala,olunca kaç kg gider,
autumnn bu kadinin agzindan hayirli bisey cikmadimi kiz
Kizlar inanilmaz derecede yeme icmeyi aksattim.su 4 gundur diyet miyet hak getire yarina buna bi dur diycem yoksa fena...
Olsaydık belki 5 kg giderdi:))Umutlarimi ben de ona baglamistim ama bu sene buyuk ihtimal regl olmayacagim seneye allah kerim
Olsaydık belki 5 kg giderdi:))
9,5 seninki?Kac aylik bebegin? Benden once olursun kesin
9,5 seninki?
Bende yazayım ama ben tatlı krizlerimin önüne geçemiyorum meyveli yoğurt falan fa kesmiyo aşırı yoruluyorum ondan mı nedir gözüm dönüyor resmen çikolata istiyo canım nolcak bilmiyorum..Niye kimse menu yazmiyor nerede bu ahali
Ben içiyorumArkadaslar yesil cay içen var mı emzirirken zararı var mı
Sevgili autumnn biraz coştur bizi. Herkes salmaya başladı. Kurban bayramına bir ay kaldı ama hala kiloların onlar basamağı aynı:)
Napsak ödül mü koysak ceza ile kimse korkmadı burada
Eşleşip yarışsak mı suukaa ? Birinci olan kendine bir şey alsın mesela..
Ben eşimden söz aldım bayrama 72 yi görürsem 600tl ye bir spor ayakkabı var onu hediye edecek (gerçi her Halükarda alırım dedi minnoş bir zamanda).
Hadi kaptan ver coşkuyu
Arkadaslar yesil cay içen var mı emzirirken zararı var mı
Ay koruma.donemi kolay sozumu geri aliyorum 4 gundur felaket derecede yedim... Neyse kendimi biean evvel.duzelmem lazim vu cuma sizlerle tartilayim bakimGeri donmek istiyorsun anladigim kadariyla gel kapimiz acik ben hele daimi uye seneye hazirana kadar nobetci olma ihtimalim var.....
Valla her gun bi bardak iciyorum zarari var mi bilmemArkadaslar yesil cay içen var mı emzirirken zararı var mı