Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglen yemegim, muz,sut, yulaf, kuru uzum, cig findik ve tarcin
Genelde bir gun onceden yemeğim olurdu ama bugun yok, en hizli bunu yapabildim
Canım yerleşmezse çabuk gider sonra. Bir de bebek daha üç aylık hareketlenince verirsin. Ben gebelikte değil sonra çok almıştım bu sefer kilolu hamile kalınca az aldım (6 kg) 15 günde 10 kg verdim şimdi ilk hedef emzirirken almamak ve sonra 70 e düşmek. Bebek yaşına gelince de bir 5-6 kg daha versem süper olurMaalesef şu bir gerçek benim için yemek yemezsem süt olmuyor .Bende 58 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum .Bebeğimde 2.5kg doğdu şimdi 3 aylık 7 kg yi geçti bile ve emmek istiyor doymazsa huzursuz oluyor.Tek temennim bu kilolar yerleşmez inş.sonra kalıcı hale gelirse diye korkuyorum. Hayatım boyu hep zayıf biri oldum şimdi aynada kendimi görünce şaşırıyorum
Kızlar diyetisyene mi başlasam acaba kendime bi türlü engel olamıyorum çünkü.. 71.5 nedir ya hayatımda görmedim böyle kiloyu. Ama daha 40 günlüğüz sütle besliyorum sadece sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ekmeği temelli kessem mi acaba. Sabah
2 tane poğaça
1 kutu meyve suyu
Öğlen de az badem yedim.
Akşama sadece yayla çorbası içeyim diyorum eşimde lahmacun yesin.
Diyestiyene msj attım 3. Ayda başlayalım dedi kalktım pasta yapıyorumDiyetisyene baslayabilirsin evet. Emzirmeye gore diyet verir sana.
Canım aslında az yemişsin Ama karbonhidrat ağırlıklı yemişsin. Et süt sebze meyve ekle yediklerine.Kızlar diyetisyene mi başlasam acaba kendime bi türlü engel olamıyorum çünkü.. 71.5 nedir ya hayatımda görmedim böyle kiloyu. Ama daha 40 günlüğüz sütle besliyorum sadece sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ekmeği temelli kessem mi acaba. Sabah
2 tane poğaça
1 kutu meyve suyu
Öğlen de az badem yedim.
Akşama sadece yayla çorbası içeyim diyorum eşimde lahmacun yesin.
Diyestiyene msj attım 3. Ayda başlayalım dedi kalktım pasta yapıyorum
Ay ne bilim ya. Bizim evde tatlı olmayınca eşim dışarıdan alıyor surekli bu ay da bayağı harcama yaptık bebekten dolayı ondan yaptım. Tabi hepsi bahane işte ya uff.Canim 3 de basla tamam ama pasta da yapma yani
Ben bugün bir aylık oldum diyetisyenim mesaj attı bu hafta gelin başlayalım diye. Gitmeyi düşünüyorum çünkü o sürekli destekliyor beni whatsapp tan filan. Sayesinde hamileliği 6 kg ile bitirdimDiyestiyene msj attım 3. Ayda başlayalım dedi kalktım pasta yapıyorum
Kızlar tekrar merhaba.
Eşim evde yatıyordu bebeği doyurdum altını aldım dedim hem gazını çıkar hem uyuyun beraber. Ben de çıktım hava mis gibi olunca 45 dk yürüdüm geldim. Süper geldi resmen mutlu oldum. Eşim evde yatay pozisyona geçtiği anda bebeği kucağına atarım bundan sonra.
Ben bugün bir aylık oldum diyetisyenim mesaj attı bu hafta gelin başlayalım diye. Gitmeyi düşünüyorum çünkü o sürekli destekliyor beni whatsapp tan filan. Sayesinde hamileliği 6 kg ile bitirdim
Saglikli beslenmek diyet yapmak demek degil ki. Cok canin istiyorsa az az yiyebilirsin ama ağırlıklı sebze ve protein agirlikli beslenirsen hem kendin hem bebegin icin daha iyi olur. Baklagil, yogurt, et, balik, meyve, sebze mutlaka olsun. Canin tatli isteyince de kuru meyve yiyebilirsin, bitter cikolata yiyebilirsin, bir kucuk dilim tatli yiyebilirsin bence. Yaninda biraz hareketle kilo verebilirsin cunku emzirmek en cok kalori yakan sey zatenAy ne bilim ya. Bizim evde tatlı olmayınca eşim dışarıdan alıyor surekli bu ay da bayağı harcama yaptık bebekten dolayı ondan yaptım. Tabi hepsi bahane işte ya uff.