Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de beni kilo konusunda uyuz ediyor cok pis hirs yaptim ben de yaza kadar fit olup burnundan fitil fitil getirmek istiyorum
Arkadaşlar merhabalarrr
3 aylik anneyim ben de göbekliyim
Mekik çekilebilir mi 3 aylıkken? Sizlerin yaptıklarınızı okuyacağım inşaallah ben de kilo veririm
Birbirimizi gazlayalim
Vakti zamaninda leslie nin 5 mega miles ini yapardim.Cidden cok etkili.Simdi nerdee.
O yonden sanslisin bari. Kendimi motive etmek icin fit kadinlarin fotolarina falan bakiyorum. Tavsiye ederimBu kiloya su an bende basen de var maalesef ne ararsan var ya. Boy da olmasa yuvarlanip gidecektim sagolsun boyum az biraz beni kurtariyor.
O yonden sanslisin bari. Kendimi motive etmek icin fit kadinlarin fotolarina falan bakiyorum. Tavsiye ederim
Evet sezaryenliyim ikiz olduğu için göbeğin alası varMerhaba hosgeldin. Sezaryen mi? Bence oyleyse bile uzun zaman gecmis cekilebilmesi gerek. Yine de daha iyi bir bilen varsa ona sorabilirsin
Burdan bir guzellik yarismasi takimi cikar artikAz onceki mesajda buraya da ekleyelim dedim ben de. sirayla her gun birimiz paylassak gazimiz sonmez bence
Evet tanıyoruz birbirimizi aynı gruptaydikOoo masallah. Chelzy nin de bebekleri ikiz
Ben serenayin paylasicamAynen gaz onemli. Hepimiz gazla calisiyoruz bence. Diyorum ki arada fit ince hatunlarin fotosunu mu paylassak her gun birimiz. Neye kavusmak istedigimiz kafamiza dank eder
Valla biz leslie 1 mile ve 2 mile arasinda takiliyoruz. Malum vakit
Ben serenayin paylasicam
Bu arada kotu haber sut gitti getireyim derken insan 1 haftsda 1 kilo alir mi ? Alir !
Henuz bisey yemedim.Yerim hetalde yarim saate.Bebelerin altini al giydir dus al derken saat kac oldu.