- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Sen kaçtın canıma dur bi ilk sayfaya kaçıp geleyim. Rakibini tanımak çok önemliBen de artırıyorum bakalım kim daha az çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaçtın canıma dur bi ilk sayfaya kaçıp geleyim. Rakibini tanımak çok önemliBen de artırıyorum bakalım kim daha az çıkacak
1 2 tane bisküviden bir şey olmaz. her gün yemediğin sürece. o kadar da değildir ya. ben en son hafta sonu yulaflı yaptığım kurabiyeden yedim bugüne kadar ağzıma tatlı koymadım daha. hafta bir gün kaçamak olabilir bir günde yediklerin hemen kiloya dönmez cnm. düzenli bir şekilde yersen bir haftada tabiki yediklerin kiloya döner ama. ye ya ne olcak 2 bisküvi. yarın öbürgün yeme öyle dengele. at ağzına gitsin. :)Tatlı istiyoruuuuuuuum. 2 gün zor dayandım. Kek, kurabiye istiyorum. Ne güzel 64,8 sınırını da kırdım. Yememem lazım. Kakaolu burçak yesem nolur ya da probis?
kaçamaklarında ki meyvelerde de şeker var cnm çilek ve kirazda özellikle. ya bisküviyi, ya da sadece meyveleri ye ki kalori olarak yapışmasın kendi düşüncem. özellikle karpuz kavun ve üzüm ben hiç yemiyorum inanılmaz şeker oranları yüksek. şeker hastalarına nasıl yasaksa bu meyveler öyle düşünüp ben de yemiyorum. Bu yıl hiç yemedim kavun karpuz. üzüm zaten sevmediğim bir meyve.Öğlen
25 gr irmik
11 gr ruşeym
65 gr elma
65 gr armut
1 tk bal(koymasaydım daha iyiymiş)
200 ml süt ile tatlı yaptım yedim
Akşam
2 tavuk baget ve yanına fırın sebzeler
4 mini lavaş yaklaşık 100 gr
Kaçamak
3 eti kakaolu bisküvi
7-8 kiraz
4-5 çilek
1 ısırık erik
Benim 3 yasindaki oglum da kardesinden gorup meme istemeye basladi sen kucukken emdin, artik dislerin var, yemek yiyebilirsin ama kardesinin disleri yok o yuzden sadece sut icebilir diye anlatmaya calisiyorum ama tam olarak nasil yaklasacagimi da bilmiyorum. Şimdilik unuttu ama cok kiskaniyor. Bazen belli ediyor bazen icine atiyor cok üzülüyorumBu sabah bir bardak kahvemi içtim çok zindeyim bugün 1 tane bile toplantı yok. :)
Kahvaltıda ufak bir salata, 2 çeri domates, 1 kk süzme peynir, 1 dilim ince kaşar, ufak bir tutam maydonoz (kahvaltıdan yarım saat sonra d vitamini) dün öğlen tahlil yaptırdım değerlerime baktırdım. D vitamini biraz eksik çıktı. istersen vitamin alıp iç dedi ben de aldım.
öğlen: 1 kepçe domates çorbası,1 porsiyon türlü, salata
Ara öğün saat 16.00: 5 ceviz, 3 erik, 1 havuç
Saat 17:00 gibi 1 sade türk kahvesi yanında bir tane bitter ince dilim olan çikolatalardan getirecekmiş abla :)
Akşam 19.00: bir kase dolusu cacık belki bir bardak da süt içerim ilerleyen saatlerde.
Tabi ki bisiklete ve pilatese devam.
Dün oğlum anneannesini kovmuş bizim evden. evde kala kala zıvanadan çıktı artık. ne yapacağız bilmiorum. evde herşeyi tükettik. oyunlar, kitap çalışmaları rakamlar harfler... evde yapacak bir şey bulamıyoruz artık. Akşam ben banyodaydım sesini duyuyorum gidip anneme bakcam napıyo banyoda diyo kapıyı açık bırakıyorum sesini duyayım diye. eşim gitme anne yıkanıyor diyo. memesine bakcam diyo :) banyodan çıkınca izah ettim tekrar tekrar kadın erkek farkını ama çok merak ediyom anne diyo. bebekken emmedi şimdi meme düşkünü oldun diyorum tabi anlamıyo pek ama. bi kez dokuncam lütten diyo bana. izin vermiyorum. çocuk doktorumuzla whatsaptan yazıştım. tamamen yasak bir şey olduğu için merak ediyor bir kez ellesin verin daha sonra istemeyecek dedi. ellettirmedim ama tekrar isterse ellettircem dışarda da aklına gelince dokunıyım mı dediği var.
doktor bu tarz şeyler sadece evde konuşulur diye özellikle söylerseniz çiş kaka gibi bu da gizli ve ayıp diye aklına sokarsanız dışarda merak etmez dedi. ne yapcaz bilmiyorum. senin pipin nerde bacaklarının arasına nasıl kıstırdın bile dediği var. kızlarda olmaz erkeklerde var diye anlatıyorum neden diyor neden neden soruları çok zor cevaplıyorum artık.
Teşekkürler canım fikirlerin için. Meyve çok tüketmem normalde. O yüzden kaçamak yazdım. 21.30dan sonra yedik eşimle bi de. Yeni almıştı pazardan öyle yedik. Bugün çok şükür kilo almamışım hatta 300 gr vermişim Yarın cuma genelde perşembe günü bi şeyler yiyip cuma kilolu oluyorum ama bugün tutucam kendimikaçamaklarında ki meyvelerde de şeker var cnm çilek ve kirazda özellikle. ya bisküviyi, ya da sadece meyveleri ye ki kalori olarak yapışmasın kendi düşüncem. özellikle karpuz kavun ve üzüm ben hiç yemiyorum inanılmaz şeker oranları yüksek. şeker hastalarına nasıl yasaksa bu meyveler öyle düşünüp ben de yemiyorum. Bu yıl hiç yemedim kavun karpuz. üzüm zaten sevmediğim bir meyve.
Erik bol bol tüketilebilir. İçerisinde ki lif sayesinde ödem attırıyor. kirazda da lif var ama şeker içerdiği için çok yememek lazım özellikler de hergün yenilmemeli bana göre en azından. hafta da 2 3 kez yenebilir.
Ben canım tatlı istediğinde havuç yiyorum katur kutur çok iyi geliyo bana. Normalde ben tatlıya hayır diyemeyenlerdendim. ama kendime inanamıyorum bazen 37 gün oldu tatlısız da durabiliyor muşum. Benim ki bir tavsiye. şeker oranı az olan meyve tercih edebilirsin kayısı, erik, elma her gün yenebilir. ama diğer meyveler her gün ard arda yenince şeker yüklemesi yine yapılmış oluyor vücuda. dediğim gibi benim fikrim bu cnm :)
Yedim bile dün. Ohhh iyi oldu.1 2 tane bisküviden bir şey olmaz. her gün yemediğin sürece. o kadar da değildir ya. ben en son hafta sonu yulaflı yaptığım kurabiyeden yedim bugüne kadar ağzıma tatlı koymadım daha. hafta bir gün kaçamak olabilir bir günde yediklerin hemen kiloya dönmez cnm. düzenli bir şekilde yersen bir haftada tabiki yediklerin kiloya döner ama. ye ya ne olcak 2 bisküvi. yarın öbürgün yeme öyle dengele. at ağzına gitsin. :)
ben pazar günleri kaçamak günü olarak sayıyorum artık çünkü annemlere gidiyoruz falan illa ki bir kaç yudum da olsa bişeyler çıkarıyor tadıyorum :) yani genelde işte.Teşekkürler canım fikirlerin için. Meyve çok tüketmem normalde. O yüzden kaçamak yazdım. 21.30dan sonra yedik eşimle bi de. Yeni almıştı pazardan öyle yedik. Bugün çok şükür kilo almamışım hatta 300 gr vermişim Yarın cuma genelde perşembe günü bi şeyler yiyip cuma kilolu oluyorum ama bugün tutucam kendimi
Her gün kriz geçiriyorum. Sabrediyorum sabrediyorum sonra kendimi bağırırken ve bi şeyleri yumruklarken buluyorum. Sürekli çığlık çığlığa ağlıyor her gün. Yemek de yememeye başladı. Şu saat oldu ben hiçbi şey yiyemedim. 14 saattir açım.ah canımmm seninki 2 yaş sendromu. Mümkün olduğunca sakin çözmeye çalışın problemleri. O dönem deliriyordum. Sonra sakin kalarak her şeyi çözmeye başladım.
Benimki de öyle ya. Gece kesintisiz uyuyor. Bide gündüz uyuyor sıklıkla
anneme de az önce memeni sıkcam demiş. bu aralar meme merakımız var bakalım amacı ne anlayamıyorum. hoşuna da gidebileceğinden bahsediyor bazı internet sayfaları hani nasıl desem erkeksi gibi birşey işte. bu yaşlarda gayet normalmiş kendini tanımaya başladığından söz ediyor sayfalarda. pipimi sev diyor uzun zamandır zaten. psikoloğa gitmiştik bu korona çıkmadan önce, gayet normal pipisini kendisinin sevmesi gerektiğini vurgulayın gizli yapması gerektiğini söyleyin demişti. aklına şu aralar gelmiyor gerçi bu konu ama öyle bir olayımız da olmuştu. doktor bu bir sorun değil gayet normal kendini erken tanımaya başlamış bazı hisleri dedi. bu konu kız çocukları için de geçerli dedi. sadece erkeklere has bir şey değil dedi. üzerine gitmiyoruz ama bu meme sevme isteği ne için onu anlayamıyorum.Benim 3 yasindaki oglum da kardesinden gorup meme istemeye basladi sen kucukken emdin, artik dislerin var, yemek yiyebilirsin ama kardesinin disleri yok o yuzden sadece sut icebilir diye anlatmaya calisiyorum ama tam olarak nasil yaklasacagimi da bilmiyorum. Şimdilik unuttu ama cok kiskaniyor. Bazen belli ediyor bazen icine atiyor cok üzülüyorum
Cok hassas konular o yüzden elimden geldigince sakin kalip duzgunce anlatmaya çalışıyorum.anneme de az önce memeni sıkcam demiş. bu aralar meme merakımız var bakalım amacı ne anlayamıyorum. hoşuna da gidebileceğinden bahsediyor bazı internet sayfaları hani nasıl desem erkeksi gibi birşey işte. bu yaşlarda gayet normalmiş kendini tanımaya başladığından söz ediyor sayfalarda. pipimi sev diyor uzun zamandır zaten. psikoloğa gitmiştik bu korona çıkmadan önce, gayet normal pipisini kendisinin sevmesi gerektiğini vurgulayın gizli yapması gerektiğini söyleyin demişti. aklına şu aralar gelmiyor gerçi bu konu ama öyle bir olayımız da olmuştu. doktor bu bir sorun değil gayet normal kendini erken tanımaya başlamış bazı hisleri dedi. bu konu kız çocukları için de geçerli dedi. sadece erkeklere has bir şey değil dedi. üzerine gitmiyoruz ama bu meme sevme isteği ne için onu anlayamıyorum.
aynı şekilde. bazen söyleme şekli çok komik gelse de gülmemeye çalışıyoruz. bir kaç kez sofrada yemek yerken masanın altında eşime dedesine dokunduğu oldu. kocaman ...... buldum dedi bir de. gel odada konuşcaz ikimiz diyerek çıkarttık mutfaktan konuştuk bir daha dedeye babaya dokunmak yok çok ayıp bizden büyük birine dokunamayız diye. anladı bunu ben bir daha görmedim dokunduğunu. ama kendisine ve kadınlara olan konuyu inşallah böyle çabuk atlatırız.Cok hassas konular o yüzden elimden geldigince sakin kalip duzgunce anlatmaya çalışıyorum.
Allah çocuk büyütmek çok zor. Çok komik ama.aynı şekilde. bazen söyleme şekli çok komik gelse de gülmemeye çalışıyoruz. bir kaç kez sofrada yemek yerken masanın altında eşime dedesine dokunduğu oldu. kocaman ...... buldum dedi bir de. gel odada konuşcaz ikimiz diyerek çıkarttık mutfaktan konuştuk bir daha dedeye babaya dokunmak yok çok ayıp bizden büyük birine dokunamayız diye. anladı bunu ben bir daha görmedim dokunduğunu. ama kendisine ve kadınlara olan konuyu inşallah böyle çabuk atlatırız.
ya hepimiz zor tuttuk kendimizi hatta açıkça yazıcam şimdi ilk eşime saldırdığında hııııııı kocaman ....... buldum diye bağırdı çığlık atıp çok enterasan bişeymiş gibi. babam ağzında ki çorbayı püskürttü güldü gülmesiyle ona da saldırdı. ben sandalyeden kalkıp kucağıma alıp odaya götürdüm konuştuk öyle :)Allah çocuk büyütmek çok zor. Çok komik ama.
Sutun azalmasi/kesilmesi nasil.bisey biloyorum cocuga yetememe duygusu olusuyo. Bwn de ameliyat yuİnden azalmisti. Neler yaptigimi yazayim belki faydam olur.Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Aslinda sütüm var ama emmedikce azaldi. Saginca cikmiyor 2 haftadir mama ile gidiyoruz sadece. 6. Ayimiza girdik moralim sifir.sadece buna şükür bu kadar emdi ya diyorum. Her seyi denedim olmadi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş.
Diyet fena 65 lerde geziyorum gene. Ne bi gaza gelecek halim ne de gücüm var. Gelip de moralinizi bozmak istemedim sizinde.
Gücüm tükenmiş gibi. Aslinda yarim gun çalışıyorum 12 de evdeyim ama cok yoruluyorum. Yoruldukca sinirden yemege saldiriyorum
Ah bu çocuklar Allah hep güldürsünya hepimiz zor tuttuk kendimizi hatta açıkça yazıcam şimdi ilk eşime saldırdığında hııııııı kocaman ....... buldum diye bağırdı çığlık atıp çok enterasan bişeymiş gibi. babam ağzında ki çorbayı püskürttü güldü gülmesiyle ona da saldırdı. ben sandalyeden kalkıp kucağıma alıp odaya götürdüm konuştuk öyle :)
3 ogun mu getiriyolar yoksa sectigin pgun mjSabah;
Sebzeli omlet rulo
3 burgu peynir
3 siyah zeytin 2 yesil zeytin
2 ceri domates
1 kucuk tam bugday ekmegi
Yesil cay
Ara;
Sekersiz tarcinli turk kahvesi
Ogle;
Domates corbasi
Mantarli risotto
Ara;
Anjelika erik
Kiraz sapi cayi
Aksam;
Eksili kofte
Endivyen marul salatasi
1 kucuk muz
Spor:
Hiphop tabata
Chloe thing abs challenge
Ekstra muz ve sekersiz turk kahvesi ekledim bugun. Dun gece cocuk cok yordu beni. Sut olsun insallah.
3 ogun mu getiriyolar yoksa sectigin pgun mj
Çok güzel menü afiyet olsun. Muzla kahveden bişey olmaz bence. Bende bugün ufak bir tane tahinli kurabiye yedim. Tahin güzel süt yapıyor bende.Sabah;
Sebzeli omlet rulo
3 burgu peynir
3 siyah zeytin 2 yesil zeytin
2 ceri domates
1 kucuk tam bugday ekmegi
Yesil cay
Ara;
Sekersiz tarcinli turk kahvesi
Ogle;
Domates corbasi
Mantarli risotto
Ara;
Anjelika erik
Kiraz sapi cayi
Aksam;
Eksili kofte
Endivyen marul salatasi
1 kucuk muz
Spor:
Hiphop tabata
Chloe thing abs challenge
Ekstra muz ve sekersiz turk kahvesi ekledim bugun. Dun gece cocuk cok yordu beni. Sut olsun insallah.