Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvalti 3d.ekmek
Menemen
5zeytin
Yarim dilim peynir
Salatalik domates
Yesilcay

Ara 4taze kayisi 1kurabiye kahve

Oglen 2 minik pizza pogaca 3kasik yagsiz et.kavurmasi

Ara cay bardagiyla kefir 10kiraz

Aksam cacik
Sabah abartinca aksam yemedim.insallah ise yarar

Odem diger adim. Sporla toplaniyor maalesef hemen olculmemek gerek. 79.6 ydim cuma gunu canim.
Ya çok iyiymişsin cuma günü. Seninle yarışayım ben. Boyumuzda yakındı sanki. Yarın yine pilatesim var ve Cuma’ya kesin çok yorulmuş ve ödemli olacağım. İnşallah tartımı çok etkilemez 🙈
Günaydın hanımlar
Gece çocuk uyumadı güzelce, defalarca uyandım, üstüne tuvalete bile gitmeme izin vermedi. Yıktı ortalığı kendinş kusturttu 2 kez. Psikolojimi çok bozuyor bu durum. Afedersiniz ama sandalyesibe koyup tuvaletin önüne bile oturttum ki normalde onun görmesine asla izin vermem. Yok arkadaş beni görmesibe rağmen yıktı ortalığı. Rezil olduk apartmana. Büyük abdestimi (kusura bakmayın durumun ehemmiyeti için açıkça belirttim) yapmama izin vermedi ve apar topar kalktım. Ve aşırı sinirlendim. Tuvaletimi yapamamış olmama rağmen -600 kg ile 64,5 çıktım tartıda yapabilsem 64,3 falan çıkardım. Hiç böyle değildi bu çocuk. Çizgifilm açsam 15 dk dururdu. Şimdi ben karşısınsayken bile yıkıyor ortalığı. Annemgile gittiğinizde beni hiç sallamıyor ama. Anneci de değil. Yalnızlık fobisi mi ne oluştu bilmiyorum. Virüs olmasa direkt kreşe vericez o derece de bunalttı bizi. Sosyalliği seviyor çocuk.

2 dklık kahvaltım
90 gr haşlanmış yumurta
31 gr tam buğday ekmek
1 tk bal
2 tk labne
Canım kaç yaşında? Apartmana rezil olmak diye bir şey yok ya. Çocuklu evde her şey mübah. Valla bende biri yaklaşık 3 diğeri 9 aylık iki oğlan var. Evde kıyamet kopabiliyor normal boşver. Kesin bir sendromdasınızdır. Geçecek merak etme
Kizlar su an cok mutluyum ara ogunumde trilece vardi 🤩 tadi da enfesti kesinlikle. Haftada 1 gun 1 ara ogunde bu sekilde tatli kek vs geliyor ve cook mutlu ediyor 😋 tatlimi da yiyerek zayiflarsam daha ne isterim☺️
Yaaa ne güzel maşallah maşallah böyle devam etsin inşallah

Ya çok iyiymişsin cuma günü. Seninle yarışayım ben. Boyumuzda yakındı sanki. Yarın yine pilatesim var ve Cuma’ya kesin çok yorulmuş ve ödemli olacağım. İnşallah tartımı çok etkilemez 🙈

Canım kaç yaşında? Apartmana rezil olmak diye bir şey yok ya. Çocuklu evde her şey mübah. Valla bende biri yaklaşık 3 diğeri 9 aylık iki oğlan var. Evde kıyamet kopabiliyor normal boşver. Kesin bir sendromdasınızdır. Geçecek merak etme

Yaaa ne güzel maşallah maşallah böyle devam etsin inşallah
20 aylık canım. Aman batsın bu sendromlar. 😭 Allah kolaylık versin hepimize,ailelerimize. Çocuklarımıza da huzur ve sakinlik 😅

Öğlen
25 gr irmik
11 gr ruşeym
65 gr elma
65 gr armut
1 tk bal(koymasaydım daha iyiymiş)
200 ml süt ile tatlı yaptım yedim

Akşam
2 tavuk baget ve yanına fırın sebzeler
4 mini lavaş yaklaşık 100 gr

Kaçamak
3 eti kakaolu bisküvi
7-8 kiraz
4-5 çilek
1 ısırık erik

Kızlar sabah yarım saat yürümüştüm ama onun dışında aşırı aktif geçti günüm. Çocuklar yine iki kere yıkand. Büyüğü 1.5 saat parka götürdüm o ne yapıyorsa aynısını yaptım kaydıraktan kaydım sallandım kumda oynadım süper geldi
yemek de dengeliydi dünden yemeğim vardı acıkınca abur cubura saldırmadım sadece kahve ile bitter çikolata yedim 4 kare.
saatim takılıyken 15bin adım olmuş ama 20bin olmuştur baya çıkardım saati.
akşam üstü tartıldım 75.1yani sabah aç karna kesin 74 olacağım inşallah.

Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Aslinda sütüm var ama emmedikce azaldi. Saginca cikmiyor 2 haftadir mama ile gidiyoruz sadece. 6. Ayimiza girdik moralim sifir.sadece buna şükür bu kadar emdi ya diyorum. Her seyi denedim olmadi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş.
Diyet fena 65 lerde geziyorum gene. Ne bi gaza gelecek halim ne de gücüm var. Gelip de moralinizi bozmak istemedim sizinde.
Gücüm tükenmiş gibi. Aslinda yarim gun çalışıyorum 12 de evdeyim ama cok yoruluyorum. Yoruldukca sinirden yemege saldiriyorum😞😞
Senin yerindeyken hiç diyet yapmadım. Ailemdekilerde asla gerek yok dedi ki 70 üstüydüm. Bak bebek büyüdü yeni yapıyorum. Bence sen de diyeti unut. Elbet kilo verirsin. Çocuğuna kafanı ver sadece. Yani kişisel tavsiyemdir.

Öğlen
25 gr irmik
11 gr ruşeym
65 gr elma
65 gr armut
1 tk bal(koymasaydım daha iyiymiş)
200 ml süt ile tatlı yaptım yedim

Akşam
2 tavuk baget ve yanına fırın sebzeler
4 mini lavaş yaklaşık 100 gr

Kaçamak
3 eti kakaolu bisküvi
7-8 kiraz
4-5 çilek
1 ısırık erik
Canım mevsim meyveleri süper ama şeker yine de daha az tüketip proteini artır bence, benim de en sevdiğim meyveler ama bu kadar yiyince artı çıkıyorum hep.

Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Aslinda sütüm var ama emmedikce azaldi. Saginca cikmiyor 2 haftadir mama ile gidiyoruz sadece. 6. Ayimiza girdik moralim sifir.sadece buna şükür bu kadar emdi ya diyorum. Her seyi denedim olmadi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş.
Diyet fena 65 lerde geziyorum gene. Ne bi gaza gelecek halim ne de gücüm var. Gelip de moralinizi bozmak istemedim sizinde.
Gücüm tükenmiş gibi. Aslinda yarim gun çalışıyorum 12 de evdeyim ama cok yoruluyorum. Yoruldukca sinirden yemege saldiriyorum😞😞
Diyet değilde süte odaklansan bence daha kolay kilo verebilirsin yanlış anlama ilk gebelik tecrübeden dayanarak yazıyorum ister yapar ister yapmazsın..emzirmek kilo verdiriyor süte odaklan yeterki mesela kahvaltini güzelce yap normal kahvaltı işte tereyağından ekmeğine balina vs ... Sonra güzel bir çorba yap yağı tuzu yerinde olsun...şekersiz bir hoşaf , anne sütü arttırıcı icecekler, bitki çayları , 2 saatte bir bol su ile birlikte akşama kadar bunlardan ye iç hatta gece de ye iç hem sütün artar hem kilo verirsin ben diğer gebeligimde 88 kilo ile geldim eve ..bebeğim 4 veya 5 aylıkken 52 kilo olmuştum 65 kiloya kadar hızlı inmistim sonrasında ise bol spor yaparak vermiştim yediklerimi azaltmamistim doğrusu ..çünkü azaltinca sütüm azaliyor halsiz kalıyordum .. istersen bir dene .. birde mutlu olmak gerek kafaya bir şey takmamaya çalış

20 aylık canım. Aman batsın bu sendromlar. 😭 Allah kolaylık versin hepimize,ailelerimize. Çocuklarımıza da huzur ve sakinlik 😅
ah canımmm seninki 2 yaş sendromu. Mümkün olduğunca sakin çözmeye çalışın problemleri. O dönem deliriyordum. Sonra sakin kalarak her şeyi çözmeye başladım.
Benden fazla yiyen eşimin kilo verme sebebi😃 ben 3 saat ile dururken ona 8,5 saat yetmedi gündüz şekerleme yaptı 40 dk.
Benimki de öyle ya. Gece kesintisiz uyuyor. Bide gündüz uyuyor sıklıkla

Yaris diyorsun hee 🤪 ben varim. Boyle olunca daha bir gaza gelip birakmayiz sanirim. Tabi benim eksim var dogumdan sonra regl olmamak. O yuzden pek emin olamadim ama olsun 🤔
Olsunolsun güzel veriyorsun sen. Sadece bırakmayalım ben 12 gündür çarşamba hariç her akşam yürüyüyorum. Şimdi de sabah yarım saat yürüdüm 😍

X