Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar,

Bu sabah 8.20 tahıllı kahve, 2 dilim kaşar peyniri, 1 galeta çubuk, 3 tane yeşil zeytin

Öğlen 15.00: 1 kase mercimek çorbası, en ufaklarından fırında baharatlı biftek, 1 kase salata

Ara öğün 17.00: yarım avuç kadar fındık, 1 havuç, 1 bardak sade Türk kahvesi

Akşam: yine yemem herhalde. Ara öğün geç yapınca yemek istemiyor cnm. Dün akşam da yemedim oğlumun tabağından 2 3 kaşık kuru fasulye yedim sadece.

Oğlumla kitap çalışması yaptıktan sonra yarım saat bisiklet ve yarım saat pilatese devam.

günaydın sabah 7:30 yarım saat yürüyüş (aynı şekilde dünkü gibi bebek balkonda ağlayınca döndüm)
10:00 kahvaltı
3 dilim sucuk 1 sahanda yumurta
11 zeytin 2 yemek kaşığı lor 1 dilim tam buğday ekmeği salatalık
dünden bol bol yemeğim var aynılafını yiyeceğim mercimek çorbası taze fasülye etli dolma

temizliği bitirip duş ve keyif kahvesi yapacağım inş

Günaydın kızlar,

Bu sabah 8.20 tahıllı kahve, 2 dilim kaşar peyniri, 1 galeta çubuk, 3 tane yeşil zeytin

Öğlen 15.00: 1 kase mercimek çorbası, en ufaklarından fırında baharatlı biftek, 1 kase salata

Ara öğün 17.00: yarım avuç kadar fındık, 1 havuç, 1 bardak sade Türk kahvesi

Akşam: yine yemem herhalde. Ara öğün geç yapınca yemek istemiyor cnm. Dün akşam da yemedim oğlumun tabağından 2 3 kaşık kuru fasulye yedim sadece.

Oğlumla kitap çalışması yaptıktan sonra yarım saat bisiklet ve yarım saat pilatese devam.
Tahminen kaç kalori alıyorsun günlük canım?

Bugün yine tempolu bir gün bir sürü toplantı var ofiste. :) Bugün erken kalktım gayet zindeyim. Ev kredisini de dün kapattık çok şükür çok hafifledim. çok mutluyum.:KK76:
hayırlı olsun canım
Supersin canim. Ben de bir aksilik olmazsa bomba gibi gelicem bu cuma insallah 😅
Ay hadi çok merak ediyorum. En son kaçtın? Ben pilates sonrası ödem topladım o yüzden az gidiyor

Günaydın hanımlar
Gece çocuk uyumadı güzelce, defalarca uyandım, üstüne tuvalete bile gitmeme izin vermedi. Yıktı ortalığı kendinş kusturttu 2 kez. Psikolojimi çok bozuyor bu durum. Afedersiniz ama sandalyesibe koyup tuvaletin önüne bile oturttum ki normalde onun görmesine asla izin vermem. Yok arkadaş beni görmesibe rağmen yıktı ortalığı. Rezil olduk apartmana. Büyük abdestimi (kusura bakmayın durumun ehemmiyeti için açıkça belirttim) yapmama izin vermedi ve apar topar kalktım. Ve aşırı sinirlendim. Tuvaletimi yapamamış olmama rağmen -600 kg ile 64,5 çıktım tartıda yapabilsem 64,3 falan çıkardım. Hiç böyle değildi bu çocuk. Çizgifilm açsam 15 dk dururdu. Şimdi ben karşısınsayken bile yıkıyor ortalığı. Annemgile gittiğinizde beni hiç sallamıyor ama. Anneci de değil. Yalnızlık fobisi mi ne oluştu bilmiyorum. Virüs olmasa direkt kreşe vericez o derece de bunalttı bizi. Sosyalliği seviyor çocuk.

2 dklık kahvaltım
90 gr haşlanmış yumurta
31 gr tam buğday ekmek
1 tk bal
2 tk labne

Günaydın hanımlar
Gece çocuk uyumadı güzelce, defalarca uyandım, üstüne tuvalete bile gitmeme izin vermedi. Yıktı ortalığı kendinş kusturttu 2 kez. Psikolojimi çok bozuyor bu durum. Afedersiniz ama sandalyesibe koyup tuvaletin önüne bile oturttum ki normalde onun görmesine asla izin vermem. Yok arkadaş beni görmesibe rağmen yıktı ortalığı. Rezil olduk apartmana. Büyük abdestimi (kusura bakmayın durumun ehemmiyeti için açıkça belirttim) yapmama izin vermedi ve apar topar kalktım. Ve aşırı sinirlendim. Tuvaletimi yapamamış olmama rağmen -600 kg ile 64,5 çıktım tartıda yapabilsem 64,3 falan çıkardım. Hiç böyle değildi bu çocuk. Çizgifilm açsam 15 dk dururdu. Şimdi ben karşısınsayken bile yıkıyor ortalığı. Annemgile gittiğinizde beni hiç sallamıyor ama. Anneci de değil. Yalnızlık fobisi mi ne oluştu bilmiyorum. Virüs olmasa direkt kreşe vericez o derece de bunalttı bizi. Sosyalliği seviyor çocuk.

2 dklık kahvaltım
90 gr haşlanmış yumurta
31 gr tam buğday ekmek
1 tk bal
2 tk labne
ah ah. bir zamanlar ben de öyleydim. banyo yaparken karşıma oturtuyordum beni görsün diye. bazen pusetten düştüğü oldu nasıl banyodan fırlıyorum anlatamam. tuvalet zaten her gittiğimde karşımdaydı. bu da bir süreç ama 1 2 haftada bitmiyor aylarca sürebiliyor yani. büyüdükçe neler çıkacak ortaya neler :) şimdi biz 4 yaşındayız oğlum babasından kıskanıyor beni. aynı koltukta oturamıyoruz inan. anneme şalılma, o benim annem sana anne yok diyo. öbür odada oynuyor. sesini duyuyoruz bakim babam anneme şalılmış mı diyo. hop bir birimizden ayrılıveriyoruz. falan çok şeyler var hepsi bir süreç.

bir ara sürekli suyla oynama istekleri oluyor belki bizim 1 yıl dürmüştür yemek yerken bardakta suyla oynardı

Tahminen kaç kalori alıyorsun günlük canım?

Bisiklet göstergesi yarım saatte 110 kalori çıkıyo. yarım saat pilates ile ne kadar gidiyor bilmiyorum. ben bacaklarım yani basenlerim incelsin istiyorum başka birşey istemiyorum aslında. Göbek zaten gerdirme olmadan toparlanmayacak derim. karın kaslarım bastırdığımda hemen derinin altında elime geliyor.

Selam kızlar .. yollardayız... iki hafta boyunca annemler kız kardeşim ve kayınvalidemde olucaz. Ben işe başlamadan gidip görelim ailemizi dedik.inşallah yürüyüş yapabilecem ailemin yanında.biraz nefes alabilcem aylarca çok bunalmıştıım.
Ay ben de o hevesle geldim ama ufaklik dis cikariyor. Hem buyugu hem kucugu anneme birakip anca yarim saat falan çıkabiliyorum. Bu aksam uzun bir yuruyus yapmayi planliyorum. Umarim başarabilirim 😊

Ay ben de o hevesle geldim ama ufaklik dis cikariyor. Hem buyugu hem kucugu anneme birakip anca yarim saat falan çıkabiliyorum. Bu aksam uzun bir yuruyus yapmayi planliyorum. Umarim başarabilirim 😊
Bakalım ben de bir hevesle gidiyorum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz. Hava da çok güzel gitsin denize de girmek istiyorum 🙏

Bakalım ben de bir hevesle gidiyorum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz. Hava da çok güzel gitsin denize de girmek istiyorum 🙏
bizim ki koca eşek oldu. geçen sene tatile annemi de götürdük rahat rahat eşimle takılalım diye. sağolsun akşam saat 10da hep birlikte uyuduk. annem 5 yıldızlı otelde keyfine baktı :) eğlendi annem ve eşim ama ben oğlumla yine baş başa kaldım. tutturuyo anne anne anne diye. kimse yanına yaklaşamıyor. ki ben normalde 3 aylık bıraktım onu işe gittim çok küçük bıraktım yani. yine de anne bağımlısı işte. :) hayaller güzeldir. inşallah bizde ki gibi olmaz ama rahat bırakır seni

bizim ki koca eşek oldu. geçen sene tatile annemi de götürdük rahat rahat eşimle takılalım diye. sağolsun akşam saat 10da hep birlikte uyuduk. annem 5 yıldızlı otelde keyfine baktı :) eğlendi annem ve eşim ama ben oğlumla yine baş başa kaldım. tutturuyo anne anne anne diye. kimse yanına yaklaşamıyor. ki ben normalde 3 aylık bıraktım onu işe gittim çok küçük bıraktım yani. yine de anne bağımlısı işte. :) hayaller güzeldir. inşallah bizde ki gibi olmaz ama rahat bırakır seni
Benim büyük 6 yaşında küçük 4 aylık bebe. Sorun olmaz sanıyorum . Sütümü sağıp bırakırım anneme kayınvalideye. Bir iki saat takılıp geliriz 🙏

Kizlar su an cok mutluyum ara ogunumde trilece vardi 🤩 tadi da enfesti kesinlikle. Haftada 1 gun 1 ara ogunde bu sekilde tatli kek vs geliyor ve cook mutlu ediyor 😋 tatlimi da yiyerek zayiflarsam daha ne isterim☺️
Ben de biraz once 1 top dondurma yedim. Aslinda daha fazla yerdim ama buraya geldigimden beri sabahlari recel yiyorum. O yuzden tatli hakkimi hafif tuttum 😔

X