Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Umay- Umay- chloe thing abs challenge i yaptim yetmiyor gibi baska bir tum vucudu calistiran videosunun ilk setini yaptim fazla geldi bitirmeyi aksama birakiyorum 😅 benim en gucsuz kaslarim karin kaslari su anda. Dogumdan sonra karin calisirken daha once hic bilmedigim agrilari hissediyorum. O yuzden kendimi mahvettim hic sevmiyorum karin calismayi 😅 ama yapicam insallah bu 14 gunluk programi uzerine de ekleyebildigim baska egzersizleri de yapacagim insallah.

Internet sitesinden takip ediyorum. 1.günde iki video var. Ilki tum vucut calistirma ikincisi karin egzersileri. Ilk gun döküldüm ben. Ustune bir de 1 saat yürüdüm. Gece pelte gibi biraktim kendimi yataga

Ama insana iyi hissettiriyor egzersiz yapmak

Bugun 4.gündeyim ben bir saat sonra yapacagim insallah

Internet sitesinden takip ediyorum. 1.günde iki video var. Ilki tum vucut calistirma ikincisi karin egzersileri. Ilk gun döküldüm ben. Ustune bir de 1 saat yürüdüm. Gece pelte gibi biraktim kendimi yataga

Ama insana iyi hissettiriyor egzersiz yapmak

Bugun 4.gündeyim ben bir saat sonra yapacagim insallah

Ben de yarim saate tabata yapacagim tavsiye ederim 😅

Canım daha çok yeni lohusasın bu kadar yüklenme vücuduna. Hiç bir doktor ilk 40 gün böyle ağır diyet spor Önermiyor
Diyet yapmıyorum ki canımın istedigi şeyleri yiyorum ...ve doktorum ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyilesirsin dedi ..yani spor dediğimiz şey normal yürüyüş ..gitgide kendimi daha iyi hissediyorum inşallah zaten ilk ameliyatim değil birde kendimde saglikciyim kendimi biliyorum inslalah

Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Sütü artıran en etkili şey sudur cnm suyu en az 3 litre içmeye çalış. Gerisi teferruat zaten.

Gece yarısı yemeler süte bir faydası olur mu bilmem ama kilo almaya sebep olabilir cnm istersen doktoruna bir danış. Gece beslenmesi normal şartlarda da doğru ve sağlıklı bir şey değildir. Zamanla mide yanması reflüye bile sebep olabiliyor.
Gece yemelerini bıraktım sayilir haklısın kuzum dün sadece kiraz ve çay içtim sonra vakitlerde uyudum ... Yeni uyumaya başladım malum :)

Sabah;

2 ceri domates
1 haslanmis yumurta
Cecil peyniri
Maydanoz
4/3 simit
Yesil cay

Ogle;

Hunkar begendi
Yesil salata

Ara;

20 kiraz

Aksam;

Yaz turlusu
Coleslaw

Spor;

Chloe thing abs challenge ve baska bir videosunun ilk seti + en son attigim egzersizler

Tabata yapacaktim ama velet musade etmedi. Aksam yemegini biraz erken yedim umarim acikmam.

06.00 : 1 YK elma sirkesi

07.30 : 19 dk yürüyüş ( yürüyüş yaparken bacaklarım deli gibi kaşınıyor ödemli ondan mı dolaşım hızlanıyor ondan mı bilmem) eşim bacakların incelmiş dedi :) , maya maskemi yaptım

08.00: büyük kase dolusu karpuz
09:30 : bir kase kiraz

10.00: 2 dilim büyük köy ekmeği kızarmış ekmek
Tereyağlı yumurta
2 dilim Ezine peyniri
11 adet yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 salatalik
1 domates

16:00 ara öğün : 1 büyük kase kiraz
1 bardak kiraz sapı çayı
Yarım elma

17:00 -- 4 adet annemin yaptığı baklava

17:30 1 bardak rezene çayı

18:00 19 dk koridorda normal yürüyüş yapıldı

18:20 -3 adet kuru incir , bol su

20:00 1 tabak patates salatası, 1 tabak semiz otu yemeği , 1 kase yoğurt, 1 dilim kavun

Not: saat 21.00 gibi 1 YK sirkemi içerim
Gecede belki kiraz yiyebilriim, şekersiz hoşaf veya çay icebilirim

Selam herkese
Sabah; sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 yk tereyagi ve cilek receli, 1 dilim ekmek
Arada 4 tane cilek, 4 badem, 4 findik
Oglen 1 kase mercimek corbasi
Arada 3 petibor biskuvi, 1 cilek
Aksam 1 tabak manti
Spor sabah 20 dk yuruyus, kahvaltidan sonra chloe thing abs videosunu yaptim.

Uyaninca 1k.kayisi 2b.su

Kahvalti 1t.k.tahin 1tk pekmez 1d.ekmek 1yumurta 2k.lor

Ara 3k.yogurt tarcinli Yarim muz

Ara Kahve 1 taze kayisi 3hurma 2ceviz

Aksam 18.30 1kepce corba 5kasik nohut 1tk zeytinyagli âsalata Cacik

Saat 20.00de 1incir 1b.sut

Diyetisyenin menusunde oglen tek ara var. Aksam da corba yok Ama cok acikiyorum.kendime gore boyle uyarliyabildim. Sıkıldim biraz kontollu gitmekten. Kendi duzenimde ayda 1kg.vermek beni daha mutlu ediyordu.

Sabah evin icinde 20 dk yürüdüm şimdi bunları yiyorum

Eklentiler

• 2020-06-16-06-46-32-261.jpg
    2020-06-16-06-46-32-261.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar. Dün coronadan önce yarım kalan pilatese geri döndüm. Nasıl hamlamışım. Her yanım ağrıyor. Bugün hala 7li rakamlardayım. Pilates sonrası ödem tuttum. Bakalım yarın ne olacak? Cumayı iple çekiyorum 😍

Ben ise baslayinca kilo aliyorim ya iste o yuzden stresten yiyorum ve 3 ogun yiyorum 2 ogunle kesinle birakamiyorum
bana göre de evde oturunca kafa hep buz dolabında oluyor gibi :) hafta sonları hep buzdolabının etrafında dolaşıyorum. allahtan içi '10 dolu açıyorum bakıyorum yiyecek hiç bişey yok kapatıyorum. sonra yine açıyorum yine boş. şu anda peynir zeytin bile yok kaç gündür :) oğlum sabahları anneanneye gittiği için kahvaltıyı orda yapıyor o yüzden dolap şimdi bir kaç gün boş kalır eşim de çok yemek arayan bir insan olmadığı için neden yemek yok diye sormaz. varsa yer yoksa o da benim gibi aç takılır :)

İse basladim yazamiyorum ama cok mutluyum. İse gidince diyet isim cok kolaylasti ama spor isim aksiyor. 😂 neyse. Sekersiz 5. Gunumdeyim. Cok yolum var daha ama cozecegim kisa surede ins 😬.

Yediklerim yazmaya degecek gibi degil ama yazayim. Pazari hatirlamiyorum

dun

kahvalti su ve filtre kahve

Ogle bir yesil elma 1 corba kasesi kadar etli turlu

atistirma 10 kaju 10 findik

aksam tavuklu patates bi tabak
300 cc yogurt.

3 lt ortalama su iciyorum.

Günaydın kızlar,

Bu sabah 1 bardak tahıllı kahve, 2 dilim ince kaşar peyniri ve bir galeta çubuk yedim.

Öğlen: 1 tane karnıyarık (en ufak boylarından isteyeceğim), 1 kase cacık

Ara öğün: bir avuç kiraz, 5 6 tane fındık

Akşam: Yemek yer miyim bilemiyorum evde yemek yok :) oğlumu almaya gittiğimde annem de çorba varsa içerim. Eşim bu hafta akşamcı evde değil 16/24 vardiyası

X