Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

bana göre de evde oturunca kafa hep buz dolabında oluyor gibi :) hafta sonları hep buzdolabının etrafında dolaşıyorum. allahtan içi '10 dolu açıyorum bakıyorum yiyecek hiç bişey yok kapatıyorum. sonra yine açıyorum yine boş. şu anda peynir zeytin bile yok kaç gündür :) oğlum sabahları anneanneye gittiği için kahvaltıyı orda yapıyor o yüzden dolap şimdi bir kaç gün boş kalır eşim de çok yemek arayan bir insan olmadığı için neden yemek yok diye sormaz. varsa yer yoksa o da benim gibi aç takılır :)
Demekki ben streste yiyenlerdenim evde benim aklima gelmiyo birisi yanimda olucak turk kahvesi icices cikolata yicen yoksa cikolata aklima gelmez mesela ya da is yerinde skilio cips falab yjcem

Ya kizlar benim ufaklik dis cikariyor sanirim. 10. Ayinin icinde su an. Alt iki disi cikti. Ustler zorluyor anladigim kadarıyla. Yolda bagirsaklarini bozmus bir de. Geldiginden beri acik renk ve biraz ishal gibi ( kusura bakmayin, acik yazdim biraz) aglamalari bitmiyor, ikisini de anneme bırakıp yürüyüşe gitmeye gonlum el vermiyor. En fazla yarim saat yuruyup geliyorum. Zaten kadin geldiğimden beri biraz gece uykusu uyuyayim diye bebekle ilgileniyor. Buraya gelmeden once ne hayallerim vardi ama suya dustu. En azindan her gun chloe ting abs videosunu yapmaya calisacagim. Bir de az biraz bakkala markete giderken yuruyus yaparim. Bir de bugun bir cesaret denize gidecegiz. Firsat bulursam yüzerim 10-15 dk.

Ya kizlar benim ufaklik dis cikariyor sanirim. 10. Ayinin icinde su an. Alt iki disi cikti. Ustler zorluyor anladigim kadarıyla. Yolda bagirsaklarini bozmus bir de. Geldiginden beri acik renk ve biraz ishal gibi ( kusura bakmayin, acik yazdim biraz) aglamalari bitmiyor, ikisini de anneme bırakıp yürüyüşe gitmeye gonlum el vermiyor. En fazla yarim saat yuruyup geliyorum. Zaten kadin geldiğimden beri biraz gece uykusu uyuyayim diye bebekle ilgileniyor. Buraya gelmeden once ne hayallerim vardi ama suya dustu. En azindan her gun chloe ting abs videosunu yapmaya calisacagim. Bir de az biraz bakkala markete giderken yuruyus yaparim. Bir de bugun bir cesaret denize gidecegiz. Firsat bulursam yüzerim 10-15 dk.
Diş çıkarırken genelde ishal olurlar mukuslu olur hatta. benim oğlum 1'er 2'şer diş çıkarmadı hiç. Hep 4'er 3'er patladı. Sabah bi uyanırdım ağzında 4 tane birden diş patlamış. Ateş hiç bir dişte yapmadı sadece kakası mukuslu olduğunda derdik kesin dişler yolda. ilk 4 dişi (2 yukarda 2 aşağıda aynı anda) 6 aylık çıkardı. sonra hep peş peşe 4'er dişler geldi yani

Diş çıkarırken genelde ishal olurlar mukuslu olur hatta. benim oğlum 1'er 2'şer diş çıkarmadı hiç. Hep 4'er 3'er patladı. Sabah bi uyanırdım ağzında 4 tane birden diş patlamış. Ateş hiç bir dişte yapmadı sadece kakası mukuslu olduğunda derdik kesin dişler yolda. ilk 4 dişi (2 yukarda 2 aşağıda aynı anda) 6 aylık çıkardı. sonra hep peş peşe 4'er dişler geldi yani
Buyuk oglum 6 aylikken cikarmisti. Bu 9 ayinda cikardi ama pes pese geldi. Kakasinin rengi degisik ve civik. Cok mukus yok aslinda. Bilmiyorum ya, su mizmizligi mahvetti geldigimde beri. En azindan annemle babam bahceye cikariyorlar. Evde tek basima olsaydim kafayi yerdim kesin 🥴

Buyuk oglum 6 aylikken cikarmisti. Bu 9 ayinda cikardi ama pes pese geldi. Kakasinin rengi degisik ve civik. Cok mukus yok aslinda. Bilmiyorum ya, su mizmizligi mahvetti geldigimde beri. En azindan annemle babam bahceye cikariyorlar. Evde tek basima olsaydim kafayi yerdim kesin 🥴
kesin diştir cnm kaka rengi açık olması sıvı olduğundan dolayı. kokusu ekşi gibiyse bir de diş çıkarıyorlar o zaman :)

Ah pilatesim... ben de cok donmek istiyorum.
Gunaydin herkese 🤗 kendi kendime nazar degdirmis olmayayim ama cumadan bugune az da olsa eksi gordum tartida. Insallah cuma gunu uzerine biraz daha eksi koyup kilomu paylasicam 💪
Sen ne zaman başlayabileceksin canım? Ay çok sevindim eksi görmene. Cuma’ya daha daha iyi olur inşallah. Bende süper bir eksiyle geleceğim hazır olun.
Aletli pilates mi nasil
Evet canım koronadan önce 10 seans almıştım. 6sını kullanabildim. Şimdi 4 seansı kullanıyorum. Ama sanırım bidaha almayacağım. Şu ara akşamları 1-1.5 saat yürüme fırsatım oluyor. O bana çok iyi geliyor.

Sen ne zaman başlayabileceksin canım? Ay çok sevindim eksi görmene. Cuma’ya daha daha iyi olur inşallah. Bende süper bir eksiyle geleceğim hazır olun.

Evet canım koronadan önce 10 seans almıştım. 6sını kullanabildim. Şimdi 4 seansı kullanıyorum. Ama sanırım bidaha almayacağım. Şu ara akşamları 1-1.5 saat yürüme fırsatım oluyor. O bana çok iyi geliyor.

Hic bilmiyorum. Vakalar artmaya basladi yine o yuzden salona gitmeye cesaret edemiyorum. Baya bir seansim var ama kalan.

Sabah;

Minik kup peynirli sogus
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
Yesil cay

Ogle;

Semizotu yemegi
Nohutlu karabugday pilavi
Suzme yogurt

Ara;

Patlican pizza + 2 tane bebegime yaptigim havuclu cezerye toplarindan

Aksam;

Baharatli et kavurmasi
Mevsim salata

Spor;

Hiphop tabata
300 ip

Chloe thing abs videosunu yapmaya calistim bugun 2. Gunum ama mumkun degil kas agrisi dayanilmaz seviyede yarin devam edecegim.

Sabah guzel kahvati yaptim ekmeksiz falan

Az once bulgur pilavi taze fasulye mantar sote yedim cayin yaninda derotlu pogaca ve gofret yedim

Oyle yedim ki sayisini bilmiyorum:olamaz:

Daha yemek yok. Acıkırim illaki sadece tarcinli yogurt yerim

Chole ting Karin egzersilerinin 5. Gunundeyim. Kaldi 9 gün. Iyi gidiyorum sanki küçülüyor da gobegim belim bakalim 14 gun tamamlanınca olculer ne olacak

Sabah 7:30 da 2 km yürüyüp geldim (eşim bebek ağlayınca balkona çıktı döndüm mecburen)
10:30 kahvaltı
Menemen
Bayat ekmek pizzası 2 tam buğday dilimi ekmek ile
Peynir zeytin salatalık
Ananas

Ara sade Türk kahvesi 1 parça bitter çikolata

Ara 4-5 fındık 4-5 yaban Mersini
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Miniklerinden bir kabak bir patlıcan dolması 1 biner dolması
19:30 -20:15 yürüyüş ama yavaş tempoda su 4 lt kadar oldu çok sıcak bugün
2şer kere çocukları yıkadım büyük ikisinde de bir saat küvette oynadı pert oldum
14bin adımla günü kapatıyorum

Sabah kahvaltida kavurmali yumurta, 2 dilim eksi mayali ekmek, 4 zeytin, 2 parca peynir, domates, bir ck recel ve tereyagi yedim.
Oglen deniz kenarindaydik. 2 tane evde yaptigim pogaca ve cay
Aksam bir tabak mercimekli bulgur pilavı ve salata. Bir bardak ayran.
Son olarak simdi bir az sutlu kahve iciyorum.
Spor; gun icinde yaklaşık 1 saat markete, sahile, oradan eve derken yuruyus yapmis oldum. Bir de chloe ting 11 dk abs videosunu yaptim. Yaklasik 10 dk yuzdum.

06:00 : 1 YK sirke

06:00 : 20 dk evin içinde yürüyüş

06:KK50: 1 bardak kiraz sapı çayı , 1 adet kuru incir, 1 adet kayısı

07:40 : 1 kase dolusu kiraz

10:00 : 5 adet kızarmış büyük köy ekmeklerinden
2 adet haşlanmış maydonozlu yumurta
1 dilim fıstıklı helva
2 dilim Ezine peynir
11 adet yeşil zeytin
Domates
Saalatalık
5 tatlı kaşığı tereyağı

14:30 : 1 kase kavun, 1 kase karpuz

16:00: Yarım tabak kıymalı Patates.
17:00: 1 adet kayısı, 1 kase kiraz , 1 bardak kiraz Sapı çayı

18:KK30: 3 adet patatesli börek, l tabak nohutlu yoğurt Çorbası , 1 tabak semiz otu yemeği

22:30 1 YK elma sirkesi

Ve bol su içildi ..

Sabah 7:30 da 2 km yürüyüp geldim (eşim bebek ağlayınca balkona çıktı döndüm mecburen)
10:30 kahvaltı
Menemen
Bayat ekmek pizzası 2 tam buğday dilimi ekmek ile
Peynir zeytin salatalık
Ananas

Ara sade Türk kahvesi 1 parça bitter çikolata

Ara 4-5 fındık 4-5 yaban Mersini
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Miniklerinden bir kabak bir patlıcan dolması 1 biner dolması
19:30 -20:15 yürüyüş ama yavaş tempoda su 4 lt kadar oldu çok sıcak bugün
2şer kere çocukları yıkadım büyük ikisinde de bir saat küvette oynadı pert oldum
14bin adımla günü kapatıyorum
Neden 2şer kere merak ettim😁 bana cocuk bakmada en zor gelen seylerden biri banyo yaptirmak.o yuzden hep ertelerim malesef😀

Neden 2şer kere merak ettim😁 bana cocuk bakmada en zor gelen seylerden biri banyo yaptirmak.o yuzden hep ertelerim malesef😀
Büyük kızım engelli suyu çok seviyor. Bir kere bir saat küvette oynadı sonra yıkadım ikinci de dışarı çıktık geldik her yere sürdü elini filan öyle yıkadım. Oğlum 5 aylık olacak yarın ilki normal günlük banyo ikinci malesef saçına kadar yaptığı tuvaleti nedeniyle oldu. Yediği içtiği anne sütü ama çıkan icraat büyük oldu
Gerçekten zor çocuk yıkamak

Büyük kızım engelli suyu çok seviyor. Bir kere bir saat küvette oynadı sonra yıkadım ikinci de dışarı çıktık geldik her yere sürdü elini filan öyle yıkadım. Oğlum 5 aylık olacak yarın ilki normal günlük banyo ikinci malesef saçına kadar yaptığı tuvaleti nedeniyle oldu. Yediği içtiği anne sütü ama çıkan icraat büyük oldu
Gerçekten zor çocuk yıkamak
benim oğlum da banyoyu çok seviyor yengeç burcu tam su çocuğu. 1,5 saat suda kalıyor desem inanın yalan olmaz. :)

X