ölüme götürmek, allah korusun :)
Ben kendimi bildim bileli beslenme şeklim hep böyleydi günde 2 öğün yerdim. Değerlerim maşallah çok iyi benim onları asla boşlamam kontrol ettirdim sağlık ocağında, boğazım şişmişti 2 hafta önce. sağlıklı ürünler tüketiyorum, bugün mesela bezelye var folik asiti bol olan. Akşamları geç saatlerde yenen yemek sağlık açısından ki zararlı bilindik birşey. En geç 7'den sonra ağzıma hiç birşey koymuyorum uzun yıllardır bu şekilde beslenmem. Tükettiğim gıdalar çok sağlıklı. hayatımdan ekmeği çıkardım, çok nadir bulgur yerim. Pirinç un makarna şeker gibi gıdalar tüketmemek hem formumu koruyor hem de sağlığımı. Yine de uyardığın iin çok teşekkür ederim. Abur cubur kesinlikle eve bile alınmıyor. oğlumu cips ile tanıştırmadık hiç içecek eve ayran ve maden sodası sadece alınır. oğlum da eşim de kesinlikle abur cubur yemeyen gruptan. eve çerez olarak bile sadece fındık ceviz kaju gibi oldukça sağlıklı besinler girer. eşim de oğlum da ekmek yemez.
ben sadece sabah öğününü kestim ve porsiyonlarımı küçülttüm. sabahları olan şişkinlik azalmış oldu. akşamları midem şişmiyor yemek yemediğim için o saatlerde :)