Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bildiğim yok canım...sadece gebelikte tiroid çıkmıştı bugün yine 75.5 kg olmuşum ama ayaklarım hala su balonu gibi bacaklarım bir tık daha rahat dün eşim sirkeyle ovaladi bende içtim o rahatlattı biraz heralde ..kızarık kaşıntı olan kismada hergun duşta çok sıcak suyla yıkıyorum sonra pişik kremi sürüyorum oda biraz rahatlattı ama hala kıpkırmızı geçecek bu günler elbette şimdi biraz dinleneyim :)
Geçmiş olsun canım. Ödeme sıcak iyi gelmeyebilir ama. Öyle duymuştum.

Evet hanimlar anladim ki ben normal kendim diyet yapamiyorum. Hele su 1 haftadir atak haftasinda bebek yapisti bana asla birakip ne yemek hazirlayabiliyorum ne spor. Annem bugun gelecek spor yapip disari cikabilme hayalleri kuruyorum. Bu sebeple 1 aylik diyet yemek servisi satin aldim. 1 ay boyunca ana ogunler ara ogunler her gun (pazar haric) bana gelecek. Bakalim bu sekilde kilo verebilecek miyim. Bu aslinda cok hosuma gitmiyor cunku ben organikciyim biraz marketten alisveris yapmam her seyimi yerinden getirtirim. Boyle nasil hazirlandigini bilmeden yapmak istemesem de en azindan etlerinin helal oldugunu vs ogrendim. Hosuma gitmeyen yemekleri gelirse de onlari yememeyi dusunuyorum. Disaridan tavuk vs tuketmiyorum mesela o zamanlar kendim hazirlarim. Bakalim bu da olmazsa artik kafami duvarlara vurabilirim.

Evet hanimlar anladim ki ben normal kendim diyet yapamiyorum. Hele su 1 haftadir atak haftasinda bebek yapisti bana asla birakip ne yemek hazirlayabiliyorum ne spor. Annem bugun gelecek spor yapip disari cikabilme hayalleri kuruyorum. Bu sebeple 1 aylik diyet yemek servisi satin aldim. 1 ay boyunca ana ogunler ara ogunler her gun (pazar haric) bana gelecek. Bakalim bu sekilde kilo verebilecek miyim. Bu aslinda cok hosuma gitmiyor cunku ben organikciyim biraz marketten alisveris yapmam her seyimi yerinden getirtirim. Boyle nasil hazirlandigini bilmeden yapmak istemesem de en azindan etlerinin helal oldugunu vs ogrendim. Hosuma gitmeyen yemekleri gelirse de onlari yememeyi dusunuyorum. Disaridan tavuk vs tuketmiyorum mesela o zamanlar kendim hazirlarim. Bakalim bu da olmazsa artik kafami duvarlara vurabilirim.

Hadi hayirli olsun. Nedir bu isin adi. Cok cazip geldi. Ozelden yazar misin

Hadi hayirli olsun. Nedir bu isin adi. Cok cazip geldi. Ozelden yazar misin

Yazarim aldigim firmayi buradan da aciklamasini yapayim. Yaklasik 3 yil once de 1 aylik paket denemistim baska bir firmadan gunluk olarak o gun yemen gereken tum ogunler geliyor sen sadece yiyecegin saatler isitiyorsun. Alman gereken kaloriye gore paketler var. Ben 1500 kalorilik paketi sectim ona gore yemeklerim gelecek. Buraya da gelen iceriklerini gun gun yazacagim. Insallah yeterli gelir ve gelenlere uyum saglarim. Spor da eklenince diyet yemeklerine ragmen kilo veremezsem artik benden cikiyor bu is 😂 yarin sabah basliyor paketim. Eger basarili olursam uzerine 1 ay daha alirim.

Selam canim ben de boyle asiri az yiyerek diyet yaptim kan degerlweim inanilmaz dusmus doktoe hemen diyeti biraktirdi bu sekilde diyetler vucudu olume goturuyor sadece bir tavsiye
ölüme götürmek, allah korusun :)
Ben kendimi bildim bileli beslenme şeklim hep böyleydi günde 2 öğün yerdim. Değerlerim maşallah çok iyi benim onları asla boşlamam kontrol ettirdim sağlık ocağında, boğazım şişmişti 2 hafta önce. sağlıklı ürünler tüketiyorum, bugün mesela bezelye var folik asiti bol olan. Akşamları geç saatlerde yenen yemek sağlık açısından ki zararlı bilindik birşey. En geç 7'den sonra ağzıma hiç birşey koymuyorum uzun yıllardır bu şekilde beslenmem. Tükettiğim gıdalar çok sağlıklı. hayatımdan ekmeği çıkardım, çok nadir bulgur yerim. Pirinç un makarna şeker gibi gıdalar tüketmemek hem formumu koruyor hem de sağlığımı. Yine de uyardığın iin çok teşekkür ederim. Abur cubur kesinlikle eve bile alınmıyor. oğlumu cips ile tanıştırmadık hiç içecek eve ayran ve maden sodası sadece alınır. oğlum da eşim de kesinlikle abur cubur yemeyen gruptan. eve çerez olarak bile sadece fındık ceviz kaju gibi oldukça sağlıklı besinler girer. eşim de oğlum da ekmek yemez.
ben sadece sabah öğününü kestim ve porsiyonlarımı küçülttüm. sabahları olan şişkinlik azalmış oldu. akşamları midem şişmiyor yemek yemediğim için o saatlerde :)

Hayırlı olsun canım geçen sene eşim aldı baya iyi oldu bir ayda 6 kg verdi. Oradan hariç hiç bir şey yemedi. Ama brokoli filan gelince ben yedim onları yemedi

Kızlar, ofiste ki benimle birlikte aralıklı orucu yapan abla, kurabiye yapmış. Bir tane az önce Türk kahvesi ile yedim. inanılmaz ilk kez yedim böyle bir tat. Tarifi de istedim. Bence gayet formu korumak için sağlıklı. Arada bir yapılabilecek bir tarif sizce nasıl bir bakabilir misiniz?

1 adet muz
100 gr ceviz
100 gr badem (yoksa cevizi fazla koy dedi ya da fındık)
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı yulaf
1 tatlı kaşığı bal (muz olgunsa bal koyma çok tatlı olur dedi)

Muz çatalla eziliyor. Muz derin bir kaba alınıyor. Üzerine yulaf eklenip karıştırılıyor. Sonra bal, tarçın, çerezler ekleniyor. (Çerezleri biraz ez dedi) Oluşan karışımdan yemek kaşığı ile şekil verilip yağlı kağıt üzerine koyulup önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15-20 dk pişiriliyor. Fırından fırına değişiyor pişirme süresi takip edersin dedi. Sanki dışarıdan, bir fırından satın alınmış kurabiye gibiydi.

Hafta sonu deneyeceğim.

Hayırlı olsun canım geçen sene eşim aldı baya iyi oldu bir ayda 6 kg verdi. Oradan hariç hiç bir şey yemedi. Ama brokoli filan gelince ben yedim onları yemedi

Evet canim 3 yil once ben de deneyimlemistim guzel sonuc aliniyor. Kalori hesaplamasi icinde kek tatli dahi yiyebiliyorsun aslinda guzelligi cok. En azindan ne pisireyim derdim olmayacak. Erkekler biraz daha hizli kilo veriyor ben 1 ayda 4 kilo versem aninda 2. Ayi da alicam 😅 aslinda ketojenik diyet paketini alacaktim onda daha hizli sonuc aliniyormus ama diyetisyenim onermedi kesinlikle emzirdigim icin.

Bende çok merak ediyorum bu sistemi? Ne kadar canım fiyatı? Yada bana da özelden yazar mısın bi araştırayım.

ölüme götürmek, allah korusun :)
Ben kendimi bildim bileli beslenme şeklim hep böyleydi günde 2 öğün yerdim. Değerlerim maşallah çok iyi benim onları asla boşlamam kontrol ettirdim sağlık ocağında, boğazım şişmişti 2 hafta önce. sağlıklı ürünler tüketiyorum, bugün mesela bezelye var folik asiti bol olan. Akşamları geç saatlerde yenen yemek sağlık açısından ki zararlı bilindik birşey. En geç 7'den sonra ağzıma hiç birşey koymuyorum uzun yıllardır bu şekilde beslenmem. Tükettiğim gıdalar çok sağlıklı. hayatımdan ekmeği çıkardım, çok nadir bulgur yerim. Pirinç un makarna şeker gibi gıdalar tüketmemek hem formumu koruyor hem de sağlığımı. Yine de uyardığın iin çok teşekkür ederim. Abur cubur kesinlikle eve bile alınmıyor. oğlumu cips ile tanıştırmadık hiç içecek eve ayran ve maden sodası sadece alınır. oğlum da eşim de kesinlikle abur cubur yemeyen gruptan. eve çerez olarak bile sadece fındık ceviz kaju gibi oldukça sağlıklı besinler girer. eşim de oğlum da ekmek yemez.
ben sadece sabah öğününü kestim ve porsiyonlarımı küçülttüm. sabahları olan şişkinlik azalmış oldu. akşamları midem şişmiyor yemek yemediğim için o saatlerde :)
Saglikli yiyecek degildi kastim menun az yani porsiyonun ayni benimki gbi ondan dedim midenin sismesi imkansiz bisey yememissin cunku benim de sismiyodu.. hemen degerlerin dusmez zaten surec vucudu zayiflatiyo tabii ki isine karismak gbi olmasin yine sen bilirsin

Evet canim 3 yil once ben de deneyimlemistim guzel sonuc aliniyor. Kalori hesaplamasi icinde kek tatli dahi yiyebiliyorsun aslinda guzelligi cok. En azindan ne pisireyim derdim olmayacak. Erkekler biraz daha hizli kilo veriyor ben 1 ayda 4 kilo versem aninda 2. Ayi da alicam 😅 aslinda ketojenik diyet paketini alacaktim onda daha hizli sonuc aliniyormus ama diyetisyenim onermedi kesinlikle emzirdigim icin.
Ay yemin ederim ej iyisini yapmissin hatta dunyanin en guzwl seyi

Attim canim sana da mesaj.
saol canım inceledim. Örnek menüleri çok güzel. Azcık kopya çekebilirim 🤣🤣🤣
Hoşbuldum teşekkür ederim :oops: Nasıl yapıyoruz yediklerimizi mi yazıyoruz spor yapamıyorum Leslie başlamıştım ama oğlum emeklemeyi geçti ayaklandı her yerden tutunup kalkıyor sporum yarıda kalıyor bıraktım:işsiz:
Hoşgeldin. Bebeğin kaç aylık? O dönemde oyun parkı veya mama sandalyesi iş görüyor. İçibe koy sporunu yap ohh 😍

X