- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Yeşilçay neden zararlı acaba ilk defa duydum ben ilk bebeğimdede bol bol içmiştim 2.5 yıl boyunca emzirdim kızımı ve başka ek gıda dahi almadı yediremedim ve tombiş sağlıklı kızım maşallah subahannallah ...yesilcayin ne zararı var ilk defa duydum ona göre icmeyim bende.....hastane ortamından bıktım artık kuzum hamilelik surecik sürekli oralarda geçti ..bu yüzden bir deneyeceğim ..bu ödem normal ödem değil ayaklarım ağrıyor normal şişkinlik olsa zaten böyle sorun yapmam ...zaten lohusaligin diğer sorunlarını sorun olarak dahi görmüyorum ..mesela göğüslerim çok sis şu anda sürekli masaj yapıyorum ve uyumadan kızımı emziriyorum sürekli çünkü erken doğdu çok minik ve sarılık olur çok sik emzirmezsem vs gibi ..ama bu ayağımdaki şişlik canımı çok sıkıyor ondan bir keselim dedik işte zaten iştahım yok ve çok şükür sütüm yeterli
Yesil cayin iceriginde kafein var. Ayriyetten su an tam hatirlamiyorum ama bir bebege zararli olabilecek maddeden daha bahsetmisti. Ki ben yesil cay hastasiyimdir ona ragmen hasret yasiyorum. Normal cay asla icmezdim.
Sut urunlerini sutunun kalitesinin azalmamasi icin kesmemelisin. Sutun bol diye keseyim deme bence. Daha cok yeni bebegin ilk haftalar sut cok degerli kalsiyum yeterli alman gerek. Odem sisligiyse bilemiyorum nasil bir sislik foto koyma sansin var mi. Cok anormal bir durumsa kesinlikle doktora git. Ilk dogumun degilmis bilirsin zaten ilk zamanlar gogusler hep sis olur daha terbiye olmadilar benim de oyleydi mastitle falan da ugrasmistim cok. Zaten ilk zamanlarda tek isin bol bol emzirmek. Ayagin sisligi gecer insallah kisa surede.