Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Allah yardimcin olsun canim bi kavanoza Zeytinyağı karanfil koyup beklettim dis ağrısı oldu mu sürüyorum fayda ediyo canim .Benim oğlan da yatakta ayağa kalkmayı öğrendi uyku vakti geldi mi dikeliyo yatağa uyumuyo çıldırıyo ağlamaktan. dün gece 11 de uyuması lazımdı sabah 4 de uyudu göğsümde uyutup yatırdım he yoksa gene uyumıycak. Göğsüm de de uyuyup kaldı mı iki saate bir beni emzir diye uyanır 4 de uyudu 6 da kalktı emzir diye emzirdim geri yattı 7 buçuk da geri uyandı aldım bende yataktan oturuyoruz şimdi ama çıldırmak üzereyim artık. Allah gerçekten sabır versin annelere
Bende karanfil ywgi aldirdim esime gercekten hickolsy degil sadece uykuduxluk kismi bilr fena... Sana yardim eden biri var mi anne- kv flan

Gunaydn kixlar baby anca uyudu geri yaticam 57.9 ciktim gecem hsftayi hatirlyamadim kafa kalmadi artik:ruh:
Vayy harikasin gene kilo vermissin böyle devam. Valla arkandan geliyorum ona göre 😂
55 leri bende cok görmek istiyorum ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım tam 1 bucuk ay oldu valla.

Yemyeşil kahvaltımla ben geldim kızlar
Sabah hindiba kahve içtim az süt koyup
Kahvaltı şimdi oturdum
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
5 zeytin
1 dolmalık biber
1 salatalık
1/2 kivi
5 can erik
5 çağla
2 dilim pastırma
1 dilim tam buğday

Eklentiler

• 58A3EAFE-E4BA-437E-9801-34A7AE6D5224.jpeg
    58A3EAFE-E4BA-437E-9801-34A7AE6D5224.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 23
lindalinda lindalinda Mysonismysun Mysonismysun tebrik ederim kızlarrrr:KK9::KK9::KK9::KK9:
Artı çıkan arkadaşlar bu hafta verirsiniz inşallah vazgeçmeyin artı çıktı diye korumaya geçmiş olabilir vucut.yada diyetinize alışmış olabilir biraz şaşırtabilirsiniz.spor azda olsa yapılmalı bence ben ikiz emzirdiğim halde tek diyet yetmiyor.sporla birlikte anca verebiliyorum malesef

X