Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Suan jeli vermistik carpol verdik en son yok yani dayanamiyo cocuk 2 ayda 5 dis cikardi ben anlamadim bu nasio bi hiz esim oruc tutuyo ses gitmesin diye ugrasiyorum ama yok yani
Bazı bebeklerde çok zor oluyor ağrılı çıkıyor canım Allah yardım etsin diş ağrısı çok kötü Bi an önce çıkar ağrısı geçer inşallah minnoşun. 🙏

Günaydın kızlar + 100 gr bu hafta 70.4 kilo çıktım. Bundan artık şunu anlıyorum ben sadece yediklerime dikkat ederek kilo veremiyorum. Olduğum yerde sayıyorum hep. Kıramadım şu zinciri. Ben ilk doğumumda daha rahat vermiştim. Bunda olmuyor. Belki artık yaşın etkisi de vardır. Metabolizma durumu. Bilmiyorum ne yapmam gerek.bebiş çok küçük ağır diyete de giremem.

Günaydın kızlar + 100 gr bu hafta 70.4 kilo çıktım. Bundan artık şunu anlıyorum ben sadece yediklerime dikkat ederek kilo veremiyorum. Olduğum yerde sayıyorum hep. Kıramadım şu zinciri. Ben ilk doğumumda daha rahat vermiştim. Bunda olmuyor. Belki artık yaşın etkisi de vardır. Metabolizma durumu. Bilmiyorum ne yapmam gerek.bebiş çok küçük ağır diyete de giremem.
Aynı durumdayız canım ilk doğumum (9 yıl önce ) sonrası hemen gitmişti kilolar bir Şey yapmadan. Şimdi de gebelik kilolarım gitti ama onun öncesinde olan kilolar 4-5 yıldır gitmiyor bir türlü.
autumnn autumnn canım ben de 70.1 ile 100 gr artı çıktım

Dis yuzunden uykysuzluktan suan olmek uzereyim ama agrimiz hix gecmedi hala ayaktatiz...
Allah yardimcin olsun canim bi kavanoza Zeytinyağı karanfil koyup beklettim dis ağrısı oldu mu sürüyorum fayda ediyo canim .Benim oğlan da yatakta ayağa kalkmayı öğrendi uyku vakti geldi mi dikeliyo yatağa uyumuyo çıldırıyo ağlamaktan. dün gece 11 de uyuması lazımdı sabah 4 de uyudu göğsümde uyutup yatırdım he yoksa gene uyumıycak. Göğsüm de de uyuyup kaldı mı iki saate bir beni emzir diye uyanır 4 de uyudu 6 da kalktı emzir diye emzirdim geri yattı 7 buçuk da geri uyandı aldım bende yataktan oturuyoruz şimdi ama çıldırmak üzereyim artık. Allah gerçekten sabır versin annelere

Gunaydin. 79.6 kg.

Yok ben kilo veremiyorum. Yesem de yemesem de, spor yapsam da yapmasam da... her zaman zor veren ve kiloyu tutan bir yapim olmustu ama hic bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum. Bosa kurek cekmek gibi. Sanirim ben regl olmadan vucudum duzene girmeyecek.

Gunaydin. 79.6 kg.

Yok ben kilo veremiyorum. Yesem de yemesem de, spor yapsam da yapmasam da... her zaman zor veren ve kiloyu tutan bir yapim olmustu ama hic bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum. Bosa kurek cekmek gibi. Sanirim ben regl olmadan vucudum duzene girmeyecek.
Ben de veremiyorum aynı yerde sayıyorum napcaz böyle????

X