Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhaba kızlar
Kahvaltı sonrası
12:00 ara öğün
Sütlü hindiba kahve
2 ceviz
Öğle
14:30
1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık lor peyniri
1/2 (yarım) dilim ekmek

Ara
16:00
5 tane can erik

Akşam
Eşime uyayım diye iftar saati yedim ama bir daha beklemem
Koca bir kase göbek salata
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim bayat ekmekle yalancı İskender ( eşim döner almış dışarıdan)
Şimdi çok halsizim çocuk kucağımdaydı iftarda uyudu ancak çay içeceğim
Evet ben de esime uymak icin 2 die iftari bekliyorum ama boyle sis gobekle yatar oldum yok yani

Hayatimda ilk defa duydum inanir misin ve baktim fiyati fenaymis cidden yahu ilk defa bu kadar pahali bez gordum biz prima premium kullaniyoruz o bana hatta pahali geliyo esim israr ediyo pisiili misik olmuyodur hic mubtemelen

Masallah diyeyim canim pisik sorunumuz yok. Evet pahali ama en azindan cocugun en ozel bolgesinin temas ettigi yer zararli degil. Babasinin parasinin icine ediyor naapsin 😂

Sen o kadar ugras nerdeyse her gun spor yap digeri min. eforla 1 kilo versin olacak is degil 😂😂

Dis mi cikariyor acaba
İlk haftanın hediyesi bence bu bir kilo ☺️
diş herhalde ya, tüm gün kucağımdaydı belim koptu.. zaten Bir süredir böyle o nedenle de spor yapamıyorum ki.. umarım bian önce geçer, dişse de çıkar

Ay canim.suan cidden cok tatli cekiyor ve evde en sevdigim tatli var sutlu huriye mi nuriye mi ondan :sinirli: bayilirim yaaa 2 aydan sonra ilk defa pirinc yedim cok degisik geldi
Bu akşam canım inanılmaz tatlı istiyordu. Muz yumurta kakao karıştırıp sufle gibi kaplarda fırına verdim. Şeker de ister ama biraz, ben koymadım tadı eksik oldu üzerine pudra şekeri.. en azından masum bi tatlı..

Sabah 09.00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
Çay

Ara 11. 00
1 elma
2 ceviz

Öğle 13.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Fırında patates tavuk

Ara 15.00
Şeketli Türk kahvesi
2hurma

Akşam 19.00
2 yk bulgur pilavı
4 yk et sote

Ara 22.00
1 elma
Bana süt ürünü yasak kızımın alerjisi var bir yaşına girince diyetini yavaşça açıp geçmiş mi bakacağız demişti doktoru. Ama ben açmıyorum virüsten dolayı geçmemişse kötü olursa hastaneye gidemem diye. En son 8 aylıkken denedik alerjisi tetikledi hastanelik olmuştuk.

Menüm

Filtre kahve
7 zeytin
1 incir

Kahvaltı
Mercimek keki
1 salatalık
1 domates
1 bardak süt

Ara
1 mısır patlağı üzerine fıstık ezmesi
1 kare bitter
Sütlü dibek kahve

Akşam
Yarım kase mercimek
Yarım kase patlıcan yemeği
Salata

Şimdi ayranlı kürü içiçem

Su.3 litreye yakın
Spor
20 dk eliptik
100 twist
40 yarım mekik
30 simit eritme

Menüm

Filtre kahve
7 zeytin
1 incir

Kahvaltı
Mercimek keki
1 salatalık
1 domates
1 bardak süt

Ara
1 mısır patlağı üzerine fıstık ezmesi
1 kare bitter
Sütlü dibek kahve

Akşam
Yarım kase mercimek
Yarım kase patlıcan yemeği
Salata

Şimdi ayranlı kürü içiçem

Su.3 litreye yakın
Spor
20 dk eliptik
100 twist
40 yarım mekik
30 simit eritme
Diyeti baya katilastirmaya baslamisin canim sende yavas yavas

Bu akşam canım inanılmaz tatlı istiyordu. Muz yumurta kakao karıştırıp sufle gibi kaplarda fırına verdim. Şeker de ister ama biraz, ben koymadım tadı eksik oldu üzerine pudra şekeri.. en azından masum bi tatlı..
Ya iste ben oyle tatlilatdan zevk alamadigom icin hic girismiyorum yani icinde seker yok ya resmen midem bulaniyo illa yardir yardir baklava yicem

Sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
Çay

Ara 11. 00
1 elma
2 ceviz

Öğle 13.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Fırında patates tavuk

Ara 15.00
Şeketli Türk kahvesi
2hurma

Akşam 19.00
2 yk bulgur pilavı
4 yk et sote

Ara 22.00
1 elma
Bana süt ürünü yasak kızımın alerjisi var bir yaşına girince diyetini yavaşça açıp geçmiş mi bakacağız demişti doktoru. Ama ben açmıyorum virüsten dolayı geçmemişse kötü olursa hastaneye gidemem diye. En son 8 aylıkken denedik alerjisi tetikledi hastanelik olmuştuk.
Allah kolaylik versin bir kac ay ben de yaptim o diyetide vallahi anam agladi 5 kiloyu o sekilde verdim zaten kek pizza yemeye yemeye

Allah kolaylik versin bir kac ay ben de yaptim o diyetide vallahi anam agladi 5 kiloyu o sekilde verdim zaten kek pizza yemeye yemeye
Sağol canım ben 10 aydır yemiyorum artık alıştım. Bu dönemi inşallah bi an önce atlatalım deneyeceğim umarım artık iyileşmiştir. Kızımın artık yemeye başlamasını çok istiyorum yoğurt peynir süt gelişimi için yemesi lazım. Tek tesellim çok şükür anne sütü alıyor. 😊

Sağol canım ben 10 aydır yemiyorum artık alıştım. Bu dönemi inşallah bi an önce atlatalım deneyeceğim umarım artık iyileşmiştir. Kızımın artık yemeye başlamasını çok istiyorum yoğurt peynir süt gelişimi için yemesi lazım. Tek tesellim çok şükür anne sütü alıyor. 😊
Evet ben yumurta ve dana ati de yiyemiyodum valla ben sana bisey diimmi onlae her turlu vitamini kalsiyumu bizddn aliyo olan bize oluyor ben krmik agrisindan kalsiyum kullanmstim artik kendme

Sağol canım ben 10 aydır yemiyorum artık alıştım. Bu dönemi inşallah bi an önce atlatalım
Evet ben yumurta ve dana ati de yiyemiyodum valla ben sana bisey diimmi onlae her turlu vitamini kalsiyumu bizddn aliyo olan bize oluyor ben krmik agrisindan kalsiyum kullanmstim artik kendme
Benim sadece süt canım çok şükür. Bende takviye Bi ilaç kullanıyorum arada tahlil yapıyorum Bi sıkıntı yok 😊

X